Mogu i gotove kuhinje biti jako lijepe, ali po mjeri je po mjeri prostora, što je jako važno, pogotovo ako je nepravilan, kao kod mene.
A što se tiče, knjiga, Zrinka, moj problem je što ih ima previše. Ne volim prostore bez knjiga, jer oni govore o ljudima koji ne čitaju, ali ova moja varijanta kada su knjige glavni problem kod selidbe i organizacije prostora isto nije oduševljavajuća. Poučena iskustvom ranijih selidbi, već sam ih počela sortirati i pakirati, jer to je kod mene uvijek daleko najveći broj paketa.

Odgovori s citatom
cijena je bila oko 18 000 kn tako nešto.
jer nemam nikakav javni e-album. Fronte su od iverala sa aluminijskim kantovima (i to je bilo da se ubije konzervativnost bež pločica i motiva kruškovog drveta na kojem sam insistirala). Ja sam jako zadovoljna onim što je na kraju ispalo. I uvijek bih išla na kuhinju po mjeri jer je naš stolar nešto posebno. I imala sam stručne savjete od sveki koja je arhitekt, ali je glavni dizajn moj i MM-ov. U glavnom sretno, mi smo se pripremali 4-5 mjeseca dok smo pozvali majstora, a i onda smo pravili izmjene u toku procesa. I imali smo puno vremena jer nismo morali "zaista" seliti.
tvojoj maloj ekipi!
(iako ovdje bolje pase smajlic koji vitla motorkom)...
)