Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Ima netko AS RÖMER KING plus?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jozefina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Ima netko AS RÖMER KING plus?

Gledali smo u Kiki ovaj model AS, dodje 1800 kn. Cini se zbilja OK, ali htjela bi cuti misljenja onih koji su ju vec kupili. Obzirom da je to puno love ne bih htjela fulati. Muci me i to jer na njihovoj web str. pise da ovaj model ima 4 pozicije od sjedeceg do lezeceg polozaja a u Kiki su mi rekli i pokazali samo dvije. Sve te price za neke modele (Npr.MC) da imaju 7 pozicija, koliko se zapravo koriste? Kaj nije dovoljno samo sjedeci i lezeci polozaj?
    Hvala unaprijed svima na bilo kakvim odgovorima.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi imamo tu AS i ima samo 2 pozicije, sjedeći i kao za spavanje (slično jajetu)...

mislim da niejdna 9-18 pa ni one manje nemaju 7 položaja...

mi imali Jane koja je mogla u ležeći , sveukupno 4 položaja sa 0-tim...

sjedalica je odlična....

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi imamo, super je
    i ima 7 pozicija, ali za visinu remena koji podešavaš kako dijete raste

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Pre-pre-prezadovoljni. Nama je savršena u svakom pogledu. 7 položaja se odnosi na visinu pojasa preko ramena. Super nam sjedi u autu, udobna je, lijepa (što i nije bitno, ali eto ), i vrlo lako se montira u auto.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I mi imamo, komada dva. Obje King TS Plus. Sve pohvale s naše strane :D Lako ju je namontirati u auto, i fiksira se bez problema.

Nego, sad su izašli novi modeli King Plus-ice. Školjka sjedala je šira i dublja, i imaju već integrirani jastuk za glavu. Mislim da im je cijena tih 1800kn. Stari model King TS Plus-a (kojeg smo uzeli prošle godine) je nekih 200kn jeftiniji.

Ovi novi modeli su mi skroz zanimljivi, iako ne znam kako će se pokazati na testovima.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi isto imamo roemer king ts plus, i odlicna je u svakom pogledu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I mi ju imamo i prezadovoljni smo.

jozefina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Eto, ohrabrili smo se i kupili Romericu. Malo cu se pohvaliti.
    http://www.britax-roemer.de/produkt.php?lang=en&navid=?lang=en&navid=10&action =act_dessin&id=7&dessin=12#12[/img][/list]

Ari avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Vjerujem da nećete požaliti, mi smo pre pre pre zadovoljni :D

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pridruzujem se zadovoljnima.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

znači svi koji ju imaju su zadovoljni, čini se ok, ali zašto nema ocjene testiranja, zato što je novi model??

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mi je imamo i odlična je.
    Kako nema ocjene testiranja, ima na adac.de, ocijenjena je ocjenom + (nijedna sjedalica u toj kategoriji nema ++ koliko sam vidjela). Ne stignem sad tražiti link.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

a ja sve pretražila i nisam našla nikakve testove za ovaj novi model možda misliš na ovaj stariji model ta je testirana 2004. ali je ipak drugačija, molim link ako ima neki test novog modela, ja nemrem naći...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Baš gledam,nitko ne spominje Romer Lord.Mi imamo ovu:
    http://romer.allmarkets.ru/photos_ro...er23_tinas.jpg

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i mi imamo ovu romer king ts plus
    http://public.fotki.com/pakich/moja-...godina006.html
    i zadovoljni smo.

kupili je prije 2 godine u grazu u kiki jer se još nije otvorila kod nas i platili je 205 eur i dobili natrag MWST i čim se kika kod nas otvorila išla sam pogledati imaju li je i cijena je bila identična. Nismo nikad zažalili.

jest da ovaj drugi položaj baš i ne koristimo, ali zna biti praktičan kad zaspi, pa mu padne glavica.

Navlaku smo prali već preko nekoliko puta i sve je izdržala, ne mogu reć da je ko nova - jer nije, ali izdržljiva je.

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dali netko zna trenutačno gdije je kod nas najbolji izbor i cijena :?

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

razmisljam da kupim römer king plus, ali imam jos nekoliko pitanja, pa mozda netko od vas zna.

u cemu je razlika izmedu king plus i king ts plus???

kako se pricvrscuje u auto? astra nam nema isofix niti onaj nekakav toptether (ili kako se to cudo vec zove).

ima li netko od vas onu "ljetnu navlaku" (onu svjetloplavu od pamuka) i dali preporuca da ju uzmemo uz AS. naime mi se stvarno dosta vozamo, a sin mi se u ovoj sadasnjoj AS jako puno znoji i ispod glavice uvijek bude mokra flekica!

Hvala!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ivana B-G, King Plus je novija verzija King TS Plus-a. Razlike nisam uspjela, na žalost, naći - odoka mi se čini da je nova, Plus-ica dublja i šira, tako je komotnija za sjedanje.

Oba modela, i King Plus i King TS Plus se u auto montiraju s pojasevima, ne s ISOFIX-om.

Ljetna navlaka se za TS Plus-icu mogla naći u Sloveniji, u Brežicama (Baby Centar). Kod nas ju nisam mogla naći. Tako da ćeš vjerojatno i tamo moći naći navlaku za ovaj novi model (King Plus).

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala!
    dakle nije losa ljetna navlaka?
    ma idem poslije uskrsa kod mojih u austriju, pa cemo tamo obavit soping. zna li netko od vas, dali imam pravo na povrat poreza? i ako da, kako to ide??? :? znam ne spada pod ovaj topic, ali eto, pitam...

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Baš gledam,nitko ne spominje Romer Lord.Mi imamo ovu:
    http://romer.allmarkets.ru/photos_ro...er23_tinas.jpg
    Mi imamo tu istu i jako smo zadovoljni njome.

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ivana B-G prvotno napisa
    hvala!
    dakle nije losa ljetna navlaka?
    ma idem poslije uskrsa kod mojih u austriju, pa cemo tamo obavit soping. zna li netko od vas, dali imam pravo na povrat poreza? i ako da, kako to ide??? :? znam ne spada pod ovaj topic, ali eto, pitam...
    PP ide na iznose iznad 76 € ja mislim u Austriji(u iIT puno više)
    Tamo u dučanu ti ga napišu uz predočenje putovnice (da je nebi ne ponjela u dučan) merver-koji kod austrijanaca na granici obavezno potvrdiš i ako je ne misliš prijavljivat našima nego prošvercat(ljepo je namontirajte kao da je tu več dugo-ubaciš igračku koj unutra) onda mu ni ne mašeš merverom pred nosom. (i ne stavljat u pretinac)
    Iduči put digneš lovu ili kod nas (ali mislim da nije baš isplativo tu dizat)

Ako kupujete za više od 150€ radite 2 mer..,pa ako traži račun na granici date mu onaj od stvari koje se baš vide

Ajme koji sam ja švercer

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ssss, hvala ti puno za iscrpan odgovor! ...vidim da se tu vec netko ispraksirao?!
    AS sam svakako mislila montirati i sina staviti u nju.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

evo da javim našli smo King plus (znači onaj novi model sa integriranim jastukom) u turbo limaču za 1.299 kn, u Kiki je 1.800 imaju još jednu na Žitnjaku, pa ako netko hoće kupit nek požuri model je ovaj "senna"

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

meni se čini da su se zeznuli pa stavili King plus po cijeni od "stare" King TS plus jer je i u Brežicama skuplja čak i kad vrate porez.

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ssss, hvala ti puno za iscrpan odgovor! ...vidim da se tu vec netko ispraksirao?!
    AS sam svakako mislila montirati i sina staviti u nju.
    Ali kaj češ onda staru bacit :?
    Mislim vidim da imaš jedno djete pa možda bude još koje

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj dramica prvotno napisa
    evo da javim našli smo King plus (znači onaj novi model sa integriranim jastukom) u turbo limaču za 1.299 kn, u Kiki je 1.800 imaju još jednu na Žitnjaku, pa ako netko hoće kupit nek požuri model je ovaj "senna"
    Jel ta zadnja izložbeni primjerak ili ima u skladištu zapakirana :?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

zapravo sam ja dobila izložbeni primjerak, jer je rekla da će nam dat u najlonu, a na blagajni nas je čekala raspakirana,ali izgleda ok, stoji skroz na najgornjoj polici pa ne prčkaju po njoj (imaš pp)

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma necu baciti AS! misla sam je ostaviti kod mojih u austriji (da ne vozim 2 u autu), pa kad bude ponovo + vraca se u akciju!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

e da i sjedalica ipak ima četri položaja ali treba pomalo micati da se ne fulaju zupci jer su jedan blizu drugoga, ali baš nisu neke velike razlike između položaja. Mislim, ja sam imala davno romericu i bila je veća razlika u položajima tj. ležeći je bio malo više vodoravan.

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nema ih trenutačno u TL Žitnjak,a nezna se točno kad če doći (možda tek oko pol.4.mj) :/

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

i mi imamo Romer sjedalicu i jako smo zadovoljni; kupili bismo još jednu (2 auta, pa da svaki auto ima svoju) - da li netko prodaje korištenu (koja nije bila u sudaru, mlađa je od 4 godine, s originalnim uputstvima, očuvana...)?

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ssss prvotno napisa
    Nema ih trenutačno u TL Žitnjak,a nezna se točno kad če doći (možda tek oko pol.4.mj) :/

bok cure,
    dali netko od vas zna da li u RH ima zakupiti Romer Duo plus ( Isofix) 9-18kg,, namjeravam kupiti tu AS, jer je baš ona najbolje ocjenjena u ADAC testovima???
    hvala unaprijed

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj amalia prvotno napisa
    Citiraj ssss prvotno napisa

bok cure,
    dali netko od vas zna da li u RH ima zakupiti Romer Duo plus ( Isofix) 9-18kg,, namjeravam kupiti tu AS, jer je baš ona najbolje ocjenjena u ADAC testovima???
    hvala unaprijed
    Bilo ih je još u subotu u tom TL

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo mi dobili (hvala baki!) novu römericu. jako sam zadovoljna s njom a i sinu se izgleda jako svida gledati prema naprijed i malo kroz prozor. jednostavna je za pricvrstit i moze se sve dobro namjestit...ali ipak, nadam se da nikad nece doci "njen trenutak akcije".

preporucujem dalje!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

evo mi dobili (hvala baki!) novu römericu. jako sam zadovoljna s njom a i sinu se izgleda jako svida gledati prema naprijed i malo kroz prozor. jednostavna je za pricvrstit i moze se sve dobro namjestit...ali ipak, nadam se da nikad nece doci "njen trenutak akcije".

preporucujem dalje!
    A ja preporučam povratak u AS 0-13kg i smjer obrnut smjeru vožnje.

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ali draga, prerastao ju je u duzini!!! ne bi se ja inace zurila u vecu kategoriju...gornji rub je u visini s glavicom. ja sam misla da je granica onih 2cm?!

koliko znam, treba
    - prerasti AS u duzini i/ili tezini
    - samostalno se podizati na noge

jel' to tocno?

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i zaboravih:
    kod ove nove AS moram dosta izvuci onaj dio za potporu glave, da bi pojasevi bili u visini ramena...dakle nije na najnizoj razini.
    hocu reci da njega ima. veliki je.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ako ti tako kažeš... meni se učinio sitniji...
    Ne stavljaš ga u debeloj odjeći? Nemaš dodatni jastučić u maloj AS?
    Ovo za ustajanje je minimalni uvjet koji mora, uz kilažu, biti ispunjen. Dobro je da je dijete u toj maloj AS dok god može jer je smjer obrnut smjeru vožnje najsigurniji za dijete u automobilu. Generalno je to negdje oko godine dane. Meni je jako žao što kod nas nema AS u kojima je dijete u smjeru obrnuto smjeru vožnje do 4 godine...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ubacila bih se u ovu temu jer i mi polako zagledavamo autosjedalice grupe I i koliko vidimo romerica nekako najbolje prolazi na testovima.

Ono što me zanima je treba li uz King plus dodatno kupovati top tether ili ona dolazi s njim te ima li svaki auto mogućnost takve montaže? Ili je bolje kupiti sjedalicu sa isofixom? Malo sam zbunjena jer nisam vidjela "u živo" kako se montira pa se unaprijed ispričavam ako postavljam glupa pitanja (namjeravam nakon što kupimo sjedalicu doći na Rodin pregled autosjedalica, samo se nadam da će biti organizira još jedan u Zg prije ljeta)

danchi79 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ima li itko romer safefix plus? Kupili bi duo plus, al kako nemamo famozni top tether razmišljamo o kupnji safefix plus...muči me jedino to što nigdje nema rezultata testiranja za navedenu sjedalicu :/

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj loptica prvotno napisa
    Ono što me zanima je treba li uz King plus dodatno kupovati top tether ili ona dolazi s njim te ima li svaki auto mogućnost takve montaže? Ili je bolje kupiti sjedalicu sa isofixom? Malo sam zbunjena jer nisam vidjela "u živo" kako se montira pa se unaprijed ispričavam ako postavljam glupa pitanja (namjeravam nakon što kupimo sjedalicu doći na Rodin pregled autosjedalica, samo se nadam da će biti organizira još jedan u Zg prije ljeta)
    koliko ja znam King plus se učvršćuje samo sa pojasom vozila i nije potreban top tether

sljedeći pregled je u subotu 22.3. a vjerojatno će biti i pregledi u travnju, svibnju i lipnju

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj danchi79 prvotno napisa
    Ima li itko romer safefix plus? Kupili bi duo plus, al kako nemamo famozni top tether razmišljamo o kupnji safefix plus...muči me jedino to što nigdje nema rezultata testiranja za navedenu sjedalicu :/
    i za jednu i za drugu sjedalicu postoji lista odobrenih vozila u koje se sjedalice mogu montirati, pa ti predlažem da to provjeriš

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

daddycool, hvala na odgovoru, i meni se tako činilo, ali nisam bila sigurna. Nama sjedalica još nije potrebna jer naš cvrčak ima tek 8,5 mjeseci, ali ja pokušavam na vrijeme saznati što više da izbjegnem lutanje kada dođe vrijeme za kupovinu. Super je info da će biti još pregleda prije ljeta, taman bi mogli doći na onaj u lipnju

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa
    i za jednu i za drugu sjedalicu postoji lista odobrenih vozila u koje se sjedalice mogu montirati, pa ti predlažem da to provjeriš
    Jel netko naišao negdje na taj link?
    Konkretno me zanima za ovu novu King Plus.
    Ja ga nigdje nemogu naći :?

A sad odoh na drugi topic pisati o mom velikom razočarenju s Tobijem

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

evo ovdje
    samo klikni download.

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Super, hvala.

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ima li ih još u Kiki ili negdje drugdje u ZG? Sad sam zvala TL i imaju samo jednu u cijeloj državi, i to u Splitu! :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Elinor prvotno napisa
    Ima li ih još u Kiki ili negdje drugdje u ZG? Sad sam zvala TL i imaju samo jednu u cijeloj državi, i to u Splitu! :shock:
    Imaš u Ptuju u Baby centru.

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Gledala sam al su oko 600 kn skuplje nego kod nas. Ali riješila sam; nazvala Kiku i kažu da su naručene i stižu za dva tjedna! :D

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Elinor prvotno napisa
    Gledala sam al su oko 600 kn skuplje nego kod nas. Ali riješila sam; nazvala Kiku i kažu da su naručene i stižu za dva tjedna! :D
    Elinor ajde pliz napiši mi koliko su u Kiki, koliko u TL i koliko u Slo? Ako nije problem
    Jer koliko sam ja uspila skužit cijena u Tl i bu slo je tu negdi. A za Kiku nemam pojma.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •