Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Help - od 20.tjedna muž ide na živce

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Help - od 20.tjedna muž ide na živce

Drage trudnice - jel još neka od vas doživljava, da odjednom straaaašno ide na živce vlastiti muž.
    Ne znam šta da radim. Do 20.tjedna sve je bilo lijepo, sretno. A sada - na večer legnem u krevet i si obećam da sutra neću mu više prigovarat. I dođe 'sutra' i opet ne mogu da začepim. Stalno mi nešto nevalja.
    Jedino što mogu smisliti da pošto trenutno još i aktivno uređujemo novi stan imamo svega toga previše. Ali grozno mi je to moje prigovaranje.
    Hvala da ste saslušale. Baš mi je bed
    Htjela bih da ovo bude jedno prelijepo vrijeme u našem odnosu, ali ide kako ide... U glavnom zbog mene.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ma to su ti hormoni.. Nije to tako strašno, ali se moraš potrudit kad te krene stat na loptu. 8) Makni se od njega...izađi sa psom (to ja radim ), odi do dućana ili u drugu sobu.... Bilo šta. Mene uhvatilo sad kad je bilo jugo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobar naslov

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

naslov je fakat zakon

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

evo i ja ulazim u 20 tjedan.
    Necu puno komentirati, nego cu samo prenijeti rijeci svog osmogodišnjeg sina, upucene tati
    citiram
    "Tata, shvati mamu, ona je sada neuračunljiva i živčana, pa znas da se to zove drugo stanje i da joj sve smeta, MORAMO JOJ SVE TOLERIRAT!"

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

He, he.....
    Samo od 20-tog tjedna?????

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Sretna Mama prvotno napisa
    "Tata, shvati mamu, ona je sada neuračunljiva i živčana, pa znas da se to zove drugo stanje i da joj sve smeta, MORAMO JOJ SVE TOLERIRAT!"

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni nije isao muz (mozda zato jer se nismo bas cesto vidali, kao ni sada) ali zato moj stari i svekar... ajme majko. nisam ih mogla vidjeti. hm, nije za utjehu, stari me i danas stravicno nervira, a svekar je u meduvremenu umro.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mene od 30.-toga počeo živcirat . Ili je to povezano s tim što moram mirovat, on dođe iza 19 h, i ja ga odmah napadnem zadacima.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam od cca 10 tjedna postala netolerantna na svekrvu i svekra. njoj više nemogu tolerirat petljanje u naš život, konstantno cvokotanje i kljucanje u mozak, a njemu nemogu tolerirat lovačke priče o silnim ljubavnicama i ostalom.

u nedjelju sam se zakačila s njim jer smo imali čoporativni ručak na dvorištu i počeo je polemizirat kako ne razumije zašto su žene ljubomorne kad ih muževi varaju jer to je njihova prirodna potreba, a one to ne smiju radit jer bi mogle zatrudnit :shock: e jest čovjek i*diot

na kraju sam mu rekla da nek on ode onda fino svoju ženu varat s muškarcem, pa se nemora bojat da bude on napravio djete nekome a ni svekrva sigurno neće bit tako ljubomorna......... uf

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj bleeda prvotno napisa
    ja sam od cca 10 tjedna postala netolerantna na svekrvu i svekra. njoj više nemogu tolerirat petljanje u naš život, konstantno cvokotanje i kljucanje u mozak, a njemu nemogu tolerirat lovačke priče o silnim ljubavnicama i ostalom.

u nedjelju sam se zakačila s njim jer smo imali čoporativni ručak na dvorištu i počeo je polemizirat kako ne razumije zašto su žene ljubomorne kad ih muževi varaju jer to je njihova prirodna potreba, a one to ne smiju radit jer bi mogle zatrudnit :shock: e jest čovjek i*diot

na kraju sam mu rekla da nek on ode onda fino svoju ženu varat s muškarcem, pa se nemora bojat da bude on napravio djete nekome a ni svekrva sigurno neće bit tako ljubomorna......... uf

Mene ne samo da me muz zivcirao, dobro, on me posebno jako zivcirao, nego sam se svadala sa cijelim svijetom. Pogotovo pod kraj trudnoce. Ja sam si iz nekog razloga, utuvila u glavu, da sam ja trudna, da mi nitko nista nemoze/nece rec a da ja mogu svima skresat sve sta ih ide.
    Nisam ja ustvari bila toliko nervozna koliko hrabra.
    Doduse, muz je redovito dozivljavao moje ispade tj. ludilo hormona ali eto, srecom, imam vrlo smirenog i strpljivog muza.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

bleeda - svekar ti je fakat idiot :shock: Dobro ti to i trpiš.... A kaj su takvi roditelji uspjeli normalnog sina odgojit ?!? To je stvarno pravo čudo

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: Help - od 20.tjedna muž ide na živce

Citiraj ChikaPika prvotno napisa
    Drage trudnice - jel još neka od vas doživljava, da odjednom straaaašno ide na živce vlastiti muž.
    Ne znam šta da radim. Do 20.tjedna sve je bilo lijepo, sretno. A sada - na večer legnem u krevet i si obećam da sutra neću mu više prigovarat. I dođe 'sutra' i opet ne mogu da začepim. Stalno mi nešto nevalja.
    Jedino što mogu smisliti da pošto trenutno još i aktivno uređujemo novi stan imamo svega toga previše. Ali grozno mi je to moje prigovaranje.
    Hvala da ste saslušale. Baš mi je bed
    Htjela bih da ovo bude jedno prelijepo vrijeme u našem odnosu, ali ide kako ide... U glavnom zbog mene.

stara,dobrodosla u svijet hormoncica......ja bih mogla tuc svaki dan nekog.....svaki mig mi zasmeta....

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa
    Citiraj Sretna Mama prvotno napisa

eh, ja samo cekam umotvorinu svog cuda u tom stilu
    jucer me puklo plakat jer sam totalno u komi zato sto bi samo grintala grintala i grintala a kad to prodje onda bi malo prigovaral pa tukla., pa grintala
    ajme. kad me uhvate te zute minute po nekoliko sati poludim sama sa sobom
    sve mi glupo izgovarat na glas sto mi sve prodje kroz glavu
    ono - perem sudje i zbrajam si u bradu ko vjestica "da, a kad si ti oprao sudje zadnji put, a da nisi ostavio pola po kuhinji i na stednjaku, (sto je napravio prije tri dana ali dan ranije nije pa sve pada u vodu)..a smece, kad si ga odneo do kante a ne ostavio pred vratima (iskreno nemam pojma kad sam ja to napravila zadnji put uopce jer mi je opako zlo od svega )..a o vesu i carapama svuda po stanu da i ne pricam..SVE MORAM JA..."

i tak to traje neko vrijeme i onda se sama od sebe rasplacem u krevetu taman kad je MM zaspao i pocenm sa litanijom..."jel ti mene uopce razumijes?! znas li kako je meni kad sam sva takva a znam da sam nepravedna i necu ti nista reci...."

vec vas dosta udavih
    da mi nije tako svaki dan ne bi nista rekla..al brate pretjeram nekad svojski..btw tek sam u 12tj...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa
    bleeda - svekar ti je fakat idiot :shock: Dobro ti to i trpiš.... A kaj su takvi roditelji uspjeli normalnog sina odgojit ?!? To je stvarno pravo čudo
    ma to se i ja pitam, kako je on uspio ispast "normalan" koliko to itko može bit. svekar je bio alkić, preljubnik tj k*urviš, i sve te svoje ispade javno iznosio i čak se njima hvalio.

prije sam to ignorirala al sad zbilja nemogu, valjda i zato što sam sa trudnoćom postala i osjetljivija na nevjeru i nemoral.

i da, svekrva mi posebno digne živac kad izjavi nešto u stilu:
    "jooj, kak si ti debela, pa ti se ne buš mogla kretat do 6 mjeseca...ti buš sa sto kila išla rodit..."

neki dan sam popi... pa sam joj rekla da sam ja od svih njih na dvorištu višlja za glavu i da je samim time normalno da nemam 40 kila nego duplo više, i da na moju visinu (180 cm) 88 kila u 20 tjednu trudnoće nije ništa.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Joj Bleeda ja iz svih tvojih postova citam kako bi bilo lijepo da se ti, muz i djeca negdje selite...Ti svekiji su uzrok svih vasih problema.

Sto se mene tice, meni svi idu na zivce.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mene da netko vidi,reko bi ova nije normalna....znam satima sama sa sobom pricat,trazim tude greske kaj mi smetaju....ma uzas...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Joj Bleeda ja iz svih tvojih postova citam kako bi bilo lijepo da se ti, muz i djeca negdje selite...Ti svekiji su uzrok svih vasih problema.

Sto se mene tice, meni svi idu na zivce.
    ninet, draga, iz tvojih usta u božje uši....nadamo se tome i mi, čak MM počinje ozbiljno pregovarat sa sveki da proda zemljište i kuće i sve ovo pa da se otfikarimo nas 4+1 negdje daleko daleko. nažalost naša kuća i sve što smo napravili je na njenoj zemlji pa mi nemožemo prodati sami

evo maloprije mi je došla sveki i pita mene za njen račun od njenog telefona :?
    i sigurno je poštar donio a ja sam to negdje zaboravna zametnula, kakva inače jesam
    onda je MM popi...pa je počeo urlat na nju da šta bi poštar nama nosio njihove račune i šta mi imamo s tim i bla bla bla....da bi ova na kraju zalupila vratima i rekla da će nas sve istjerat na ulicu...........ajd.....sad.....reci

kaže moja šogorica koja živi tu s njima već 20 godina da je prvih 10 najteže, poslje oguglaš, ili kao ona pošalješ ju u rodno mjesto i ne pričaš s njom već 3 godine

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

moram komentiratri dvije stvari.

1. naslov mi je fenomenalan, nasmije me svaki put kad ga pročitam ChikaPika

2. Bleeda tvoji su svekiji stvarno ludi, moji su puuuno normalniji , pa mi idu na živce.
    dobro ok svekrva mi je za neke stvari 100% luda npr. kako voli boleštine i alternativne medicine zna nas sve skupa izluditi sa time, čim netko kihne ona ima sto medova, čajeva, čudnih vodica, sirupa iz kućne radinosti i sličnih stvari za ponuditi. da ne kažem da je izvrstan dijagnostičar i da razne rakove , multiple skleroze i slične teške boleščine dijagnosticira na pogled i naravno najsretnija je kad netko završi na bolničkom liječenju ili barem hitnoj.
    zato mi je svekar stvarno super lik, divota od čovjeka( mora biti dobar kad je na doživotnoj kuri čajevima za čišćenje i medovima za jačanje )

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

kerida Baš ti je svekriva slatka. Moji su isto super, al se moram baš skulirat da mi ne idu na živce. A dobri ljudi skroz. To je valjda taj jaz generacija...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

moja sveki je zakon. živi u drugoj državi pa je vidim dva puta godišnje. što se tiče mog mužeka on je druga priča. mislim da je dovoljno reći da je u prošloj trudnoći valjda zato što se osjećao zapostavljenim i zato što se sve vrtilo oko mene izmišljao sto bolesti i prošao bezbroj pretraga dok mu nisu na kraju dali normabelčeke da se smiri. ni ovaj put nije puno bolje, tek sam u 17 tj. a on me već od početka gnjavi s tim šta nosim jer bi jako htio nasljednika ( imamo curicu od tri i pol godine ). ja dolazim u napast da mu namjerno ne govorim ništa do kraja trudnoće.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj lilamili prvotno napisa
    moja sveki je zakon. živi u drugoj državi
    sve si rekla 8)

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Joj bleeda, tvoji su gori nego oni iz "Svi vole Raymonda" Bježi čim prije i čim dalje možeš.
    Glede živaca u trudnoći, ja sam bila opaka samo na poslu! Kolike sam samo preko telefona naprašila ako su bili napadni. I uvijek bi im na kraju rekla: samo da znate, upravo ste maltretirali trudnicu! Onda bi se počeli ispričavati, a ja bi graknula: aha, a da nisam trudna bilo bi u redu da ste bezobrazni... 8)

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sve si rekla 8)
    uf potpisujem, po sto puta

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj kerida prvotno napisa
    sve si rekla 8)
    uf potpisujem, po sto puta
    moja živi u drugoj ulici,vidim je samo kad ja hoću,jedva je se rješila,preseljenjem u drugu kuću. 8)
    Muž pretrpio sve i svašta u mojim trudnoćama ,ma to je normalno moramo se trpiti i voljeti to nekako ide zajedno

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Joj i MM svašta trpi. Jako sam nervozna i plačljiva i na svaku sitnicu burno reagiram. Čak me i MM pitao jel on stvarno tako grozan ili se tako ponašam zato što sam trudna Ah, valjda ću se smiriti jer ću se posvađati sa svima oko sebe

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sigurno je da su trudnice nešto osjetljivije, ali vjerojatno i mužići malo budu van kontrole ( nije ni njima lako ) tako da su obje strane zaslužne za suze, al sve to prođe

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ah...evo prije pola sata sam se pokačila sa MM-om, i rekla mu da odlazim.

otišao je samo pet minuta nešto obavit, i nema ga satima, nazovem na mob da vidim di je kad će doći, ne javlja se
    onda mi dođe doma i počne p*izdit da kaj ga maltretiram išao je u Bauhaus i Pevec po nešto i sa D na kavu i bla bla.... i šta ja sebi dozvoljavam? nije on cucak da aportira na moju komandu.....

konju jedan glupi idi kud oćeš al mi javi samo, zato imaš taj kretenski mobitel da mi možeš javit da ja ne brijem po glavi sve i svašta di si ti.
    uz to djeca moraju za 20 minuta bit kod mame na poslu jer idu k njoj na vikend a njega nema.
    i urnebes, luapnje vratima, i sad on namjerno neće jest jer ga maltretiram bezveze, a ja onda lijepo cijeli ručak zviz u smeće - e pa sad neš jest ni da hoćeš
    sreća da su djeca ručala, i da naravno nisu bile u kući za vrijeme te svađe.

i stvarno ne razumijem, u čemu je takav problem nazvat i reć: e, ja sam tu i tu, idem poslje na kavu, dođem do ručka, ili nemoj me čekat......

pored svega toga jučer sam službeno bila u Sl Brodu, otišla rano ujutro i došla kasno navečer....svekrva naravno nije propustila priliku da me nema i da opet malo porošta i počisti

jer sam ja naravno nesposobna
    ljudi, ako uskoro porčitate u crnoj kronici da je trudnica napravila neki opaki kaos u istočnom dijelu zagreba, to sam ja

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kod mene su u prvoj trudnoći i letjele stvari kroz prozor, a od stola sam se uglavnom dizala ja jer je on uvijek imao neki glupi prigovor na ručak ( juha se ohladila, u salati nema dosta ulja..), onda bi se izgalamila, rasplakala i sklupčala se u krevet pokrivši se poplunom po glavi, a njemu vrag ne bi dao mira nego bi me gnjavio umjesto da me ostavi na miru da se pošteno isplačem, na kraju bi njemu bilo krivo pa bi mi se sto puta ispričavao, on je i inače prigovaralo ali u trudnoći mi je to sve nekako puno teže padalo, ovaj put nemam takvih problema, on se naučio ponašati pa se malo više trudi pregristi jezik prije nego što kaže nešto što bi me izbacilo iz takta, a ja malo manje obraćam pažnju na nesuvisle komentare, samo se smiri, nemoj da te toliko nervira

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i ja sam se sa svojim zakacila sad zbog pusenja u kuci.....dala sam mu zadnji rok do 01.02,jer zelim oprati zavjese i prozore prije nego kaj odem rodit i da mi se kuca llijepo izlufta od tog dima...njegov komentar:ima vremena tjedan prije poroda.....pa dode mi da ga doslovce ubijem na spavanju....da se razumijemo,ja nisam od onih zena kaj idu oko svojih muzeva cici mici da bi se ovi rastopili i popustili.....e ,jeb... ja moram galamit.....joj,doslo mi je svasta na pamet.....najgore je kaj se ja poslije izivljavam na njegovim starcima jer je on takav....ma uzas...

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj bleeda prvotno napisa

i stvarno ne razumijem, u čemu je takav problem nazvat i reć: e, ja sam tu i tu, idem poslje na kavu, dođem do ručka, ili nemoj me čekat......
    ovo potpisujem i netrudna i trudna....
    evo, ide nam 5ta godina zajednistva i cak se ponekad sjeti nazvati i reci da eto kasni vec sat vremena zato i zato i moram priznati da to smatram uspjehom (evo upravo je to napravio)

nadam se da ces se ti uspjeti skulirati zbog tebe i bebe, ne zbog njega, ako trebas savjet oko tehnike i taktike, javi na pp da ne krenem pisati traktate ovdje

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

saska samo ti daj, dobrih trikova nikad dosta

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ovo je skoro opet krenulo na "lov na vještice" (ili drugim riječima blačenje svekrvi)

Prije nego sam zatrudnila MM mi je svaki mjesec znao točno reči da nam nije uspjelo i prije nego da dobijem mjesečnicu. Trik je bio u tome što ja kad sam trudna mrzim cijeli svijet, a njega najviše, a i strašno mi smrdi

E pa tako je i bilo. Počeo mi je smrditi i ići na živce, a sveki bi bila upucala na sam spomen njenog imena (jadna žena ni kriva ni dužna ). Najgora su prva 4 mjeseca, a poslije "održavam ratno stanje sa svima".

Zapravo primjetila sam da idem sama sebi na živce jer nemogu spavati, bole me leđa, nisam tako pokretna kao i inaće, pa se iskaljujem na druge.

Moj sin je isto komentirao "ajme mama pa kad ćeš više roditi da se prestaneš derati na mene i tatu!".

Mačak bježi čim me vidi

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pliska

Ja ne bih mogla sebi doć da me MM ne nazove, ako misli kasnit... To mi je normalno ljudsko ponašanje.. Isto tako, nikad ne prigovara na hranu (i on kuha pa zna kako je to),... Znam da mu nije baš po volji kad šuti. Kad mu je dobro, pohvali.
    Mene izluđuju druge stvari.... Toliko je lijen da je to za popizdit. NIje da neće napravit...sve napravi, ali toliko zvoca da me glava zaboli.

Evo jučer...ja sam išla ribat kuhinju i fakat sam se naradila i onda sam njemu lijepo rekla da napravi ručak... Dobro, bilo je posla oko toga...i očistit pečene paprike iz škrinje i spohat šnicle i pire napravit, al je on toliko bio živčan kaj to sve radi da sam pizdila. U sebi, naravno Kad je takav dobijem poriv da ga gurnem iz kuhinje i sama sve napravim, samo da ga ne moram slušat....

...a onda malo stanem na loptu, razmislim i ...legnem ispred televizora. A on nek si mami živčani u kuhinji....

Da zaključim priču... ručak je bio jako fin 8)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma i moj mm kuha (čak vrlo dobro) ali to ga ne sprečava da prigovara, a također ga ne sprečava da kada skuha ručak kaže da je super iako nije, a kad se dogodi da ručak nije jestiv onda kaže ˝nije ni loše˝, baš i nije realan 8)

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

eh, ručkovi, ljeni muž, osjećaj da me svi namjerno j... u mozak

sve to mene pere, pa smo mi do sad imali
    - dva puta ručak bačen u smeće,
    - hektolitre prolivenih suza
    - jedno tri puta prijetnje da ga namjerno neću prijavit kao oca djeteta i da ću upisat "nepoznat" (mi nismo u braku) jer je toliko bezobrazan da ne zaslužuje bit otac mojoj bebi
    - čak i izjavu da je u 9 mjesecu bio službeno u Kuvajtu pa nek si on misli čije je dijete
    - jedna zavjesa je završila u smeću jer mu je bilo teško dignut se sa trosjeda i objesit ju a meni "evo budem, samo malo, sad ću" izjave užasno idu na živce
    - i da, jednom sam ga doslovno primila za kragnu i iznijela iz kuhinje van koliko sam bila bijesna na njega

i hrpetine toga....naprosto mi svi idu na živce a MM pogotovo. ja sam i inače kolerik i mrzim kad se ljudi prave blesavi, kad su ljudi inertni.....

a MM mi posebno diže živac kad sate i sate provodi na laptopu, mobitelu, playstationu....ma stalno mi ide na živce ukratko

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Pliska prvotno napisa
    Mačak bježi čim me vidi

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

bleeda mislim da kod tebe nije problem u tvojim hormonima nego malo dublji. Situacija ti zaista nije ugodna :/ . Naravno da ti sada sve još više smeta, ali neće problemi nestati kad se i tvoji hormoni smire. Probaj ozbiljno s njime razgovarati i riješiti neke stvari.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Pliska prvotno napisa
    bleeda mislim da kod tebe nije problem u tvojim hormonima nego malo dublji. Situacija ti zaista nije ugodna :/ . Naravno da ti sada sve još više smeta, ali neće problemi nestati kad se i tvoji hormoni smire. Probaj ozbiljno s njime razgovarati i riješiti neke stvari.
    imaš pravo draga, i činjenica je da ja nisam ni blizu idealnoj i divnoj dragoj miloj ženici, dapače za samu sebe odgovorno tvrdim da sam zmaj i aždaja i da ni MM-u nije lako samnom.
    a što se tiče ostalih ljudskih faktora oko mene, mislim da je i za mene najbolje da se pomirim s tim da ja nemogu nikog mienjati i da se držim na što većoj distanci.

i btw. primjetila sam da mi manje svi idu na živce kad se malo češće MM i ja keksamo

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

aha, Bleeda ipak si našla način da se opustiš

ma stvarno bez zezancije, u tvojoj situaciji teško je biti 8) i trudan

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

MM svaki dan izmišlja neku bolest ili problem (sad ide vadit zub, sad ga glava boli, pa ga boli želudac, pa je umoran...) a mene valjda poceli pucat hormoni, pa mi paznje treba vise no ikada, a on glumi hipohondra.

Usla u 12. tj. Je li normalno da placem par puta na dan bez nekog opravdanog razloga?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj iva79 prvotno napisa
    MM svaki dan izmišlja neku bolest ili problem (sad ide vadit zub, sad ga glava boli, pa ga boli želudac, pa je umoran...) a mene valjda poceli pucat hormoni, pa mi paznje treba vise no ikada, a on glumi hipohondra.

Usla u 12. tj. Je li normalno da placem par puta na dan bez nekog opravdanog razloga?
    je! mislim nije ali je opravdano tvojim uzburkanim hormonima...eto ja sam jučer tulila ko kišna godina jer nisam mogla spavati a svi drugi spavaju a ja sam budna od 3 ujutro

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja stalno placem, cijelu ovu trudnocu :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •