Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: NE faza

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno NE faza

Ne znam kako i zašto, ali preko noći nas je uhvatila Ne faza. Sve nam je NE. Što god da mu kažem da posluša ili napravi, u 80% je NE. I moram ponekad ponoviti i do deset puta.
    Luka, obuci papuče. Luka, pospremi igračke...
    Vidim da uživa u tome i da mu je to postala neka vrsta igre. Nastojim ostati smirena jer ako počnem vikati i prijetiti ovim ili onim, još više u svemu tome uživa. I još više je neposlušan. Jednostavno uživa kontrirati.
    Znao je on i dosad biti ponekad prgav i trebalo mu je ponoviti da nešto napravi, ali ovo je sad u puno jačem obliku.

Čitala sam da je u njegovoj dobi (3,2godine) "ne faza" česta pa me zanima kako je vi proživljavate i kako se s njom nosite. I koliko vam je trajala?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pridružujemo se

I inat - a to mrzim više od "ne"

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Re: NE faza

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa
    Nastojim ostati smirena jer ako počnem vikati i prijetiti ovim ili onim, još više u svemu tome uživa. I još više je neposlušan. Jednostavno uživa kontrirati.
    E, upravo ovako.
    Najsmješnije mi je kad on drekne "NE", ja mu kažem "dobro, onda nemoj", a on onda učini upravo ono na što je 30 sekundi prije vikao "ne". Kako si i sama zaključila - uživa kontrirati.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ako ostanem smirena i ne obazirem se na taj NE! (nikako ne ulazim u rasprave niti moraš-varijante) za nekoliko minuta skužim da je sve napravljeno ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •