Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: mlijeko curi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno mlijeko curi

dok dojim iz druge dojke mi uvjek jako curi mlijeko i uvijek stavim gazu koja na kraju bude jako mokra (kao da sam je oprala). jeli i vama tako i šta poduzimate? dali se to može nekako spriječiti? ta gaza užasno smrdi kad se osuši i sva je tvrda. a nemam toliko gaza da kod svakog podoja stavim čistu.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam u prvo vrijeme, dok mi se to događalo tj. dok se sve nije fino izbalansiralo, stavljala jastučiće za dojenje (imaš ih kupiti svugdje-ljekarne, DM...ja sam koristila one DM-ove i bili su OK). Kasnije mi više nije trebalo (ne sjećam se točno kad sam ih prestala koristiti, uglavnom tijekom prvih mjeseci).

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja već 8 mjeseci stavljam gazu na drugu ciku.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa
    Ja sam u prvo vrijeme, dok mi se to događalo tj. dok se sve nije fino izbalansiralo, stavljala jastučiće za dojenje (imaš ih kupiti svugdje-ljekarne, DM...ja sam koristila one DM-ove i bili su OK). Kasnije mi više nije trebalo (ne sjećam se točno kad sam ih prestala koristiti, uglavnom tijekom prvih mjeseci).
    ti jastučići mi se odma napune dok dojim tako da stavljam i jastučiće i gazu.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

a ručnik?
    ja sma koristila jastučiće i do godine dana. zna i mi sad nekad kapljati, ali to kad ne papa na vrijeme

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni isto kapa iz druge dok dojim ali mi obicno jastucic bude dovoljan. meni curi mlijeko i kad cujem da mi zabac place ili na neke neobicne podrazaje, sad sve manje ali u pocetku kako zaplace tako i moje sike "zaplacu"

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa
    meni isto kapa iz druge dok dojim ali mi obicno jastucic bude dovoljan. meni curi mlijeko i kad cujem da mi zabac place ili na neke neobicne podrazaje, sad sve manje ali u pocetku kako zaplace tako i moje sike "zaplacu"
    potpisujem, kod mene isto

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ručnike, male, koje sam dobila-nekih 5-6 komada za bebu, ja sam koristila za sisu I gaze, i tetra pelene, i raznorazne krpice, menjala sam kad se natopi, prala sa bebinim stvarima, kad ponestane svega koristila sam naše ručnike za umivanje.
    I još uvek mi nekad trebaju (ne nosim grudnjak po kući pa samim tim jastučići za grudnjak nisu opcija), noću ispod jastuka imam tetru jer mi se noću grudi prepune pa uvek curi iz druge. I po danu još uvek nekad curi ali ređe...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa
    Ručnike, male, koje sam dobila-nekih 5-6 komada za bebu, ja sam koristila za sisu I gaze, i tetra pelene, i raznorazne krpice, menjala sam kad se natopi, prala sa bebinim stvarima, kad ponestane svega koristila sam naše ručnike za umivanje.
    I još uvek mi nekad trebaju (ne nosim grudnjak po kući pa samim tim jastučići za grudnjak nisu opcija), noću ispod jastuka imam tetru jer mi se noću grudi prepune pa uvek curi iz druge. I po danu još uvek nekad curi ali ređe...
    I ja sve isto tak. Ponekad ujutro vidim na parketu bijeli trag do kupaonice jer mi je mlijeko curilo

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I ja sam svašta podmetala- tetra pelene, gaze, mini ručnike- kao vissnja, ...
    Još uvijek curi, ima 15 mjeseci

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

baš ću probati sa ručncima

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

meni su jastučići bili dovoljni, sorry šta ti nisam bila od pomoći

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno