imam sina od 9mj. a imam i problem jer ne znam (s obzirom na njegovo ponašanje) dal jede dovoljno, mislim, vidi se na njemu da je dovoljno al on obroke dočekuje u panici i s obzirom koliko pojede čini mi se da su mu razmaci premali.
- ujutro u 8 pojede bocu od 330g i više, punim je do vrha, mlijeka rižolina s keksima, dakle gusto.
- oko 12,30 pojede toliko voća s keksima na žličicu.
- 16.30 - 17,00 pojede kuhano - količina bi mogla odgovarat jednoj čaši jogurta 200 g , a mislim i više.
- navečer u 20.00 h, jedva jadan izdrži opet dočekat bočicu punu mlijeka, rižolina i keksa i naravno plač kad je isprazni kao da traži još, al sobzirom na kilaaažu (12 kg) ne dajem mu više od tog i zabavim ga da se smiri. dug je, predebel nije , okruglica je.
mislim da jede i previše, al razmaci u obrocima s obziom na količinu jedino mi odgovaraju ujutro, izdrži 4-5 sati, ali razmak u obrocima popodne premalo traju. doduše, primjetila sam kad je lijep dan i kad smo vani, može izdržat i više jer je zaokupljen stvarima oko sebe pa samo gleda i ne traži jesti.
btw, sisu je sam odbacio, što sam ja začuđeno prihvatila jer sam curicu dojila 1,5 godinu, a dohranu počela tek s 8 mjeseci (nije tražila više, a bome bilo je i nje u kilaži iako je samo sisala).
dakle, mislite li da je previše ili dovoljno? premalo sigurno nije (nadam se)