Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: piški u gaće

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno piški u gaće

Ne znam da li ovo spada ovdje ili na izazove roditeljstva.

AA zadnja 2 tjedna piški u gaće što je skroz neobično za njega. To se poklopilo i sa fazom žešćih tantruma tokom koji se obavezno popiški. Zadnjih dana je piškenje u gaće pravilo, a ne iznimka i najčešće nije povezano s bilo kakvim emotivnim ispadom. Npr. sjedimo i igramo se i odjednom čujem "piškiš" i hlače su već mokre. Nekad se dogodi i zapišavanje 4-5 puta dnevno, a nekad je cijeli dan OK i normalno ide na wc.
    Ne boli ga pišonja, ne žali se da ga peče dok piški i nemam pojma što misliti. Htjela bih izbjeći povlačenje po doktorima u sezoni gripa i fazi temper tantruma.
    Da li je moguće da dijete ima upalu mjehura bez ikakvih drugih simptoma osim inkontinencije?
    Iskustva, molim!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Zaboravi reći - mokraća nema neobičan miris, potpuno je svijetla i prozirna, i on pije dovoljno tekućine.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ivan je 10 dana piškio na spavanju u vrtiću, a to mu se do dolaska seke nikada nije događalo
    i onda je prestalo samo od sebe

ali kad kada plače uvijek se popiški u gaće, barem malo
    danas smo bili u gostima pao je, rasplakao se i popiškio i to mm- u u krilo

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma sigurno je samo faza, sve je to u glavi, i moja je imala takvu fazu i već sam joj mislila ponovno stavljat pelene ali nakon par dana je sve došlo u normalu, navijam za vas

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za svaku sigurnost uzmi urin i odnesi na analizu
    ako je sve ok onda rješavaj tantrume

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Eh, da... Zadnja 4 dana smo AA i ja bili dosta zajedno i odlučila sam mu davati pažnju 100%, skulirati se maksimalno dok ima tantrume... Pogodite što? Niti jednom se nije popiškio u gaće. :D
    Kupila sam mu za svaki slučaj preventivno CranActin tabletice za žvakanje, ali izgleda da mu nisu ni potrebne.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Eh, da... Zadnja 4 dana smo AA i ja bili dosta zajedno i odlučila sam mu davati pažnju 100%, skulirati se maksimalno dok ima tantrume... Pogodite što? Niti jednom se nije popiškio u gaće. :D
    Kupila sam mu za svaki slučaj preventivno CranActin tabletice za žvakanje, ali izgleda da mu nisu ni potrebne.
    baš super! :D

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

baš sad čitam i mi imamo sličnu fazu...
    ono nije mi se dalo skidat pa sam se popišo u gaće...
    i svako jutro pred zoru...
    neku veče sam mu stavila pampersicu i rekla da je zato što piški u gaće...probudio se sa suhom pelenom...i išao piškit

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •