Stavljam ovaj topic pod Izazove roditeljstva, jer mi se činilo da bi mu tu bilo mjesto...i ispričavam se ako postoji neka slična tema pa ja ponavljam.![]()
Naime, muči me začepljen nosić, ne mojnego od A. To vučemo već neko vrijeme (cca mjesec - mjesec i pol) i malo se smiri, pa se opet vrati. Bili smo do sada već u bolnici zbog visoke temperature, i nosili smo 10 tjedana remenčiće za kukove, i sve sam to bolje podnijela od začepljenog nosića. Pomislila sam to je to, izvoli izdržati, moraš biti smirena zbog njega. I stvarno, A. se nije bunio na remenčiće, u bolnici je bio dobar i smiren (naravno da je pomoglo što sam i ja bila s njim tamo). Ali mene dotuku ovi začepljeni nosići. Imamo mi i aspiratore i inhalatore i sve ostale atore, i nije meni nedoumica kako to počistiti, nego mene muči onaj osjećaj odgovornosti: e da nisam išla u šetnju, to se možda ne bi dogodilo, e da nisam ovo, e da nisam ono...
Znam da će u životu biti još xyzwq sitacija u kojima ću pomisliti: e da sam ovako, da nisam onako.... i vjerojatno ću se ja naučiti nositi s osjećajem odgovornosti za dijete, ali mi je, dok je još ovako mali, to malo teže... i mama uči život, ne samo beba..![]()
Iskusne i prekaljene mame, da li je i vas nešto tome slično mučilo,..i kako ste rješavale takve situacije u svojoj glavi?
I da, ako još nekom curi nosić, neka javi, da znamo da nismo jedini...![]()