Neka moderatorice pemjeste ovu temu ako tu ne pripada ali namjerno sam je tu pisala jer su se moje teme o dojenju uglavnom nalazile na "Problemima"
Kao što neke od vas znaju imala sam problema s mastitisom...soorom...mojim dijabetesom...odustala nakon 15dana...popila turu bromergona i nakon tih 15 dana počela ispočetka.....
nisam uspjela s relaktacijom...cura je još uvijek na ad ali ja sam sretna....evo danas sa 5 mj još uvijek svaki obrok ciki...iako mi se čini zadnjih dana da je količina koju posisa po obroku nešto kao aperitiv u kafiću...dakle oko 0,03l.....ali mi još dojimo....i jako sam sretna zbog toga makar nekima od vas možda djeluje smiješno...
već duže vrijeme ne pišem količine ad koje popije....neznam koliko može u par minuta sisanja povući iz prsiju s 5 mj. ali još uvijek nešto ima....taman toliko da obje budemo zadovoljne zajedničkim dojenjem...da se malo pomazimo....budemo si blizu....i vjerujte biti će mi teško kad i to malo prestane...![]()
ovim putem sam svim Rodama htjela zahvaliti na podršci i pomoći....a svim curama koje pokušavaju relaktaciju zaželjeti svu sreću...i da budu sa svojim bebaćima sretne barem kao nas dvije....![]()
nekidan smo svi bili u virozi...na antibioticima a moja cura je samo malo šmrcala...sigurna sam da ju je svaka kap koju povuče od tog "aperitiva" spasila od prvog antibiotika i drugih problema...
eto...neka sisaju što dulje i što više...pa makar i par kapi
mi se još nedamo...... :D