ma znala sam ja da ću povući za jezik sve "odgovorne" roditelje (kakva ja naravno nisam 8) ), a i one feministički orijentirane.
baš da mi je vidjeti na koju foru će dvogodišnjak stiskati pedale i upravljati? kaj ste naivneono vrtenje volana u krilu naravno da je daleko od vožnje. a uostalom, ako se i ode provozati sa kojih 4 godine, bar ne bu susedu srušio ogradu 8)
obožavam i kad mi osviještene žene žele dokazati da su muški i ženski rod isti u svemu. kaj još niste shvatili da nije- mi smo superiornije![]()
razlike među spolovima postoje, ali i razlike među pripadnicima istog spola. sve sa razlogom.
neću nabrajati literaturu, ali imam preko 20 godina stručnog iskustva u radu s djecom i nitko me neće uvjeriti da ne postoje razlike. govorim generalno, a ne o konkretnoj djeci.
uostalom, šta je loše u razlikama među spolovima?![]()
ivarica ovo je doista zgodna ideja. većina roditelja nema pojma o nekim temama. npr tko od vas zna kako ispravno pružiti prvu pomoć djetetu?
ako već nećete djecu učiti ništa što mislite da je opasno, evo vam prijedlog: one od kojih 5 godina naučite kako će svog vršnjaka staviti u bočni položaj i zaustaviti krvarenje. kaj mislite, jel je to prerano?![]()

ono vrtenje volana u krilu naravno da je daleko od vožnje. a uostalom, ako se i ode provozati sa kojih 4 godine, bar ne bu susedu srušio ogradu 8)
Odgovori s citatom