-
štipa, gnjeći i terorizira drugu bradavicu
....eh....u naslovu je sažeta moja muka....
Imam sisavca koji cica x puta dnevno (uz sve moguće glavne obroke, te međuobroke, predjela i deserte....), imamo 15 mjeseci staža sa cicanjem i u zadnjih nekoliko ja trpim njegovo mučenje one cice koja mu nije u ustima.
Naime, on dok sisa MORA dirati drugu bradavicu (ako zaspe, čak se i probudi ako mu maknem ruku s druge sise).
E sad...kao mladi i zeleni cicavci prošli smo ragade, soor, sužene mliječne kanale, prošli smo i fazu kad me grizao za sisu....sve smo to preživjeli, a sada, nakon 15 mjeseci - ja dolazim do toga da sam već premorena, jako premorena.
Boli me, objašnjavam mu da me boli to što radi, udaljivala sam ga u više navrata i prekidala dojenje kad bi mi zavrnuo, uštipao bradavicu....No, nisam postigla ništa s tim (kad me grizao, onda bi ga isto udaljila i tu je shvatio....sad ne kužim zašto isto ne pali u ovoj situaciji....)
Ima li netko kakav savjet, prijedlog što da učinim?
Mislim, odlučila sam ga dojiti dok želi, no ako se nastavi ova situacija, ako ne pronađem adekvatno rješenje, morat ću, teška srca, prekinuti dojenje.
Ne mogu više podnosit te bolove.
(on mene još i grize po cijelom tijelu, no to je za neku drugu temu...svakako, mislim da ću obolit, ako već nisam, od PTSP-a, jer ionako sam već sva u grču, uvijek na oprezu kad će me ugrist, uštipat....puna sam modrica i rana - on ima 16 zubiju, tako da možete i pretpostavit kako izgleda njegov ugriz)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma