Super je što je ceo dan na ciki. Svako bebino sisanje i dremanje na sisi je signal za još mleka. I mislim da pošto po danu mnogo sisa ni ne moraš da se izdajaš.
A kako si sigurna da je gladna? Možda ta nervoza na sisi nešto drugo? Grčići? Možda da je digneš da podrigne pa da probate da nastavite? Beba ima jak nagon za sisanjem pa možda zato pojede to adaptirano.
Naime i Nađa je radila sve vrlo slično kao što si opisala. I nju su u porodilištu hranili na bočicu (mada nisam imala carski) i imale smo toliko muke da prihvati bradavicu, bila je uspavana, spavala na sisi, svaki budan trenutak provodila na sisi, imala je isto tako nervoze i čupala je i grizla sisu, ali tada bismo pokušali mali odmak, podrigivanje, nosanje, plesanje da se malo primiri pa opet na sisu.
Isto tako kod te nervoze možda je razlog to što prođe let down (ni ja ga nikad nisam osećala ali videla sam po gutanju), možda joj ne odgovara to što više ne ide lagano nego mora da se potrudi da vuče, pa je zato nervozna. Ja bih tada probala sa kompresijama (masiraš dojku dok sisa da pomogneš pražnjenje kanalića i dolazak masnijeg mleka). Vidi ovo: http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=111&Show=669

Ovo za noćno buđenje ne znam da li ima neko pravilo. Ja sam joj od samog početka nudila u polusnu dok se još ne razbudi i ne rasplače, ali nisam je budila. Ali s obzirom da se trudiš da povećaš proizvodnju, ako neće noću da sisa onda bi mislim bilo dobro da se izdojiš jednom u toku noći.

Nadam se da sam bar malo bila od pomoći