-
Osoblje foruma
Stvarno mi je već muka same sebe.
1.
Svaki božji tjedan imam zastoj mlijeka, po danu se M. ponaša kao da nema dovoljno mlijeka, a noću se sve prepuni tako da ju budim najmanje svaka 3 sata da mi to povuče.
Prvo su bile kvrge samo na desnoj, a prije 6 dana i ponovo evo noćas imam "ploču" na pola lijeve cice (unutarnja polovica). Stvori se niotkuda, dojila sam u 1.30, a dva sata kasnije probudila me bol. Prošli put sam to razbijala 2 dana kupusom i hladnim oblozima (hvala SOSu
).
2.
Pored toga imam jako bolne bradavice, svaki tjedan nova ragada (jer M. dobro sisa po noći, ali po danu ima dvije krize (oko podne i navečer) po dva sata kad neutješno plače, primi bradavicu, pa je odmah razgrize, čupa, odbija, kao da u njoj nema ništa, a ima...i tako dok ne poludi potpuno, kad dobije oko 110 ml adaptiranog.
3.
I dalje imam jaka probadanja rekla bih svakih 20ak minuta (neovisno o podoju), i u trenucima tih probadanja bradavica se ispupči i cijela pobijeli (osjećaj je kao da sam stavila kocku leda i dugo držala). Pri tome, kad stisnem, ne može izaći ni kap mlijeka. Čim probadanje popusti, bjelina se povuče i odmah "idu" kapi mlijeka na stisak. Mažem Rojazolom evo sad već tjedan dana, ali nema nikakvih promjena (valjda onda nije soor?).
Što da radim? Očito imam nekakve uske kanaliće koji ne mogu apsorbirati noćno mlijeko, osobito je ta lijeva cica problem.
Što ću s tim bolnim bradavicama?
Kako da M. navedem da siše dovro i po danu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma