-
kli_kli, naravno da ucestalo mijenjanje povecava produkciju, ali cokolada jos dohranjuje, pa proizlazi da jos uvijek uspostavlja produkciju. ravnoteza ponude i potraznje se moze uspostaviti bez obzira na to da li dajemo jednu dojku ili dvije. sa dvije funkcionira isto kao i s jednom, jedino je vazno da beba prvo isprazni jednu dojku, a tek onda prijede na drugu; u cokoladinoj situaciji - kvrge i prijeteci mastitis, mislim da nije vrijeme za prelazak na jednu dojku po podoju, a velim, to nije ni inace potrebno.
cokolada, ja bi na tvom mjestu isla za tim da si sto vise olaksam. oboruzala bih se homeopatskim lijekovima, grudnjak nafutrala zeljem i isla mirno spavati, pa ako se beba probudi, dobro, ako ne, opet dobro. ujutro bi joj dala da se natanka do vrha, pa dobar vruci tus uz masiranje dojki, pa opet tankanje. ali svakako homeopatski lijekovi. dulji interval nedojenja tokom noci i zelje bi trebali pomoci da se proizvodnja smanji. :/ uh! meni je tak bilo s prvim djetetom, stalno mi se nekaj zacepljivalo, kak je tebi bilo s prvom bebom? pod dojmom mastitisa kojeg sam imala s prvim sinom, s drugim sam puhala na hladno, pa sam na pojavu crvene mrlje i probadanje u dojci odmah uzela homeopatski lijek i sve je proslo za jedan dan! nisam mogla doci k sebi od srece!
na zalost, ne mogu ti reci koji pripravak bi ti pomogao, ja se uvijek konzultiram s homeopaticom. cak se ni ne sjecam kaj sam uzimala, samo znam da mi je jako pomoglo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma