-
Osoblje foruma
Događa se noćna katastrofa koju nikako ne mogu spriječiti, zaštopavaju mi se obje cice. Nisam namjeravala prestati dojiti ni na jednu, ali sat i pol nakon zasnivanja budim se prepuna kvrga ( na obje) koje mi M. ne može / ne želi posisati unatoč masaži, vrućoj vodi, kupusu i sl.
Kako stalno masiram te kvrge tako (okolno) mlijeko stalno štrca, stalno se proizvodi novo, zaštopava ispočetka i vrtimo se u krugu.
Trenutno imam 2 kvrge na desnoj i jednu na lijevoj koje nikako ne mogu razbiti, a M. hoće sisati samo dok je jako gladna, u cici uvijek ostane hrpa gustog mlijeka, a njoj se ne da dalje i cicala bi drugu. Jako ju smeta ako pritišćem i masiram dok ona sisa, jednostavno okrene glavu i neće više (uz plač).
Evo, jučer nije htjela sisati poslije 17h, plakala je ko luda, a mlijeka je bilo...smirila ju je tek bočica u 18.30. Prije spavanja u 20h malo je povukla i zaspala . Ja sam se tada i u 22h malčice izdojila i onda se u ponoć budim sva drvena i dojim i razbijam do jutra. Već mjesec dana spavam po sat-dva...ovako dalje ne mogu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma