-
Osoblje foruma
Mali update
Evo, taman nekako s navršavanjem 3. mjeseca sve se ustalilo. Zastoja nema, cice po danu mekane, po noći su i dalje dosta pune. Ukinula sam jedan od tri noćna podoja, pa sad ritam izgleda (OTPRILIKE) ovako: 20h, 1, 5.30, 8.30, 11, (spavanje) 14.30, 17, 19, bočica 70ml, pa opet u 20h i spavanac. Dakle, oko 8 podoja u 24h, a pomalo ćemo i tu simboličnu bočicu izbaciti. Za ovo noćno dojenje oko 1h i oko 5.30 moram je buditi, a i cice mi jedva izdrže.
Pitanje je (znam, tražim kruha vrh pogače
) kako bih mogla izvesti preskakanje jednog od ta dva termina, da pustim i nju i sebe spavati, a da ne puknem? Da probam pomicati taj termin u 1h prema jutru ili kako? Imaju li zastoji naviku vratiti se?
Drugo pitanje: otkad se dojenje ustalilo M. kaka tek svaki 2. ili 3. dan (sastav kao i prije - rijetko i žuto, a piša normalno). Je li to u redu? Inače raste ko iz vode, uskoro će mi prerasti i br. 68.
Treće pitanje: i dalje dajem obje cice po podoju, to otprilike ispadne po 10 minuta svaka. Da li mogu tako nastaviti ili trebam kemijati kako početi s jednom po podoju?
U ova 3 dnevna podoja kad NIJE pospana zna sisati prilično nervozno i kraće, izokreće glavu, gleda u svim smijerovima, sve je zanima osim cice, i tada se zna dogoditi da želi dojiti isključivo dok je se nosi
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma