Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: odiže glavu u as

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno odiže glavu u as

zanima me je li neki problem što N u zadnje vrijeme neće biti naslonjena kad se vozimo nego stalno odiže glavu i naginje se prema naprijed?to radi i u kolicima iako je naslon dignut za dva zuba od ravnog.Imama Maxi cosi cabrio fix, postavljana je ispravno, remeni dovoljno zategnuti, no ona se ne želi nasloniti. :/ , naginje se naprijed, hvata svoje noge, izvodi gluposti...nadam se da to ne predstavlja neki problem u sigurnosti u vožnji i da je to samo neka njena faza?

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ako je dovoljno, da ne kažem jako i pravilno pričvrščena u sjedalici onda ju pusti, ne možeš joj glavu zalijepiti sa selotepom.

nadam se da znaš koliko trebaš zategnuti pojas:
    u obrnutom smijeru od vožnje jedan prst na ramenoj- ključnoj kosti
    u smijeru vožnje jedan prst na prsnoj kosti

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

u obrnutom je smijeru (ima 5 mj)i pojas je zategnut po uputama, sjedalica dobro nagnuta tj. fino se smjesti na zadnju klupu, sve po ps-u.ma nema šanse da se nasloni osim kad je pospana ili spava, ostalo je u stalnoj borbi sa pojasevima, mišićima, vježba valjda i još dok se vozi drži onaj pojas od auta-veliki koji ide oko sjedalice...-to je valjda neka fora :/
    hvala tea

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa
    i još dok se vozi drži onaj pojas od auta-veliki koji ide oko sjedalice...-to je valjda neka fora :/
    to ona provjerava jesi sve dobro zategnula

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

e, baš ću otići na pregled as da mi tete od struke kažu jel sve ok, iako sam 100 puta provjeravala.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Baš sam htjela i ja pitati isto. Malac jučer i danas u vožnji u AS isto diže glavu, kao da će ustati, drži se za noge, pojas automobila, okreće se ramenima prema Toni i pokušava je dohvatiti ... Uglavnom glava i ramena odignuta od AS za gotovo cijelo vrijeme vožnje. Vezan je dobro. Sjedalica dobro namještena, bili na provjeri AS u subotu. Malo me frka mogućeg naglog kočenja. Jedino što je dobro da više ne cendra u AS jer ga strašno zabavlja to hvatanje nogu i pojasa

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Je, i moja strši van glavom. Ko onaj pajac koji iskače iz kutije
    Što joj ja mogu, žao mi je prilijepiti joj glavu oho ljepilom za sjedalicu
    Umori se pa se ipak nasloni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove