-
Molim pomoć - kad uvesti treci obrok
Drage moje,,
curica je stara skoro 9,5 mjeseci, pocela sam raditi od 01.10., prvih 16 dana sam uspjela jedva izdojiti (ručno) oko 50ml mlijeka i moj muz bi donio teti cuvalici da beba popapa (s obzirom da je mala količina, mjesala je sa bananom). Medjutim to je malo.
Podojim je ujutro prije posla, zatim dobije vocni obrok do 9h (3-4 vocke i zitarice), u 12h dobije rucak 2-3vrste povrca i meso (stalno razlicito; jagnjetina, piletina, teletina,puretina), i onda poslije spavanja ustane gladna, tako da joj moje mlijeko i banana bude zaista malo.
Jucer sam joj ukljucila adaptirano frida editirala ime proizvođača-kršitelja koda mlijeko i pomjesala sa frida editirala ime proizvođača-kršitelja koda rizom i kukuruzom, pojela je i nakon 2 sata sve povratila, danas nije htjela ni okusiti, sta da radim?????koje mlijeko da joj ukljucim????kakav 3-ci obrok da joj ukljucim, zaboravila sam napomenuti da pokusavam da dojim poslije posla, ali se bojim da joj to nije dovoljno, moze li sojino ili rizino mlijeko?????ili frida editirala ime proizvođača-kršitelja koda kasice za laku noc????
Molim da mi neko odgovori ako je imao slican problem, puno hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma