Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Plodni dani-planiranje bebe

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno Plodni dani-planiranje bebe

Cure molim pomoc vas iskusnijih. Naime, ja i mm planiramo bebu i plodni dani su mi bili od nedjelje, ovulacija jucer bila, a mi smo radili na bebi u ponedjeljak jer se potrefilo da moj dragi bas ovaj tjedan ode u Sibenik pa nismo mogli ove ostale dane. Eh sad s obzirom da ja nikad nisam razumjela kada mi moj ginic objasnjava te stvari oko ovulacije i plodnih dana htjela bi da mi vi jednostavnijim rjecnikom objasnite kolika je mogucnost da sam ostala trudna na ovaj nacin. Znaci odnos za vrijeme plodnih dana ali par dana prije ovulacije. Kolika je mogucnost? Kada bi, ukoliko sam trudna, trebala osjetiti simptome one najranije? Izvan sebe sam od zelje da zatrudnim mada nebi smjela jer mi to uopce ne ide u korist ali znate kako je. Hvala curke unaprijed i drzite fige.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kada si napisala ovaj post? Vidim da si novi korisnik, pa zato pitam.

Uglavnom, ako si ga napisala 4.12., znači da je ovulacija bila 3.12. A vi ste odnos imali 30.11.
    Ako si sigurna da je ovulacija taj dan, tada je šansa pola-pola A ako si pisala 3.12, onda je šansa za trudnoću veća.

Kako određuješ dan ovulacije?

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Beti3 koliko je meni poznato da bez obzira koliko je moderatoricama potrebno da pregledaju i objave post napisu tocno vrijeme i datum njegove objave.

Po ovome jucer ovulacija 04.12. a odnos u pon. 30.11.
    Annie89 po meni je odnos bio puno prije ovulacije, ako si tocno sigurna da je bila tada.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Beti3 koliko je meni poznato da bez obzira koliko je moderatoricama potrebno da pregledaju i objave post napisu tocno vrijeme i datum njegove objave.

Po ovome jucer ovulacija 04.12. a odnos u pon. 30.11.
    Annie89 po meni je odnos bio puno prije ovulacije, ako si tocno sigurna da je bila tada.

Tako je... meni je receno da koji god dan od tih plodnih ja imam odnos sanse su jako velike. No meni i nije bas logicno to jer je odnos bio dosta prije ovulacije pa me zato zanimaju vasa iskustva, jel neka od vas zatrudnila na taj nacin? Ako se razumijemo, nekako vise imam povjerenja u vasa iskustva :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •