Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Duda ili prst

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Duda ili prst

Ne znam je li ova tema baš spada tu, ali imam pitanje i da li postoji rješenje.

Naime, malac ima dva i pol mjeseca, isključivo ga dojim, bez dude je, a na bočicu je pio samo par puta kad sam ja trebala izbivati iz kuće.
    Unazad par tjedana vidim ga kako stavjla rukice u usta, a "skužio" je i čari cuclanja palca. Dojim ga na zahtjev, što znači da je pretežno stalno na cici. Eh, očito je da ima izraženiju potrebu za sisanjem, a ja nisam baš za dudu, a vidim da je njemu palac fin. Kako je stalno na cici nadala sam se da neće trebati duda, a pogotovo ne palac. Ne znam kakva su vaša iskustva i da li je ovo samo početak i može li se cuclanje palca izbjeći (bez davanja dude).
    Ili nam je cuclanje nečega ipak suđeno, a ako je tako, ja bih rađe da je to duda, jer se ona nakon nekog vremena može maknuti, a palac je uvijek na ruci

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moja cura je isto tako sa negdje 2,5-3mj otkrila svoje rukice i prstiće i pokušavala ih sisati. Primjetila sam da je to radila redovito kad bi joj bilo dosadno pa sam joj nudila igračke, a ako ih nije doživljavala, ponudila bih joj sisu. To se ne odbija
    Malo strpljenja, proći će je to brzo kad otkrije šta se sve fino može s rukama osim sisanja.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

vidi ovaj topik
    Palac <-> duda: pro et contra
    ili
    Sisa prst - da ga pustim, ili..?
    ili
    Ručice ili duda ?

ja cu ti samo reci da duda moze izazvati probleme kod dojenja- konfuziju bradavica.

Thlaspi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja ti samo mogu napisati - BOLJE PRST

Pavao je trpao (i još trpa) sve prste i cijelu šaku u usta ali naviku nije razvio... možeš sama procijeniti jel mu to tek tako ili stvarno "duda" palac... koji put smo znali dati mu svoj prst(e) tako da se nije "navukao" na palac...

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mislim da je to faza istrazivanja.
    gurat ce prste i kad krenu zubici... pricekaj pa ces vidjeti

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Thlaspi, u dva navrata sam baš vijdela da zdušno sisa palac, i to si tu rukicu primi s drugom da slučajno ne bi ispala iz usta
    Da znam da mu neće prijeći u "porok" pustila bih ga jer mi je presladak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •