Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Nesanica me ubija

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Nesanica me ubija

Mali mi ima 3,5 mjseca, na bočici je i spava po 7 sati u komadu već 1, 5 mj. zbog čega sam presretna :D . Problem sam ja - svo ovo vrijeme ne uspijevam odspavati više od 4-5 sati tijekom noći i to me fakat bedira jer sam već zombie. Kad navečer legnem ne uspijevam zaspati po 1,5-2 sata iako sam prilično umorna, mozak mi radi 100 na sat. San mi je lagan, čujem svaki šuš bebača, on me probudi oko 4 ili 5, dam mu papati, presvučem ga ako se pokaki i on spava dalje. Ja ne. Opet ne uspijevam zaspati, ponekad uopće a ponekad od tri raspoloživa sata koliko ima do idućeg hranjenja odspavam eventualno sat vremena.
    I to tako traje i traje, pa i preko vikenda kad bi mogla spavati - jer je MM zlatan pa ustaje kad treba - ja ne uspijevam spavati kak spada. Čudim se samoj sebi kak uopće funkcioniram preko dana. Pitam se jel riječ o hormonima ili mi se jednostavno potpuno promijenio bioritam... kak je vama i kak funkcionirate? ima li ovome lijeka?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

možda si prenapeta
    je si lli pokušala s čajevima za umirenje
    mojoj mami pomaže Sweet dream s lavandom, kaže da je ukusan

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja se ni ne trudim leci prije ponoci, a i onda buljim u plafon jos jedno duze vrijeme. Malca cujem cim se promeskolji. Mislim da je to zbog napetosti, podsvjesnog straha da ce se probudit a ja ga necu cut a i opcenito straha da ce, nedaj Boze, prestat disat ili tako nesto grozno. Ja nisam panicar, sve je to u podsvjesti i nadam se da ce i tebi i meni brzo proci. Probaj spavat s malcem u krevetu, ja ponekad svog uzmem kad se probudi ponoci i puno mirnije spavam.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ako ti išta može olakšati - što bi mnogi dali za tih 4-5 sati...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

/kod nas je 2,3 sata spavanja u komadu puno a imamo dvije male napasti koje se bude po 3,4 puta noću tako da si stvarno sretna.

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ma meni je tih 4-5 sati više nego dovoljno ! Ako on spava duže ja se probudim jer mi se čini da nešto ne valja

Ja bih na tvoje mjestu probala se odmoriti više preko dana i stvarno popiti neki čaj za "laku noć" tipa melise ili sl.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

saljem na zdravlje odraslih

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala cure,

Probat ću se nekim čajem. Mislim da sam sva crknuta od brige za bebu, podsvjesnog straha da se ne bi slučajno zagrcnula u snu, ispovraćala i zadavila, to mi je stalno tu negdje. koma..... Ima tu i nezdravog umora - po cijele se dane metiljam po stanu, prošetam s bebačom ali ne ispraznim se kak spada u nekoj stvarno fizički iscrpljujućoj aktivnosti. Znam da bi trebala biti zahvalna na tih 4-5 sati ćorke al nezahvalnost je u ljudskoj prirodi

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam otvorila sličan topic prije nekoliko mjeseci. Nakon oba poroda malo sam spavala, jednostavno mi je bilo potrebno manje sna nego obično. Trajalo je nekoliko mjeseci pa prošlo. Napisalo je na tom topicu nekoliko žena da je i njima bilo tako. Znači - proći će, ne brini.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •