:D :D

stigla nam je!

plastična, ultra lagana, mala, može u mašinu i 30 vrečica sa soli sa malom žličicom.

probala sam ju nad kadom, i nije mi baš pošlo za rukom iz početka, al kasnije je krenulo. osjećaj nije niti malo neugodan, čak nije ni približno groznom osječaju kad se napijemo-nagutamo mora. cijeli dan poslije ispiranja imam super osječaj u nosu, baš neka čistina i prolaznost. ovih dana su me sinusi ubijali! nakon toga sam ispuhala nos i sve super! čak je i Nika iz radoznalosti probala, al se valjda prepala kako joj je krenulo u usta, pa je odustala. al nakon par ispiranja, što nas bude više gledala, to mislim da će prije i ona sama to raditi

BB, kako treba nagnut glavu, skroz u vodoravan položaj, ili treba ju treba pod nekih 45 stupnjeva?
malo mi je ulazila u usta (ništa strašno), pa bi mi onda opet curila, pa bi mi se onda voda zadržala u nosnici.
ispraksirat ću se, al me sad interesira točan položaj glave!?

i koliko treba za jednu nosnicu, pola posudice ili cijelu posudu?? :?

eh da, još jedno pitanje: jel otopina soli i vode mora uvijek biti friška, il se toga može zamutiti u nešto pa da stoji u kupaonici da ne mješam svaki dan ja sebi, mm sebi...