-
Lagano krvarenje u 31. tjednu
U pretražniku sam našla teme koje spominju krvarenja u puno ranijim tjednima trudnoće, a zanima me je li koja od vas imala krvarenje kasnije.
Prošli tjedan sam jednu večer lagano krvarila, kao da sam dobila menstruaciju. Ujutro sam bila na pregledu i doc je rekao da je prestalo, a ono što još pomalo izlazi je zaostatak od večer prije.
Inače, od 25. tjedna imam dijagnozu: cerviks 1čl. uloživ za prst, u.ušće za vrh prsta.
Uglavnom, doc mi je rekao da je to normalan nalaz za drugu trudnoću, da se nisam otvorila, a ako mi se ponovi da svakako odmah dođem na pregled.
Ako ima netko sa sličnim iskustvom, molim da me utješi. :/
-
ja sam u prvoj trudnoči tako krvarila i rekli su mi da su pukle kapilarice...i otud krvarenje...možda si nešto puno radila taj dan ili dan prije...
-
Ja sam isto jednom tako krvarila (u biti nije to krvarenje, vise bi odgovarao opis da je bilo nekoliko kapi) bila sam u 28.tj. Odmah sam zvala svoju gin i osla kod nje, bez pregleda me odmah uputila u bolnicu (ja se rasplakala od muke, jer sam pomisljala na najgore) na kraju me neki gin tamo pregledao i rekao da to nije nista. :D
Ako ti se ponovi, ja bi svakako osla kod doc. SRETNO!
-
-
vidra prvotno napisa
jesi možda imala odnos?
Da bar jesam, onda bih znala od čega je. To mi se znalo nakon sexa dogoditi u prvoj trudnoći, ali tad je više bilo onako kao sukrvičasto-sluzavi iscjedak, roskaste boje. Ovo je bila baš krv, i to ne par kapi, nego poštena fleka na donjem vešu, a poslije nešto i u školjci i ulošku koji sam stavila. Drugi dan je pomalo još kapalo, ali već tamno smeđe, znači zaostatci od večer prije.
Taj dan sam bila malo više u pogonu, ali ništa spektakularno. :?
-
Zar je krvarenje trećem tromjesečju tako rijetka pojava? :/
Voljela bih čuti još iskustava ako ih je tko imao.
Curama koje su odgovorile, hvala.
-
ne želim te plašit ali ja sam u prvoj trudnoći u 34 tj. imala također lagano krvarenje čemu su prethodili i trudovi ( iako ja to tada nisam znala ), doktorica me je poslala u bolnicu, tri dana poslije puko mi je vodenjak i morala sam na hitan porod, ja bi na tvom mjestu malo smanjila aktivnosti, bolje spriječiti nego liječiti
-
Smanjila sam ih na minimalnu mjeru. Odmah drugi dan sam otišla na bolovanje, a i doma pazim da ne pretjerujem i čim osjetim da mi je teško odem malo prileći.
Primijetila sam da su mi i B-H kontrakcije jače i češće, čim sam malo više aktivna. :?
Sve me to brine i bojim se da ću ranije roditi, pogotovo zato što sam i prvo dijete rodila ranije. Dobro, bilo je u granicama normale - 3 tjedna ranije, a sad se bojim da ću i prije. :/
Ostalo mi je još cca 1,5 mj. do termina. Nadam se da ću izgurati što dulje.
-
limunada - nadam se da nije ništa strašno i vibram da se bebica zadrži u buši što duže
-
samo lagano i pazi se
-
Hvala curke na dobrim željama. Riječi vam se pozlatile.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma