Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Lagano krvarenje u 31. tjednu

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Lagano krvarenje u 31. tjednu

U pretražniku sam našla teme koje spominju krvarenja u puno ranijim tjednima trudnoće, a zanima me je li koja od vas imala krvarenje kasnije.
    Prošli tjedan sam jednu večer lagano krvarila, kao da sam dobila menstruaciju. Ujutro sam bila na pregledu i doc je rekao da je prestalo, a ono što još pomalo izlazi je zaostatak od večer prije.
    Inače, od 25. tjedna imam dijagnozu: cerviks 1čl. uloživ za prst, u.ušće za vrh prsta.
    Uglavnom, doc mi je rekao da je to normalan nalaz za drugu trudnoću, da se nisam otvorila, a ako mi se ponovi da svakako odmah dođem na pregled.

Ako ima netko sa sličnim iskustvom, molim da me utješi. :/

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam u prvoj trudnoči tako krvarila i rekli su mi da su pukle kapilarice...i otud krvarenje...možda si nešto puno radila taj dan ili dan prije...

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam isto jednom tako krvarila (u biti nije to krvarenje, vise bi odgovarao opis da je bilo nekoliko kapi) bila sam u 28.tj. Odmah sam zvala svoju gin i osla kod nje, bez pregleda me odmah uputila u bolnicu (ja se rasplakala od muke, jer sam pomisljala na najgore) na kraju me neki gin tamo pregledao i rekao da to nije nista. :D
    Ako ti se ponovi, ja bi svakako osla kod doc. SRETNO!

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

jesi možda imala odnos?

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj vidra prvotno napisa
    jesi možda imala odnos?
    Da bar jesam, onda bih znala od čega je. To mi se znalo nakon sexa dogoditi u prvoj trudnoći, ali tad je više bilo onako kao sukrvičasto-sluzavi iscjedak, roskaste boje. Ovo je bila baš krv, i to ne par kapi, nego poštena fleka na donjem vešu, a poslije nešto i u školjci i ulošku koji sam stavila. Drugi dan je pomalo još kapalo, ali već tamno smeđe, znači zaostatci od večer prije.
    Taj dan sam bila malo više u pogonu, ali ništa spektakularno. :?

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Zar je krvarenje trećem tromjesečju tako rijetka pojava? :/
    Voljela bih čuti još iskustava ako ih je tko imao.
    Curama koje su odgovorile, hvala.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ne želim te plašit ali ja sam u prvoj trudnoći u 34 tj. imala također lagano krvarenje čemu su prethodili i trudovi ( iako ja to tada nisam znala ), doktorica me je poslala u bolnicu, tri dana poslije puko mi je vodenjak i morala sam na hitan porod, ja bi na tvom mjestu malo smanjila aktivnosti, bolje spriječiti nego liječiti

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Smanjila sam ih na minimalnu mjeru. Odmah drugi dan sam otišla na bolovanje, a i doma pazim da ne pretjerujem i čim osjetim da mi je teško odem malo prileći.
    Primijetila sam da su mi i B-H kontrakcije jače i češće, čim sam malo više aktivna. :?
    Sve me to brine i bojim se da ću ranije roditi, pogotovo zato što sam i prvo dijete rodila ranije. Dobro, bilo je u granicama normale - 3 tjedna ranije, a sad se bojim da ću i prije. :/
    Ostalo mi je još cca 1,5 mj. do termina. Nadam se da ću izgurati što dulje.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

limunada - nadam se da nije ništa strašno i vibram da se bebica zadrži u buši što duže

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

samo lagano i pazi se

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Hvala curke na dobrim željama. Riječi vam se pozlatile.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •