-
Nije krivi datum! 
Dakle, jedem isključivo po Montignacu.
Da me vidite što i koliko jedem, rekli bi mi da lažem i da ziher sve zrigam dok me nitko ne gleda.
Primjer dnevnog jelovnika:
Na tašte- iscijeđeni sok od naranči i grejpa. Dvije žlice ribljeg ulja, sok od 1 limuna.
- nakon 15-20 minuta
Doručak - omlet od 3 jaja, 5-6 šnitica kuhane šunke, 2-3 debele šnite nekog sira (kozji, ementaler, kravlji dimljeni), malo svježeg sira, 1/2L jogurta 0,1 m.m.
ili
musli bez šećera i raznih medova i čokolada, s obranim mlijekom ili jogurtom, integralni kruh namazan pekmezom bez šećera (ev. fruktoza)
- ako sam jako gladna između dor. i ručka - malo suhog voća i orašastih plodova, možda koja svježa voćka
Ručak - juhice su mahom povrtne, napravljene od pasiranog povrća na pilećem temeljcu. Meso pripremam lešo ili na maslinovom ulju ili na roštilju. Uz meso se jede povrće, pripremano na isti način. Jedina iznimka je celer koji se može pohati u parmezanu. Krumpira i mrkve NEMA. Zaboravite na njih.
Tjestenina iključivo integralna, s povrćem, gljivama, umacima na bazi maslinova ulja, slatkog vrhnja ili svježih začina i povrća.
Večera - Isto što i za ručak, ili doručak, ali u manjim količinama. Preporučam ugljikohidrate radi bolje probave i manjeg opterećenja želuca.
Piti vodu, biljne čajeve, obrano mlijeko, jogurte. Zaboraviti šećere, koristiti zaslađivače ili fruktozu.
Desert - razne čokoladne i voćne pjenice, palačinke od inegralnog brašna, sorbeti, itd., ali samo ponekad.
Vino crno, dopušteno uz svaki ručak.
Cure, ja sam se preporodila!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma