Sunce, hocemo se onda podrzavati? :D
Poseban topic pa kad pomislim da srknem onog nekog predobrog jogurta (0% masti ali o seceru ne pitaj ) ja javim a ti onda smajlic koji lupa po prstima. Koliko si visoka? Ja sam sa 65 jako ambiciozna, obzirom da polazim od nekih 75. Pred-trudnjackih 59 je na 175cm bilo premalo pa sam zakljucila da je 65 zdravo.

Napisala sam kako to muz (po meni pogresno) radi, a sada kako ja: prije nego malca odvedem u skolu pijem caj a kad se vratim gledam da doruckujem. Ne volim skoro nista od mesnih pripravaka pa imam jako malo ideja za dorucke. Najdraza su mi jaja. Pokusavam bez kruha, ako ne moze onda integralni pa jos sa puno sjemenki i sto manje toga. Zadnji puta sam ponjupala tri pecena jajeta sa samo jednom tankom snitom kruha.

Aha, spasava me kad mi od vecere ostane mesa. Piletine ili cak i riba. Izvucem iz fridza i onako hladno. (njami ) Onda ne moram frktati nosom na salame i misliti kako u ovoj zemlji nema nista za pojesti a da nije otrovno. :D

Jos cjedim narandze i mandarine ili srcem caj.

Ako sam se tu dobro najela ostatak dana sam dobra i treba mi samo voda i negdje oko 15.00 neko voce. Ako se bas i nisam najela najcesce posegnem za nekom gluposcu tipa vocni jogurt Te p... ne zasite nego samo traze jos i jos pa se veselim kad dode vrijeme za ici po malca jer bih inace pojela fridz u kompletu sa uticnicom.

Malcu nakon skole dam klopu a ja krenem kuhati veceru. Dok reckam povrce njupam tako sirovog sta mi se vec svida. Kupus, tikvice,...

Vecera dakle obicno meso i povrce. Poslije toga ne njupam nikakve slatkise kao sto sam prije voljela ili ako nekad uzmem to je minimalna kolicina.

Potpuno izbaceno: krumpir, bijela tjestenina (integralna je brasnjavo poruzna pa ni nju ne jedemo), bijela riza koju ionako bas ne volimo pa ni ne zamjenjujemo nekom drugom, bijeli, kukuruzni i 'smedi' kruh.

Kontrolirano izbaceno: secer.

Zeznuto: preko dana par puta 'zgrijesila' klopajuci m&m's koji su mi ostali u torbi nakon nekog kina. Poslije toga se osjecala uzasno tromo, pospano i sveukupno bljak. U nedjelju sa familijom setala po sumi te poslije otisli na kavu, malcu pomfrit. Drugarski podjelili pomfrit sinak i ja (iako je nama zabranjen i muz se zgrazao) a onda uz kavu pojela neki bijeli nougat sa ljesnjacima i tonom sabijenog secera. Opet se osjecala lose. Prekovise secera. Tjesim se da sad znam sta mi NE odgovara.

Znam da mi NE odgovara crveno meso. Osjecam se jos tromije od njega nego od secera. Super mi odgovara riba, nesto manje piletina, juhe i povrce.

Politika oko secera: u caj ne ide i u brzinsku kavu. Ako je kava za uzivanje, kao recimo vikendom ili nakon vecere pa uz cakulu sa muzem onda moze ali samo malo. Doduse nismo puno stavljali ni prije.