-
Daj, molim te... kaj TEBI treba riblje ulje?!
Ali, da ipak odgovorim
- riblje ulje možete kupiti u ljekarnama. Decilitar košta oko 16kn. To je ono odvratno, pravo, bez dodataka, kaj umrete kad ga progutate. Ali, postoji i emulgirano vodom, s dodatkom pektina i okusom naranče ili mente, od TwinLaba. 330mL košta oko 115kn. Narančaste je boje, čak je i fino. Jest da ostaje onaj bljakasti aftertaste, ali bolje i to, nego da umreš kad ga samo gutaš...
Ne zaboravite limunov sok poslije ulja. On pospješuje razgradnju adipoznih stanica.
Inače, čitam vas i kužim da vas je dosta izbacilo meso iz prehrane. To se onda ne može nazvati Montignacovom dijetom, jer ona uključuje i bjelančevine životinjskog podrijetla, a ne samo biljnoga.
Isto tako vidim da ste neke i vegetarijanke, ali to ne kužim.
U nedjelju sam za ručak smazala jedan prekrasni, krvavi biftek.
S roštilja. S povrćem, također s roštilja. NJAM!
Jučer je MM imao rođendan pa sam mu napravila neke slastice. Osim palačinki od integralnog brašna, napravila sam i tri vrste pjenica/kremica od čokolade sa 70%, 85% i 99% kakaa. Creme, mousse i moelleux au chocolat. Prefino! Sve se radi od čokolade, mlijeka, jaja, eventualno slatkog vrhnja, fruktoze te za creme malo integralnog brašna, a za mousse malo ruma i jake kave. Mousse je ispao takav kakav nisam jela niti u najboljim restoranima. Nije da se hvalim, ali bio je vrhunski. 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma