Da, neki od uljigohidrata se brzo razgraduju neki sporo. Ja ne zelim znati vise. Uopce me ne zanima. Hocu samo povoljne i ne povoljne kombinacije klope. Palacinke kakve lex spominje pretpostavljam da prolaze jer je integralno brasno koje se dakle sporo razgraduje.

Lex, ja nisam izbacila meso, samo sam povecala frekvenciju ribi a smanjila junetini. Muz valjda bolje podnosi crveno meso ali meni treba tri dana da se oslobodi energija iz toga. Ako i tada. Poslije ribe mogu trcati, skakati, raditi sta hocu, poslije 'teskog' mesa mogu se samo izvrnuti i cekati da dodu bolja vremena. :D

Sunce, sta je prilog? Povrce? Btw, nije ti dobro ako si stalno gladna. Kad postignes 65 i dozvolis si da jedes navalit ces i eto te opet na staroj tezini. Ja cvrsto vjerujem da je jedini nacin borbe protiv jo-jo efekta kad promjenis nacin ishrane ali tako da znas da se mozes nastaviti hraniti tako i kad postignes zeljenu tezinu. Zato sada ne zelim biti prestroga prema sebi, jer niti imam pretjeran visak kila koji zbog zdravstvenih razloga MORAM skinuti, niti zelim nekoliko mjeseci patiti a onda poslije kao podivljala zvjerka pojesti cijelu kuhinju i dostici 80 kg.

Sinoc primjetih da kad bih otisla na fitnes (nisam bila jedno dva mjeseca) da bih osjetila gdje su mi trbusni misici. I kada bih krenula vjezbati da se ne bih osjecala kao da imam na sebi spuzveno odjelo pa samo bez veze pravim pokrete a uopce ne znam sta se desava. Tako mi je naime bilo prije ove pauze. Mozda se veceras i zafuram vjezbati. :D