Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: gdje stare moje prijateljice?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno gdje stare moje prijateljice?

ajmo se opet skupiti i vidjeti tko je gdje od one naše ekipe 2003/2004. uspjale sam vidjeti da su tu:

rvukovi, snješka, mija32(čekam jednu malu katju)... baš mi falite sve. neke od vas vidim po drugim forumima, a neke odavno već nisam čula. gdje ste: mirakul, danijela32, gost, sissy, casper, ana(anana), emanuel i mogla bih do sutra ujutro nabrajati... što je s vama curke?

kad sam nakon dugo vremena svratila na forum i na neplodnost shvatila sam da više nikoga tu ne poznam što je super jer to znači da smo uspjele. a dobro se sjećam kad sam se prvi put prijavila na rodi kako sam mislila: ajme, koliko ih ima, nikad se ovo neće isprazniti...naša se je tura ispraznila, ali nažalost došlo je još jedno jato. dao Bog pa nas bilo sve manje ovdje, a uvjeti na klinikama sve više i više rasli i urodili plodom svakoj ženi koja teži biti majkom.

javite se da mi srce bude veće...

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a gdje si ti????

mi smo se nedavno postrojile na jednom drugom topicu, a ti nams e nisi javila.
    kako je bembo i jel ideš po bracu ili seku.
    gle, mi smo ti malo zakamuflirani u avataru i imamo 7 mjeseci.
    kad pronađem link na onaj topic stavim ti ovdje.

baš mi te je drago vidjeti ovdje.
    velikom bembu puse

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo linka

rijunjn starih

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ...

Puros draga pa gdje si,da da ima nas jos puno starih ovde,ali smjenjujemo se polako.cmok Bembu :D

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hej, Purosice
    ima nas jos tu, ne damo se
    ljubi bembu, a ja vibrrrrrrrrrrram za bebu No. 2

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ej curke moje drage . propustila sam taj topic jer me duuugo nije bilo. no od sad ću svako malo škicnut da vidim što se dogadja.

ja sam ok, bembo raste, sad je već prošao 3.g.. što se tiče drugog djeteta ne znam što bih vam rekla... mm nije za to jer se boji, a ja nisma još raščistila sa sobom jer da jesam već bih ja njega do sad bila obradila . ako i krenem po drugog bembača to onda nikako više neće biti na vv jer tamo više nema jedine osobe u koju sam imala bezgranično povjerenje. ponovni pokušaj bi mogao biti za koje 2.g. i razmišljala sam o citu u splitu. no, vidjet ćemo što će biti do tad. čekam... ako se sjećate provog puta i mog čekanja...rezultat ima bakrenu kosu i smeđe oči .

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ću samo poslati puse tebi i bembu

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

tebi i bembu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor