-
-
evo da se ja javim, par puta smo dojili u hodu....recimo kad smo đirali krug oko Jaruna,imala sam majicu sa gumbićima,raskopčala gumbe otkrila samo dio cike jer je bilo dosta hladno,popustila trake na ramenima da je mali što niže i mislim da nitko nije ni skužio po putu, a bogme imam i ja sada dobru peticu.
-
Evo ti jedna slikica http://picasaweb.google.com/pino111/...76066527888610
Otpustis trake da dijete bude u razini cice, eventualno malo zarotiras dijete s mei taijom u stranu ako ne moze do cice i to je to. Za diskretno dojenje preporucam dizanje majice prema gore i grudnjak za dojenje, a po ovom vremenu i jaknu da te pokrije sa strane (ova slikica je s ljeta). Ja sam isto vise puta dojila u hodu i nitko nista nije kuzio. Svekar je skuzio tek nakon jedno 15 minuta, hehe, i to samo zato sto je Nina bila glasna kod gutanja. Mislim da ti velicina grudi nije bitna. Meni je velicina kosarice bila D.
-
koliko ti je beba stara? mei tai se preporucuje tek nakon 6 mjeseci.
ja nisam nista potezala i zatezala, taman je bio u visini grudi dok sam ga nosila. doduse, mi smo mei tai nabavili tek za prvi rodjendan.
-
sad vidim da ima tek 4 mjeseca :/ ako imas maramu ili sling, preporucila bih ti da njih koristis sad, a mei tai tek nakon sto beba navrsi 6 mjeseci.
u mei tai-ju beba nije stisnuta sa svih strana kao u marami, glava joj takodjer dosta slobodno visi. mislim da ti je jos premali da bi ga tako nosila!
-
Felix mislim da ga dobro stisnem MT ima i ono za suziti među nogicama, a i nenosam ga puno.E ovako se mi nosamo
http://picasaweb.google.hr/triplemam...98300540477362
Pino hvala, drugačije je kada to vidiš na slici.
-
da, mei tai ne prije šest mjeseci, ali moj je imao šest velik on....velke cice....pa nisu bili u baš u istoj ravnini tako da sam morala obavezno nositi ga niže za dojenje, a sada sa godinu dana neće ništa,vožnja,nosanje,hoće čovjek sam hodati.
-
Mei tai se moze nositi prije 6 mjeseci, pogotovo naprijed, ili u high back carry. Pogledajte ovu temu.
-
Cure, za nošenje u Mt nije bitna dob, već motorički razvoj.
Svaka beba se drugačije razvija i napreduje, pa je stoga besmisleno stavljati dobnu granicu.
Beba u Mt smije kada ima doške polegnete na ravnu površinu.Ako se beba može vlastitom snagom odići u sklek, bez kljucanja i trzavica, i ostati u tom položaju po vlastitoj volji, spremna je za MT.
-
ja dojim a malac već kipi iz MT-a...
uvijek nosim 2 majice (jednu na britele pa gore dugih ili kratkih rukava)...podignem gornju majicu donju sa grudnjakom spustim i eto cika vani a nitko ne vidi....on se nasloni na stranu i obično zaspe...
-
Onda je moj sin spreman za MT jer se baš svi čudimo kako čvrsto drži glavu bez kljucanja.
-
vidiš ,vidiš to mi nije palo na pamet,baš ču probati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma