drago mi je da je netko ovo probao. nije me bilo za računalom par dana,

u vezi suhog kvasca, e stvarno nemam pojma, ovo uvijek radim sa svježim kvascem, ali pošto je glavno da se tijesto digne, onda valjda može. I da, sigurno može i od pola kile brašna, samo ne znam koliko ćeš študli dobiti. ja uvijek imam tri, a ako se tijesto dobro digne, onda se nekad ljutim zbog čega nisam napravila četiri.

isto tako, uopće nema potrebe da se maže lim, jer bude premasno

ma nakon desetak pravljenja, postaneš maher samo takav, a od istog tijesta se može puno toga praviti. Ja napr. napravim to tijesto, i u nadjev uopće ne stavljam sol, i onda namažem "pofurenim" orasima (mljeveni orasi, šećer i vrelo mlijeko), i ubacim koju grožđicu, režem na debljinu od 2 cm, i stavam "vodoravno" dobijem pužiće, koje pred kraj pečenja izvadim iz pećnice i prelijem ih vrelim, jače zašećerenim mlijekom i vratim još malo u pećnicu i vadim van. Super je.

ma može dosta toga sa istim tijestom i ovim nadjevom