Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: ne mogu prestati plakati

Ari avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kasno čitam ovaj topic pa tisamo mogu reći da smo svi uz tebe i da izdržiš, cure su sve već lijepo objasnile, vas troje ste najvažniji a ostali ako se uklope dobro a ako ne, koga briga 8)

Uživajte u vašoj srećici

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Irena23 prvotno napisa
    Ja bih lijepo kad bi netko pretjerao s posjetama otisla u sobu dojiti uz objasnjenje da mali zeli samo lezecki dojiti, pa bih onda zadrijemala dok oni ne odu.
    ovako sam i ja

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ovdje ima stvarno dobrih savjeta, morat cu si zapamtiti ili zapisati.
    nadam se da si ih poslusala.

i NEMAJ obzira za druge!!!
    samo ti i beba ste na prvom mjestu.

zaboravi obzire prema tetkama, stricevima i slicno. treba im pokazat zube sto prije to bolje. to je u interesu vase male obitelji.

lijepo lezi, odmaraj i jedi. i mozak na pasu.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

joj kad se samo sjetim!
    sva sreća da sam i inače crna ovca pa mi i nije bio toliki problem!
    ja sam se jednostavno znala pobrati s malom u sobu i više ne izaći!
    ako nekome nije neugodno doći u 8 navečer vidjeti tak nekoliko tjedana staru bebu, zašto bi meni trebalo biti ako odem sa svojim djetetom na spavanje!
    ona je beba a ja se još nisam bila oporavila!
    i savršeno me nije ništa drugo interesiralo!
    i sad, nema te posjete koja bi me natjerala da ne poštujem njenu večernju rutinu!
    pa što god neki mislili o tome!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ej, Bjuma, kako si? ( nije me bilo neko vrijeme)Jesu li se stvari barem donekle posložile?

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ej drage moje,

puuuno bolje.

imam krize još uvijek, iako povremen i kratkotrajne. ali, već su se stvari dovele u red, pa je to, uglavnom, zbog umora i pojedinih nesigurnosti koje su više produkt razmišljanja unaprijed.

uživam sa bambinom, izlazimo u šetnju. e, sad imam problema sa AS.

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i- hvala što brinete...

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam plakala neprestano kad su mi malenog odveli na neonaltalogiju radi žutice. Osjećala sam takvu nesigurnost i imala razne filmove u glavi posebice kad bi mu nosila mlijeko i vidjela ga tamo u inkubatoru. Stalno sam bila natečena i uplakana. I sada (3tj nakon) plačem radi svakakvih gluposti, durim se na muža i tak....sve je to normalno....pa zamisli samo te sve promjene tijekom trudnoće, pa strahove, pa iščekivanja, pa porod...moraju se negdje izventilirati sve te nakupljene emocije

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    ja sam se jedno 3 tjedna nakon poroda pošteno zakačila sa sveki. Jednostavno, kod svih postoji ta posesivnost što se tiče djeteta. Nisam mogla podnositi da ju ona presvlači i sl.
    ....
    Muškarci ti to ne razumiju, niti su toliko vezani za dijete jer ga nisu nosili u utrobi 9 mjeseci, niti su ga rodili, niti toliko brinu oko djeteta...
    ...
    Vjerujem da ti se kao i meni odnos sa M promijenio i pitaš se kada će sve ponovno sjesti na svoje mjesto. Voljela bi da ti mogu odgovoriti na to pitanje, ali nažalost i danas, X mjeseci od poroda, stvari između mene i MM nisu kao što su nekada bile. Nekada zbog toga zapadnem u depresiju, ...ali iz svog primjera znadem da muškarci takvo što ne shvaćaju. U zadnje vrijeme kod mene pale samo povišeni tonovi koji su vjerojatno na razini zakonski nedopuštene buke
    potpisujem

...i 3 tjedna nakon poroda još sam uvijek obilno krvarila, završila na hitnu - ispalo da se maternica nije do kraja očistila pa mi je gin propisala terapiju lijekovima da pokušamo izbjeći kiretažu
    U to vrijeme bila sam jako slaba (izgubila sam dosta krvi tih 2-3 tjedna a i inače sam slabašna) i nisam se mogla brinuti za bebača kako treba pa smo otišli kod MD-ovih kao da nam oni pomognu dok ja ne budem bolje (dogovor je bio da ostanemo tjedan dana - koliko traje terapija - pa ako nakon terapije ne bude trebala kiretaža da se vratimo kući)
    Prva dva dana, dok ja nisam malo "došla k sebi", sveki je sve radila (ja sam ga "samo" dojila) oko maloga i meni je to užasno smetalo - čim sam mogla stajat na nogama počela sam ponovno preuzimat brigu oko maloga jer nisam mogla podnijet da netko drugi radi sve oko moga djeteta...a MD-u to uopće nije smetalo, dapače - on je jedva dočekao da ne mora ništa. Užasno me razljutilo to jer navodno obožava maloga.
    I tako je prošlo tjedan dana, uzv je pokazao da se maternica očistila pomoću lijekova i da ne moram na kiretažu, ali MD sad nije htio da se vratimo nego da ostanemo kod njegovih "samo još malo" dok on ne riješi faks
    Nisam mogla više, posvadili smo se gadno i na kraju sam skupila maloga i otišla kući sama s njim...jedino mi je bilo žao zbog svekija, koji su u cijeloj toj priči bili sasvim fer i korektni, jer sam ispala grozna prema njima budući da oni igrom slučaja tad nisu bili doma pa im ništa nije bilo jasno ali eto..

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •