Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Magnetska rezonanca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pojednostavljeno: Magnet od 3Т će prikazati strukture od jednog milimetra dok onaj od 1,5 Т neće.
    Ono što je važnije od aparata jest doktor koji očitava nalaz.
    Nama su rekli samo , isključivo i jedino MR u Neuronu i to zato jer tamo jedini znaju to napraviti kak spada po protokolu za epilepsiju i doktorica je tamo cijelo vrijeme i odmah izda nalaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Pojednostavljeno: Magnet od 3Т će prikazati strukture od jednog milimetra dok onaj od 1,5 Т neće.
    Ono što je važnije od aparata jest doktor koji očitava nalaz.
    Nama su rekli samo , isključivo i jedino MR u Neuronu i to zato jer tamo jedini znaju to napraviti kak spada po protokolu za epilepsiju i doktorica je tamo cijelo vrijeme i odmah izda nalaz.
    Naravno da je važniji doktor, al ako ima loše slike, onda ne vidi ni on. Idealno je kad je oboje dobro
    Nisam ni čula za Neuron, ali sam sad pogledala, isto imaju 3T, ali oni pak imaju na svojoj web stranici da su jedini koji imaju, a nisu, ima i Radiochirurgia.
    Očito treba odabrati u ovisnosti o tome što trebaš. Neuron mi se čini da je profiliran za mozak i kralježnicu, dok je Radiochirurgia u prvom redu za rano otkrivanje raka, što je meni trebalo. Oni to konkretno i navode:
    "U Radiochirurgiji Zagreb za dijagnosticiranje tumora u svim fazama koristimo uređaj za magnetsku rezonanciju, Siemens Magnetom RT Pro edition Skyra 3T, koji je posebno prilagođen za onkologiju.

"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •