-
Hranilica Bertone - iskustva
Cure, ima li netko Bertonne hranilicu? Zagledavamo ju, odgovara nam po svemu, osim što mi na prvi pogled izgleda pomalo uska :? Please, iskustva onih koji ju koriste
frida editirala naslov
-
imam ju
bila mi je dobra, ima pojaseve za vezanje na X, dva pladanja, kotače s kočnicama
meni je bila ok
-
Nije uska. Meni smeta samo što su kopče na pojasevima tvrde i teške za otvaranje, ali, u drugu ruku, cijena je prilično niža od svih ostalih takvih karakteristika.
-
I ja sam primijetila da se teže otvara, ali kao što kažeš - u usporedbi sa Peg Peregovom koja je cca 400 kn skuplja, preživjet ću
-
mi ju imamo, potpuno je u redu i puno jeftinija
-
i mi.
dobili na poklon.
na teže otkopčavanje se čovjek navikne, tako da ni ne računam kao manu.
super smo zadovoljni. poklon odlično odabran.
-
i mi imamo.
super je.
ima sve što i skuplje hranilice.
služi nam i za uspavljivanje s obzirom na kotačiće.
a šta se tiće vezivanja, pored onog između nogu i pladnja vezivanje nije ni potrebno.
-
Mi imamo narančastu. Odlična nam je. Cijena prihvatljiva (Balarosa nam bila sugerirala i nismo zažalili). Uglavnom, s godinu dana sam ga prestala vezivati s remenčićima. Učinilo mi se da zaista nije potrebno više ga vezati jer ima jedan prilično visok dio plastike između nogica pa je dodatno s time siguran da neće samo tako ispasti.
-
Ja imam naranđastu. Super mi je. Dva pladnja, klin je među nogama. Lako se čisti. Remenčići jesu bez veze, ali opet ja ju nisam nikad niti vezala, pa mi nisu bili niti potrebni. Ima kotačiće, možeš ju i seliti.
Najbolji omjer cijene i kvalitete.
-
i mi je imamo. super nam je. u njoj ga hranim i zna se i zaigrati...dupli pladanj, klin medju nogama, podesavanje visine, kotacici, sve za 700kn. ni ja M ne vezem, mislim da nije potrebno zbog klina i pladnja. kad pladanj maknem da moze sjesti s nama za stol, onda cu ga vezati.
-
samo kao upozorenje da ipak vezete svoje malisane u hranilici...ja sam svoga maloprije nasla kako u njoj stoji na nogama :shock: dobro sam ga odmah vidjela
-
O, da ...i moja se zna dignuti, stajati u stolici, silaziti s nje i slično. ALI ja ju niti ne ostavljam samu u stolici pa sve gluposti koje izvodi s mogućim posljedicama pada na glavu su prevenirane.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma