alkemicar prvotno napisa
Pozdrav svima!
Imam pitanje na koje se nadam da će mi netko znati odgovoriti jer me dosta muči.
Odmah se ispričavam ako sam na krivo mjesto otvorila temu i ako slična postoji a da je nisam vidjela (uputite me please).
U 8.mjesecu 2007. god. sam imala kiretažu (blighted ovum). Gin je rekao da se čuvamo trudnoće do početka ove godine pa da možemo opet pokušati. Tako smo i napravili. Međutim, bili smo na odmoru 2 tjedna, nismo se štitili, a ja budala nisam razmišljala. Naime, dobila sam jaku upalu grla i bronhitis, pa mi je DR dala Klavocin (rekla sam da planiram trudnoću i ona je rekla da je taj lijek OK i za trudnice).
Međutim, stanje se nije pomaklo s mjesta ni 7 dana nakon popijenog Klavocina, pa sam opet otišla, zaboravila ovaj put naglasiti da se nadam zatrudniti, i DR mi dala Sumamed koji sam popila (ovo je bilo prije 8 dana).
Prije par dana skužim da mi menga kasni 5 dana, nisam se još usudila uzeti test, i sad me strah za poluditi.
Smije li se Sumamed u trudnoći piti? Ima li kakvih posljedica? Šta da radim sada?
Znam, najprije da ću ujutro uzeti test, ali me muči ovo sa lijekovima da nisam nešto zeznula.
Molim vas savjet ako netko zna