Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Kinderwunsch Institut - Graz

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Kinderwunsch Institut - Graz

Pozdrav svima! Malo sam razocarana komunikacijom sa klinikom u Pragu. Treba im mnogo vremena za odgovaranje na e-mail-ove a i kad odgovore ne daju mnogo informacija. Rekli su mi da se javim mjesec dana prije nego budem namjeravala doci na konzultacije, i da nece biti problema oko dogovaranja termina. Kontaktirala sam ih vise od 2 mjeseca ranije i rade mi problema oko termina koji bi htjela?!!! Uglavnom, ostavljaju mi dojam nezainteresiranosti (vjerovatno imaju i vise nego dovoljno pacijenata) tako da sam pocela razmatrati odlazak u drugu kliniku na postupak donacije jajne stanice. Htjela sam vas pitati dali je itko bio u Kinderwunsch Insitutu u Grazu (dr. Michael Schenk) i kakva iskustva ima s njima? Unaprijed se zahvaljujem na svim odgovorima!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nadan se da ćeš ubrzo dobiti neki odgovor od cura, a ja ti želim da što prije uspiješ ~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala ti na potpori i lijepim zeljama!!!!
    Ja sam odusevljena ovim forumom, jer je atmosfera skroz pozitivna i svi su puni savjeta i potpore. A i osjecamo se jaci kad razmjenjujemo iskustva s nekim tko je to vec prosao....
    I ja tebi zelim sve najbolje.....

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Keksolina, evo jednog linka općenitog na klinike u Austriji dok ti se niko ne javi, mislim da nije puno ljudi s ovog foruma bilo na Kinderwuensch:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...highlight=graz

Ako ti se niko ne javi sa svježim iskustvima, najbolje ti je poslat PP na forumašicu bebomanku, ona se živi i liječi se u Austriji (sad se sprema, doduše, na postupak u Mariboru), ali može te bar eventualno uputit na neki austrijski forum ako čitaš njem. ili ti može pomoći u nekim kontaktima s forumašima tamo. Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Keksolina, nemam nikakve informacije o traženoj klinici pa bih molila da se jave cure koje imaju, jer sam upravo u novoj Gloriji vidjela članak o spomenutoj klinici.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Keksolina, nemam nikakve informacije o traženoj klinici pa bih molila da se jave cure koje imaju, jer sam upravo u novoj Gloriji vidjela članak o spomenutoj klinici.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ina - hvala na pomoci!
    Acitam - i ja sam za kliniku doznala iz Glorije

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da, oni se jedini od svih klinika u susjednim zemljama reklamiraju po časopisima oglasima u Gloriji. Mislim da su meni počele i na mail stizat isto neke reklame iz Austrije - Institut prof. Zech (to je vjerojatno nešto drugo). Eh, sad... Iskreno, ne volim te što me mailom "spamaju", definitivno, odmah se nekako ohladim od njih. A za Kinderwuensch stvarno ne znam - već mi hvala o tome da im "svaka druga žena između 25 i 40 godina ostaje trudna i to odmah pri prvom pokušaju" djeluje nevjerojatno - navodno imaju neku mikroskopsku tehniku "Polar Aide" i to je nešto ludo novo što im diže stopu usjpeha. Općenito me čudi da se, ako imaju tako ludu uspješnost - to bi bilo da im IVF uspjeva 50%, a ne kao u okolnim klinikama - oko 30%, trebaju reklamirat, a da žene onda iz Austrije to ne znaju nego npr., kao bebomanka, idu u Maribor... Eto, malo dobronamjerne "zdrave skepse" za početak... Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da, i meni nije bilo jasno zasto bebomanka ide u Maribor uz toliki broj klinika u Austriji..... hm..... Hvala jos jednom na informacijama! Istrazit cu ih jos malo i poslala sam im e-mail pa cu vidit sta kazu....

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ako ti može "stara koka" još nešto savjetovat - jedna "normalno opterećena (mislim po broju pacijenata) klinika s "ovih" srednjoeuropskih prostora - a la Maribor, CITO itd. na mailove odgovara unutar 2 tjedna. Ako ti mail stigne sutradan, meni to nešto čudno, iskreno. Možda sam grozna, ko ona dva starca iz Muppet showa, ali iskustvo me tome naučilo. Nemoj što zamjerit, da Bog da me sve opovrgli i bit ću najsretnija da im svaka druga žena ostaje trudna i da je u toj metodi ključ.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kako u poslu kojim se ja bavim nastojimo odgovorit na e-mail unutar nekoliko minuta automatski firme kojima treba za odgovor vise od jednog dana, a pogotovo vise od tjedan dana, dozivljavam neprofesionalnim... Cak sam stekla dojam da mogu sebi priustit da budu bahati s obzirom na broj pacijenta koje imaju.... Ali s druge strane ima i logike da ne odgovaraju brzo jer imaju previse posla. Ipak sam sklonija tome da smatram da klinika s toliko "prometa" moze sebi priustiti da ima osobu koja ce se baviti samo kontaktima sa sadasnjim ili potencijalnim pacijenatima i pruzanjem informacija....

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj keksolina prvotno napisa
    Kako u poslu kojim se ja bavim nastojimo odgovorit na e-mail unutar nekoliko minuta automatski firme kojima treba za odgovor vise od jednog dana, a pogotovo vise od tjedan dana, dozivljavam neprofesionalnim... Cak sam stekla dojam da mogu sebi priustit da budu bahati s obzirom na broj pacijenta koje imaju.... Ali s druge strane ima i logike da ne odgovaraju brzo jer imaju previse posla. Ipak sam sklonija tome da smatram da klinika s toliko "prometa" moze sebi priustiti da ima osobu koja ce se baviti samo kontaktima sa sadasnjim ili potencijalnim pacijenatima i pruzanjem informacija....
    Ima nešto u tome što kažeš. Ali, evo ti mog iskustva:

Poslovni sektor - odvjetništvo, bankari, telekom - znači sve organizacije koje mogu platit čovjeka samo za interfejsing - unutar jednog dana.
    Zdravstveni sektor, em privatni u Hrv., em Maribor (ali on je državni) - na mail upite sve do 2 tjedna je OK (pogotovo ako je potrebno da neki dr. da svoj input, a pitanje nije teška rutina - cjenici itd.).

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sukladno pravilima ključam topic jer je kopiran na PRIVATNE KLINIKE

link: ovdje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •