Evo podizem ovaj post jer me hvata nervoza i nestrpljivost da pocnem sa stimulacijom - dakle molim cure koje su bile u dugom protokolu da mi kazu kada se dobije m. ako se pocne sa supresijom 21 dc.
Unaprijed hvala
Evo podizem ovaj post jer me hvata nervoza i nestrpljivost da pocnem sa stimulacijom - dakle molim cure koje su bile u dugom protokolu da mi kazu kada se dobije m. ako se pocne sa supresijom 21 dc.
Unaprijed hvala
Ja sam mengu dobila na vrijeme tj.menga mi je došla kao i obično i trajala je normalno 5 dana sa normalnim krvarenjem, a vidim iz postova da nije kod svakog isto.
Sretno!![]()
Meni je m kasnila 3 ili 4 dana..ne znam sad točno, ali uglavnom, kasnila je!
Cure puno hvala na info. Idem probat uzivat u ovom divnom danu....![]()
Evo i ja sam se odlučila za dugi protokol.
Th. započinje sa 21.d.c. sa po 1 ampulu Decapeptyla. U kombinaciji sa Menopurima, i Estradermom.
Zanima me što je i kako se koristi estraderm?
Koliko traje menga kada se sve ovo koristi?
Koliko traje sami ciklus, ja ionače imam duge cikluse 31-32 dana, na koji dan bude punkcija i transfer. To bi voljela znati radi posla da se mogu lakše organizirati.![]()
Ja podižem svoj post. Zar nitko da mi malo pomogne. Muči me sve ovo iz razloga što ne znam koliko sve traje zajedno, treba li mi bolovanje, hoću li moći iskombinirati sa poslom. Prvi put sam u Ivf postupku ne snalazim se baš :?
Rebeca, ja bi ti rado pomogla, al ne znam. I meni će sad biti prvi IVF, dugi protokol, al s Gonalima i Decapeptylom. I meni je frka radi posla kako ću to izorganizirat, zakasni li M pa se sve pomakne par dana....uf.... :?
rebeca misli da ti netreba bolovanje ostalo stvarno neznam
sta si mislila estradem....ja neznam znam za estrofem![]()
Estraderm su hormonalni flasteri koji se ljepe na tijelo. Jednom sam ih samo koristila inače većinom Estrofem tablete.
storiatriste![]()
![]()
laky![]()
![]()
Estradem je koliko sam ja skužila nekakav flaster. Nije mi jasno gdje se i kako stavlja :?
Estraderm su ti flasteri koji se mijenjaju svako 4 dana i možeš ih ljepiti bilo gdje na tijelu samo NE NA DOJKE!!!!!!!! ja sam ih osobno najviše ljepila na nogeKada ih kupiš imaš u njima i uputstvo a meni je i dr. to objasnio
malo podizem zbog korisnih informacija, ako kome treba osim meni
pitaj draga moja ako te nešto interesira u s vezi dugog protokola na CITU.Pinky prvotno napisa
ajme rozalija, spasioce moj
dakle, kad dobijem trebam prvi petak nakon krvarenja na pregled. to je sve sto znam. pretpostavljam da ce mi tada reci kad krecem sa gonalima. zanima me kad pocinju redovni uzv-ovi nakon gonala? trebala bih to znati zbog posla, jer ako cu ici svaki dan na uzv moram biti u staraca u sinju.
u brosuri sa cita pise od 6.-8. dana stimulacije da se pocinje sa redovnim uzv-ovima....
mislim da cu ga nazvati, trebala bih otvoriti bolovanje itd pa da znam kako i sta
:? :? sva sam :? :?
Draga moja da nakon što dobiješ menzes tada ideš dva dana nakon toga na UZV da doktor vidi kakvo je stanje po pitanju surpresije i onda se dogovorite kada krećete sa gonalima. Ja sam konkretno sa stimulacijom počela 6 DC mada ima slučajeva da neki sa stimulacijom kreću 3 DC a to najbolje Šparac odredi na osnovu toga kada vidi kakva je bila situacija sa decaptaptylom. Nakon toga ja sam od tog dana kada sam počela sa stimulacijom svaki drugi dan išla na CITO na UZV da vidimo kako situacija napreduje i koliko je bilo folikula. Na samom početku sam krewnula sa po 3 injrkcije menopura, kasnije zbog slabe reakcije doktor povećo na 4 i na kraju se sve toliko odužili da ti je meni štoperica bila 15 DC punkcija 17 DC a transfer 19 DC.
Mislim ti ja draga moja da bi bilo dobro da uzmeš malo bolovanja i da budeš kod svojih jer to vozarenje na folikometrije svaki drugi dan ubi, vjeruj mi, i ako možeš ikako budi kod svojih u Sinju, da ne moraš klapati svaki drugi dan, sve to čovjeka iscrpi.
Jeli ti prepisao i estraderm flastere nakon punkcije? Kupi ih u ljekarni na blatinama u onoj državnoj tu su ti najpovoljniji, estraderm od 100 1 kutija je 76 KN a na drugim mjestima ćeš ih plaćati puno skuplje.
hvala) nisam nigdi nasla flastere pa sam kupila estrofem tablete
Hej ima ja kući 4 komada od 100 koji su mi ostali od stimulacije,pa da ti ih spremim. Moj muž je meni kupo flastere u Imotskom u nekoj ljekarni.Pinky prvotno napisa
draga moja pinky ja sam ti bila na dugome protokolu kod Šparca i to od 14 dana na decapeptylima i rekao mi je prvi petak kad dobijem da dođem na pregled, ali ja sam dobila petak u jutro i nazvala ga i rekla i rekao mi da dođem sljedeći petak, tako sam ti ja tek deveti dan krenula sa gonalima. Rekao mi je kako ja imam policistične da bolje da što duže budem na decapeptylima. 9. dan sam počela sa gonalima i 22. dan mi je bila punkcija i nakon punkcije lagana hiperstimulacija. Nakon transfera su mi dali decapeptyl i još su mi dali jednu ampulu za doma 4. dan nakon transfera sam se bocnula. Eto draga meni je sve sad friško pa pitaj što te god zanima, punkcija ti je bez veze netrebaš se bojati, daju ti injekcije, kako Šparac kaže ošamute te i brzo si gotova. Samo hrabro naprijed.
bakyevo ja jos cekam da procurim. trebala sam jucer, al jos nisam. al sam pmsicna totalno, stalno mislim da cu curkati. jel ti mengac bio normalan nakon decapeptyla? cini mi se da imam spotting a to nikad nisam imala. mislim da cu ja slijedeci petak na pregled (ako do tada dobijem, nadam se da hocu). reka mi je da bi onda startala sa gonalima u petak, pa uzv od ponediljka svako drugi dan...
danas mi je 10 dan decapeptyla, a imam ih sveukupno 21 pa mi se cini da cu morati jos par kupiti....
koliki razmak si pravila u bockanju izmedju decapeptyla i gonala? ja se bockam decap. u 8. navecer pa sam mislila gonal odmah nakon toga. jesi li obe bodala u stomak? na istu stranu ili suprotnu?
ajme sta ja upila sa pitanjima![]()
al prvi put je najteze
kad se samo sitim frke oko 1. aih dodje mi da zaplacem od smija![]()
![]()
drugi put cu vec ja dilit savjete![]()
Pinky meni je od decaptaptyla menga kasnila punih 6 dana i morala sam kupovati još dodatnih 7 komada injekcija. A za razmak pikanja između decaptaptyla i menopura je bio decaptaptapyl ujutru u 8 a menopur u 13 i 30, ali za gonale kada ćeš ih koristiti reći ti Šparac, samo ih moraš tačno koristiti kada ti kaže.
SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
meni inaće menga kasni ali sam bila na yasminu i decapeptylima i dobila sam 30. dan. Bockala sam se i dok sam imala stvari nisam stajala nikako, imala sam 28 decapeptyla bilo mi je dovoljno, ali mi je Šparac rekao ako mi bude falilo može mi sestra dati. decapeptyl je bio ujuto u 8, a gonal u 13:30 i štoperica u 21h.
a bockala sam se u stomak, jedan dan lijevo četiri prsta ispod pupka, drgui dan desno. Mislim da je svejedno možeš i obe ampule u istu stranu nema veze, bar je meni tako rečeno.
hvala cure moje![]()
cini se da je gospodicna menga odlucila doci, bogu hvala
znaci u petak pregled i start sa gonalima
pa tjedan bockanja
pa ako bog da udarnicka beba oko 1.5.![]()
![]()