Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 93 od 93

Tema: Trudnoca i kucni poslovi

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja sam više nego ikad čistila nakon rođenja niki, kao da mi je upravo to što nisam imala dovoljno vremena za potrebno i željeno stvaralo nekakav dodatan pritisak pa sam od tog osjećaja da ne mogu stić, stalno nešto radila... a sad su mi se standardi totalno srozali , sve većeg i većeg trbuha sve manje gledam prljavi pod il neizribanu kadu, s sve više guštam u odmoru prije bure... al kad dolaze gosti to izgleda kao brzinska vježba evakuacije u koju su uključeni svi prisutni.... i niki s vlažnim maramicama riba štogod stigne, vlažnim jer kad je htjela svoju mokru krpu, to je bio potopčić, naime ona je sama želi močiti

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Meni od početka trudnoće niti jedan miris nije smetao- osim miris domestosa, sanitara ili ostalih jakih kemikalija. Sad u zadnjih par mjeseci mi ne smeta recimo miris cifa....ali sanitar i domestos još uvijek ne želim iskušavati
    Tako da tu i tamo znam oprati kupatilo, ali samo cifom Od ostalih poslova znam ponekad obrisati pod, usisati, veš perem i sušim redovno... Ali kako mi od četvrtog mjeseca trudnoće stalno naglašavaju OBAVEZNO mirovanje- i to malo kad napravim na mene se galami

A meni opet dođe žao mog dragog jer je siroče raštrkan na sve strane Ali uskoro mu dolazi punica na ispomoć, tako da se već veseli tome

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam od sutra u 32.tjednu i za 2 tjedna idem na bolovanje a do sada sam radila puno radno vrijeme. Ne radim svaki dan jednako vremenski pa spremam kad radim krace i kada mi se da. Trudim se rasporediti si a ne sve u jednom danu pa budem mrtva umorna. Uvijek idemo zajedno u trgovinu (osim ako kupujem par stvari) i ne nosim nista tesko. Kad osjetim da sam umorna, sjednem 5-10 minuta i onda dalje. Uglavnom, muz mi uskace kad god ga nesto zamolim a opet trudim se raditi sto mogu jer mislim da je to dobro za organizam. Pouzdam se u to da treba slusati vlastito tijelo koje mi najbolje kaze kad mu nesto ne pase! I onda malo usporim!

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kad sam rekla da mi postaje tesko prat pod (prala sam ga čučećki s krpom u ruci) muž mi je kupio džoger
    Ma dobro, inace nije takav muski sovinist. On usisava, briše prasinu, pere kadu, a ja idem na plac, kuham, perem veš i peglam (i perem pod ).

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

znate ono što se kaže - kad se opečeš pušeš i na hladno
    e pa ja sam prvi put sve radila po doma i imala spontani. znam da vjerojatno to nije uzrok ali još uvijek si postavljam pitanje da li bi možda bilo drugačije da sam malo više mirovala.
    I zato sad - nema usisavanja, nošenja košare s mokrim vešom, pranja podova... i čim osjetim da me nešto boli odmah odmor. Možda ima više prašine i pločice se ne sjaje kao prije kad sve to ovisi samo od MM ali meni je dobro i uopće me ne grize savjest.

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja isto tak, samo laganini i kad mi se da i kad se osjećam sposobno, jer moja mala se nekad tak lijepo namjesti da se ne mogu dići sa kauča, a kamoli kaj drugo... ponekad mi pranje kupaone traje po dva sata (ima par kvadrata) zato kaj se stalno odmaram, al čemu žurba ionako sam na porodiljnom pa bar imam neku zanimaciju

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Sve sam radila, šljakala ko crnac. Nisam imala ničiju pomoć, suprug vječno odsutan...nosila kante mokre robe sa prvog kata na treći, kuhala, peglala, nosila vrećice iz trgovine, kartone mlijeka, micala ormare i krevete...i u prvoj i drugoj trudnoći.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja ko iridana, jos zivim na 3. katu bez lifta, nosala klinca gore dok nije znao sam, selila stvari iz starog stana u novi.. sve zivo. vise nego kad nisam bila trudna

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

posjetila nas patronazna neki dan, ja srecom nisam bila kuci, i isprica ona sve mm: pa krenule price te ne smijem ovo, pa ne smijem ono. kao usisavati ne smijem, zbog vibracija :? a meni tako lijepo kad usisem i operem podove, osjecam se toliko bolje!
    razmisljam hocu li ja oprati tus ili da cekam mm - kontam si jel stetan taj "miris" ajaxa npr.? mislim isparavanje...

baby_eve avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

kod nas bi ponekad bila bomba da cekam da MM sve obavi, jer radi po 15,16h dnevno...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

MM i ja imamo dogovor da velika pospremanja tj. čišćenja obavljamo zajedno,podijelimo poslove i svaki jedan dio kuće pospremi,on uvijek čisti kupaonicu i wc jer je dogovor(njegov prijedlog)da ja zbog trudnoće(24+5) ne čistim zbog raznih jakih dezinfekcijskih sredstava i položaja pranja kade i pranja svih podova,naravno isto zbog položaja.meni to odgovara da vam budem iskrena.naravno da ja svaki dan malo pomalo održavam kuću.njegova molba je jedino da ne mora peglati.ha,ha,nek mu bude!

baby_eve avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj noah9 prvotno napisa
    ... i položaja pranja kade i pranja svih podova!
    meni je zato MM kupio onu Viledinu spužvu na teleskopskoj dršci. Ah svaki ima svoj nacin rjesavanja poslova. Ok ipak mi je jucer mjenjao posteljinu, da ja ne moram dizati. Jadam doma je samo nedjeljom i onda ga zaposlim

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Radim sve...ne zato sto MM neće, nego sam doma na GO, pa onda ide PD...pa što da radim!!!? Nisam TV tip, internet pročitam od 8-9h i onda idem lickat stan. Nemam nikakvih poteškoća, perem i prozore i pod(dobro ne klečim nego perem stojećki sa onom napravom s drškom), suđe perem, kadu perem...niš mi ne smrdi nit mi smeta od tih sredstava za pranje, jučer ispeglala brdo robe...i ponašam se uglavnom kao i prije.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj zeleno_sunce prvotno napisa
    Radim sve...ne zato sto MM neće, nego sam doma na GO, pa onda ide PD...pa što da radim!!!? Nisam TV tip, internet pročitam od 8-9h i onda idem lickat stan. Nemam nikakvih poteškoća, perem i prozore i pod(dobro ne klečim nego perem stojećki sa onom napravom s drškom), suđe perem, kadu perem...niš mi ne smrdi nit mi smeta od tih sredstava za pranje, jučer ispeglala brdo robe...i ponašam se uglavnom kao i prije.
    nisam ja od onih koje ništ ne rade i nisam mu ja dala uvjet da mi mora pomoći nego je to bio ponavljam njegov prijedlog i ja sam ga prihvatila iz tog razloga jer mi je bilo jako drago da razmišlja na taj način i zašto mi ne bi pomogao ako to želi.on radi,ja sam na bolovanju i isto imam vremena na pretek i svaki dan kuham,perem i obavljam manje svakodnevne kućanske poslove,a kad imamo malo opširnije čišćenje obavimo zajedno tak da imamo više vremena za nas da smo skupa!a nadam se da će mu ta navika ostati barem ono prvo vrijeme kad beba bude malena i kad ja fakat ponekad nebum sposobna to sve sama obavljati.mišljenja smo da radije zajedno to obavimo,pa nam ostane više vremena za zajedničke šetnje i sl.,nego da se ja ubijam od napora a on da visi u kafiću!naš bračni dogovor!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pa najnormalnije je tako! moj brat kaze: zajedno prljamo, zajedno cistimo! moram malo kuhinju srediti, htjela sam jos prije pola sata! moram priznati da mm sad u mojoj T radi vise od mene ok, prvo sam morala strogo mirovati, pa stvarno nisam htjela riskirati. onda je on "puko" od pranja sudja i kupili smo perilicu. ja je jos nijednom nisam ukljucila, samo izvadim kad je cisto, lijencina
    volim usisavati i prati podove, to mi daje neki osjecaj zadovoljstva, kak je sve cisto i lijepo, bar dva dana. a onda dodje patronazna i kaze da ne smijem :?
    jos nismo oprali tus, ni mm ni ja

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

radim sve normalno samo malo sporijim tempom... trudnoća mi je ok i nemam nekih većih problema osim povremene žgaravice i umora.
    ali zato mi MM ne da ništa raditi, kad dođe doma s posla svaki put kad se dignem sa stolice, kauča, kreveta - prigovara i gunđa.
    a meni je njega žao, kud je još cijeli dan na poslu pa još i da mora kuhati ručak, prati suđe, veš, peglati kad dođe doma. tako ja to sve lijepo obavim dok je on na poslu pa kad dođe malo prigovara i ljuti se, ali ne može više ništa jer što je napravljeno - napravljeno je

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Leilani-m prvotno napisa
    radim sve normalno samo malo sporijim tempom... trudnoća mi je ok i nemam nekih većih problema osim povremene žgaravice i umora.
    ali zato mi MM ne da ništa raditi, kad dođe doma s posla svaki put kad se dignem sa stolice, kauča, kreveta - prigovara i gunđa.
    a meni je njega žao, kud je još cijeli dan na poslu pa još i da mora kuhati ručak, prati suđe, veš, peglati kad dođe doma. tako ja to sve lijepo obavim dok je on na poslu pa kad dođe malo prigovara i ljuti se, ali ne može više ništa jer što je napravljeno - napravljeno je
    Samo ti daj, oni se tako nauče pa očekuju od tebe isto i kasnije kaad budeš radila

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja nis radila skoro niš
    jednostavno mi se nije dalo ili bi se prepala čim me nešto štrecnulo tak da sam rano odustala od kućanskih poslova. Srećom je MD spretan po tom pitanju

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam u prvoj trudnoći bila baš zapravo trudna pa nisam ništa radila. Te sam bila umorna, pa kad se previše naprežem žgaravica me muči, pa mi je doktor rekao da ne smijem prati prozore, te sam pročitala da trudnice ne smiju usisavati, te mi noge otiču pa ne mogu dugo stajati, te mi stomak smeta pa ne mogu kuhati, muka mi je od mirisa pa ne mogu prati suđe itd...doktorirala sam izgovore. Sada radim sve po kući i sa djetetom i da sam onda radila koliko sada radim stan bi mi bio vrhunski sređen. Ipak, većina energije mi ode na dijete pa kućanski poslovi trpe. Eh....

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja nisam imala nikakvih simptoma trudnoce do 6.tjedna tako da sam sve normalno radila (taman smo selili). Onda mi je od 6. do 12. tjedna bilo malo muka i cesto me hvatao umor ali sam i dalje radila samo s vecim pauzama i odmorima. E onda kad je to proslo, onda sam radila kad mi se dalo i koliko mi se dalo, ali u biti je sve bilo na svom mjestu. Sad sam 35. i 36. tjedan u mirovanju jer sam se pocela otvarati a onda od iduceg, 37. opet krecem u akciju. Muz mi puno pomaze i isto gundja da zasto ja to radim i tako. A ja jednostavno ne mogu stalno lezati, poludjela bih! Jedva cekam 37. tjedan!!!

baby_eve avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni MM strasno puno pomaze, jer je meni dr. rekao - strogo mirovanje, ali ja ne mogu gledati kucu u "muski urednom stanju", pa malo pozovem mamu, malo radim sama

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

joj, znam kak je to kad neko drugi sprema, a ti si zamislis drugi tip urednosti ili cistoce, a onda recimo moras mirovati, pa ne mozes... no da zovem mamu ili ne daj boze sveki da ciste, nema sanse! poludila bi! kad bi mi sve nesto ispremjestale, ili samo da ih gledam kako rade nesto drugacije nego ja... grozna sam, znam, al sta cu...

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Radim sve normalno, al ne zadržavam se dugo u jednom položaju.
    Ako osjetim potrebu stati ili ako me nešto probode, stanem tj. legnem
    I zbilja mi bude bolje.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

tek sam u 7-om tjednu, a vec ne radim nista, ali nekako se nadam da ce to proci!
    smetaju me svi zivi mirisi, od hrane do deterdjenta za sudje, tako da hvala Bogu sto je mm preuzeo sve bez ikakvih problema. Svaki dan mu govorim kako mu se duboko klanjam

Danas sam mu uspjela pomoci oko rucka.

Stvarno me mazi i pazi i sve sam sredjuje.

baby_eve avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj shesna prvotno napisa
    Svaki dan mu govorim kako mu se duboko klanjam
    joj, za mene bi to bilo opasno reci jer bi onda mislio da MENI radi uslugu time sto cisti.
    Ja sam se odlucila za opciju da sam ga uvjerila da je to normalno da i on radi kucanske poslove i time izbacila recenice tipa "skuhao sam TI rucak, oprao TI suđe"
    namjeravam ga zaposliti i kada rodim 8)

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja sam jedna od "sretnica" cijeg muza nikad nema doma pa je cijela kuca i briga oko trogodisnjaka na meni. A trenutno sam u fazi kad nemogu ni kuhat, ni prat ni cistit jer imam konstantne mucnine i sve mi smeta....kuca mi nikad nije gore izgledala a inace sam osoba kojoj smeta mrvica na podu. Nadam se da ce mi se energija ubrzo vratit (sad sam u 9,5 tjedana) inace morat cemo pozvati "odred za cistocu".

baby_eve avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni se energija vratila skroz u 15,16 tj. i onda sam bila "ko pticica" do 25 tjedna kada su poceli opet problemi (trudovi, otvaranje).

imala sam 2 mjeseca blagostanja i nikada se nisam osjecala bolje

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

[quote="bebeto"]Ja sam jedna od "sretnica" cijeg muza nikad nema doma pa je cijela kuca i briga oko trogodisnjaka na meni. I ja sam isto takva sretnica. U 1.trudnoći je još moja mama živjela s nama pa sam većinu poslova prepuštala njoj ali ona i tata su se odselili pa zadnje 2 god. sve moram sama jer suprug radi od pol 7 pa nadalje.Većinom ga nema do 8,9 navečer a ponekad i dosta duže.Dok je doma onda stalno nešto tipka na kompjuteru.Tako da je sve na meni,čišćenje,kuhanje,spremanje,briga oko moje male nestašne i jako vrckave curice.što dalje sve to mi je teže jer živim na 5.katu zgrade,a u 8.mjesecu trudnoće sam.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja od 6 tjedna do sada ne kuham jer mi je na sve sirovo muka. moram priznat da se situacija malo popravlja, mučnine su rjeđe, ali mi ipak intezivni mirisi uvelike znaju zasmetati. kuhaju mi jedan dan moja mama jedam muževa ali iskreno jedva čekam da to preuzmem, jer mi je dosta toga da svaki dan u nekoga moram ići na ručak i osjećam se kao da ih mučim. muž usisaje kuću i ode izbaciti smeće, prenese mi robu na balkon i onda je ja postavljam za sušenje. dakle, gotovo da ne nosim ništa teško. ostale sve poslove od ribanja (imam onu novu četku za ribanje, ne bi htjela reklamirati pa neću reći ime, ali savršena je) pranja prozora, robe, peglanja sve radim sama ne brzo ko prije, ali uspijem sve napraviti, samo pravim pauzu od 10-ak min između posla. i da idem na posao i planiram raditi dok god budem mogla.

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja sam 37+4, pred dva dana sam prala sve prozore, tepih, odmicala krevete......mislim da organizam sam zna kad mu je dosta

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam evo u 39 tjednu i sve normalno radim kao i dosad samo mi treba puno više vremena, usisavam jednu po jednu prostoriju a između toga malo legnem i onda opet nešto drugo.
    Peglanje i dalje mrzim, a peglanje te sitne robice me izluđuje, ne pomaže ni to šta je svaki komadić presladak
    Jedino ne nosim više vrećice iz trgovina i smeće, to radi muž.
    Prvih 5 mj trudnoće sam imala cjelodnevne mučnine, ali svejedno sam kihala i opet sve normalno jer nažalost nemamo nikog u blizini da nam pomogne - mogu vam reći da mi je na kraju to sve skupa i dobro došlo - nisam dobila puno kila, nisam se ulijenila, aktivna sam, niš me ne boli i daj bože da još porod dobro prođe i trudnoća će mi ostati u predivnom sjećanju

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam radila sve, osim dizala (pre)teške stvari, samo malo sporije. Peglala ionako nisam nikad, osim ono što baš zatreba. I trčala sam na faks i nazad preko pola grada, i vodila malu u vrtić, i na more, i svašta. Bar sam bila u dobroj kondiciji

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj luna_lana prvotno napisa
    Ja sam evo u 39 tjednu i sve normalno radim kao i dosad samo mi treba puno više vremena, usisavam jednu po jednu prostoriju a između toga malo legnem i onda opet nešto drugo.
    Peglanje i dalje mrzim, a peglanje te sitne robice me izluđuje, ne pomaže ni to šta je svaki komadić presladak
    Jedino ne nosim više vrećice iz trgovina i smeće, to radi muž.
    Prvih 5 mj trudnoće sam imala cjelodnevne mučnine, ali svejedno sam kihala i opet sve normalno jer nažalost nemamo nikog u blizini da nam pomogne - mogu vam reći da mi je na kraju to sve skupa i dobro došlo - nisam dobila puno kila, nisam se ulijenila, aktivna sam, niš me ne boli i daj bože da još porod dobro prođe i trudnoća će mi ostati u predivnom sjećanju
    upravo tako sam i ja u prvoj trudnoći

sad u drugoj, nemam snage da sve odrađujem kao i onda, puno se brže zamaram i sve mi je puuuno puno teže, uz ove vrućine, jedva se natjeram nešto poraditi po kući (doduše, imam i trkača od godinu i pol u blizini sad pa baš nemam ni vremena), ali tako je... ja sve radim stihijski, kad počnem ne mogu prestati dok sve ne završim, da odmaram između poslova, vjerojatno ih ne bi ni nastavila

Palonkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Jenz prvotno napisa
    ... ja sve radim stihijski, kad počnem ne mogu prestati dok sve ne završim, da odmaram između poslova, vjerojatno ih ne bi ni nastavila
    Potpisujem. Budući da mi je trudnoća bila (i jest) uredna ja sam radila (i radim) sve kao i prije, možda nešto sporije i bez forsiranja, ali bitno je da kad nešto počnem obavezno i završim ono što sam planirala, jer ako bi stala ne bi me ni kamion više taj dan pokrenuo.

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Manje ćistim jer mi se baš i neda. Tegim vrećice iz dućana, nemamo lift pa svaki dan bar dva puta gore dole na 4 kat, dižem svoju curku od 13 kg.
    Peglanje mi još najlakše pada. Umara me ribanje pločica.
    A prozori čekaju :? ne zam koga kad je MM stalno na putu.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ovo mi je druga trudnoča, nosim blizance. Mogu vam samo reći da ne da nemam snage za kučne poslove, nego mi ne pada na pamet...ne radim ništa osim kuhanja, pošto mm to baš i ne zna
    Nadam se da ču imat više snage kad uđem u 12-13 tjedan, sad sam tek 8 tjedana tako da gin govori da je i to jedan od razloga za taj jak umor...

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

A ja sam u 32.tj i moram priznat da mi sve već postaje teško. Inače sam radila sve normalno , doduše malo usporeno. MM radi dvokratno tako da od njega ništa a i muka mi ga je tlačit, iako on viče na mene kad vidi da sam nešto čistila. Sveki me uvijek pita jel šta treba a ja uvijek : ma ne treba, mogu ja! I onda se dogodi da npr. očistim wc i onda spavam cijelo popodne jer se premorim. Al sad mi je sve teže i teže...a još je mjesec dana i više....

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ne mogu baš reći da se naročito trgam od posla u ovoj trudnoći... (kad imam tetu koja mi čisti 8) ). tu i tam usisam, peglam isto tak, kuham redovno svaki dan, idem na plac, obrišem prašinu dok je već ima tolko kaj površina izgleda do da je stoljnjak na njoj... ali prošli tjedan mi je došel neki vrag pa sam čak i prala podove i dole i na katu, napravila generalku u maloj kupaoni (jedino nisam čistila pločice na zidu)... ne znam kaj mi je bilo :shock:

uglavnom, kao i većini trudnica, za sve mi treba puno više vremena, leđa me poslije toga bole tak da mi niti ležanje ne pomogne i obavezno poslije moram odspavati... a o tome da se zapušem kak da sam pretrčala maraton da ne pričam...

imam tri glavna položaja u kući na kojima me tijekom dana možete locirati:
    1. za kompjuterom
    2. na dvosjedu kraj TV-a
    3. kraj šparheta (štednjaka)
    ne žalim se

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam 12 tj. I kao trebala sam mirovati iako je sve bilo ok. Prevencija, jedan spontani iza mene, sad beba dobivena potpomognutom. Jedino nisam teško dizala, ako nema MM kući, veš bi iz 2 puta vadila iz perilice i stavljala ga na pomoćno sušilo da se ne protežem. I nisam usisavala, a sve ostalao od ručka, kolača, sam radila. Izostavila sam generalke, jer zahtijevaju dosta vremena. To sam planirala sada u ovom periodu koji dolazi

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja sam u 27 tjednu i za sada je sve ok. nažalost nemam nikoga da mi pomogne (osim mm) pa sve radim sama. ali ne pretjerujem. kad mm dođe s posla navečer, donese mi teže stvari (usisavač iz podruma, digne madrac da promjenim posteljinu..) veš peglam samo ono šta moram a kupaonu čistim u rukavicama i uz otvoren prozor. brine me jedino što bi trebala oprati prozore a to mrzim. pošto mi je termin oko Božića, mislim da neće biti tako temeljne generalke kao inače.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam bila u početku na strogom mirovanju izaista nisam ništa radila, osim upravljala daljinskim. Da mi nije bilo mame i muža, mogla sam se objesiti. Kako mi je mirovanje polako bilo ukinuto, odnosno kako mi je postalo bolje tako sam lagano počela raditi i po stanu. Kuham, peglam (i to me tako jako umori, kao da sma prekopala vinograd)i brišem prašinu, ali ne usisavam jer mi je teško za vući po stanu usisivač. Prozore perem (kako sam na 4 katu ne redovito, pa tko ih vidi, hahahah). Veš mi nosi MM do balkona ili sušilice, ali ja ga volim stavljati sušiti, pa to radim sama, mada mi mama pere poseljinu koja je velika i teška. MM mi presvlači krevet (kao studoš radio u hotelu, pa nema smisla da mu se kao profiću uplićem u posao, hahahah).

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam imala jedan spontani u 19. tjednu pa sam sada oprezna iako je sve u redu zasada (21.tj.). Tako da prozore ne perem i neću, osim možda pred porod, ako budem u stanju. Jednom sam platila ženi da opere i mislim da ću opet tako. Ostalo radim, ali polako jer brzo crknem i u subotnjem spremanju mi obavezno pomaže MM, što prije nije nikada radio. Prenosi mi i rublje od kupatila do terase, do kata i sl...
    Ali uopće se ne brinem ako nije sve super čisto i uredno jer se sada brinem samo za bebicu i ništa mi drugo nije važno!

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

U prve dvije trudnoće sam bila doma i radila apsolutno sve od prvog do zadnjeg dana, plus teglila vrećice i starije dijete na 5. kat bez lifta (svi su pričali da ću rodit Lindu k'o iz puške i to sigurno ranije, a frajerica se nije dala i namučila me da sam skoro izdahnula).
    Ova trudnoća mi je drukčija i dosta se lošije i umornije osjećam, a uz to i radim puno radno vrijeme, pa se lagano švercam od nekih poslova, recimo ne perem podove. I prije je mm često potezao što se tiče podova, ali sad je definitivno glavni od partviša. 8)

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •