Citiraj mujica prvotno napisa
Ifigenija, Danka, Doroteja, Aleksandra70vanja, Deaedi, Trina, Anjica, Emira, najiskrenije se nadam da ćete jednako ovako stati na stranu roditelja koji cijepe dijete u dogovoru s pedijatrom, jer su htjeli djetetu sve najbolje i usudili su se povjerovati pedijatru.
Jer sigurna sam da desecima tisuća roditelja koji djecu cijepe nije nimalo ugodnije kad razni Suzaksi, Davori i slični skinu neku glupost s interneta ili pogrešno protumače neke podatke, pa zastrašuju roditelje time kako su ugrozili život djeteta.
U tim trenucima tim desecima tisuća roditelja nije nimalo lakše nego Nataši sada.
rijetko se uključujem u ove rasprave jer NEMAM POJMA ni o čemu.
uvijek sam vjerovala pedijatrici, ali...

nedavno mi u ruke došla knjiga Cijepljenje - priručnik za brižne roditelje.
Nisu je pisali ni Davor ni Suzaks niti itko od onih koji se ovdje pokušavaju "boriti" s vjetrenjačama.
I ne može mi nitko reći da je knjiga napisana iz obijesti, pakosti... ne znam čega.

Pa se vraćam na pedijatre kojima bismo trebali vjerovati: istim onima koji preporučuju dohranu sa 4 mjeseca (educirani kadar kontra WHO), koji "šibaju" antibiotike na temperaturu 37,2, onako "nek se nađe"...

Nisu li takvi liječnici izgubili kredibilitet?

Nije to za ovaj topic, ali molim mujicu da mi objasni zašto cijepe novorođenčad protiv hepatitisa B?!?!?!?!
Dijete od dva dana?!?!?!?!
Stvarno nemam pojma, ali ovo ne granični s neznanjem nego s... nevjericom!