Jucer smo zavrsili sa bracom na hitnoj (na Salati) zbog temperature 38,5 koja se 2 dana nije dala nikud. buduci da mi starija kci prvih godinu dana nije nikada imala povisenu temperaturu, moram priznati da sam se malo i prepala jer bracek ima tek 7,5 mjeseci.
vadili krv, pa se on nikako nije htio popiskiti u vrecicu i nakon 4 sata nacicavanja (ne zeli bocicu niti nista osim cice, probali smo mu cak davati vodu na sportski cep ali sve je ispljuvao van) na kraju pristali da mu uvedu kateter jer se vec blizila ponoc i on je vec zaspao a popiskio se nije.
konacna dijagnoza - uroinfekt. dobili Zinnat. medjutim, vec prvu zlicicu je u potpunosti ispovracao (teta u apoteci nas je na to upozorila).
i kako sad da mu dam taj lijek a da ga ne ispovraca? ima li smisla "maskirati" ga u neku vocnu kasicu?
drugo, u nalazu krvi zeljezo mu je bilo totalno nisko, dr. je cak mislila da je nesto krivo u nalazu pa je trazila da to ponove jos jednom. malo su me sasuli "kamenjem" zbog dojenja (mislim, bezveze) - kao, ja sam kriva kaj mu je zeljezo nisko.