ajoj Jeluška grozno baš mi je žao
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se smiri čim prije!
NATTIE2 ajde reci datum ima nas još u 3 mj , jesi li nam i ti ribica
Citiraj Jeluška prvotno napisa
Nekima samo fali metla da polete!
fali ali meni da je mlatnem s njom po glavi bila danas kod nas kao da ništa nije bilo :shock: :smajlićkojipadaunesvijest:
Citiraj Jeluška prvotno napisa
Ima nas i mlađih od 30
je još kratko vrijeme
ma viš ti onu našu trudničicu pa se opet nejavlja, al ko joj se smije zamjeriti ???????

Kalimero nema više ni one lagano povišene temp, ali curi joj surlica, tu i tamo kihne i kašljucne pa ću je sutra ostaviti doma , nek se još malo jača. kad ju vidiš baš nekako boležljivo izgleda bljeda, oke crvenkaste, ali nema ta mira ni sekunde, popela mi se navrh glave ( doslovno ) danas popodne i onda se baca na mene tako da me mlatne s koljenima po lopatici - izmasiralo me djete i još me pita : " Jel paše?" i onda sama odgovara " mmmmmmmmmmmmm pašeeeeeeeeeeeeeee"
obukla šlapice i to naopačke ljevo-desno, velim joj ja da je krivo a ona meni: " Neka veze, poslje ću kreniti " i sad kad god može ubaciti da ima smisla obavezno joj je neka veza = nema veze.
došla mama s puta a ja joj kulturno katapultiram Kalu, treba skupiti snage za sutra
dakle MM i ja ubili cijelu olficu
za špar i predstave
Citiraj traktorka prvotno napisa
Zaboravila sam zadnji put reći da ti je Rebaka velika cura! Kao neki dečki ovdje ,super!!
htjedoh ja reći da je Roko dobio konkurenciju