Radim.....ja sam jedna od onih nezamjenjivih**mial** prvotno napisa
- daj zamisli da bi netko mogao nešto napraviti dobro kao ja, ako mi nije pod kontrolom, ode sve uuuuuuuuuu.................ali, dobro, znam da će me ubrzo morati proći taj supervomenovski sindrom........ali ja jednostavno nisam za bit po doma, iako mi na kraju kad već padam s nogu jaaaaaako paše.
Ajde, skijašice, baš mi je milo kad vas ovako slušam da ste se dobro provele, osobito ovaj dio sa šopingom, s obzirom da se i ja spremam čim malo opet dođem k sebi, a s obzirom da već dva tjedna nisam baš sva svoja :/ I naravno čekamo sličice, kad god dođu, dobro dođu![]()
Ja se, isto ko i traktorka, iz dana u dan oduševljavam ozbiljnošću i zrelošću društvenog odnošaja svoga djeteta prema drugoj djeci......iskreno, mislim da je dobranu ulogu odigrao i vrtić, ali jaaaaaaako mi je drago da je društven, voli djecu, (više) ne tuče ih, zna što se smije, što se ne smije, upozori druge ako su napravili nešto "što se ne radi" riječima "Ali to se ne radi"
, da pusu ako je on možda bio grub
, čak se zna i ispričati. I što je najvažnije, nema ralike je li na svom terenu, doma, ili negdje drugje, vrlo se brzo opusti i lijepo igra....za nepovjerovat.

. jesi doma ili radiš?
, iz dana u dan oduševljavam ozbiljnošću i zrelošću društvenog odnošaja svoga djeteta prema drugoj djeci......iskreno, mislim da je dobranu ulogu odigrao i vrtić, ali jaaaaaaako mi je drago da je društven, voli djecu, (više) ne tuče ih, zna što se smije, što se ne smije, upozori druge ako su napravili nešto "što se ne radi" riječima "Ali to se ne radi"
, čak se zna i ispričati. I što je najvažnije, nema ralike je li na svom terenu, doma, ili negdje drugje, vrlo se brzo opusti i lijepo igra....za nepovjerovat.