Citiraj traktorka prvotno napisa
Možda je Lovre samo u nekoj takvoj fazi?
A i ovo je jako moguće, ja sam se isto tako bila sva izbezumila kad je Patrik prošle godine bio glavni započinjač svih tuča u svojoj grupi (osim što je bio i najstariji, pa su neki skoro bili i bebe naspram njega) i toliko sam se trudila da mu to izbijem iz glave - ostajala s njim i učila da su djeca draga, pomazila svako, da ih se ne tuče, da to nije lijepo.....pričala i pričala i dok sam ja bila tamo s njim, sve je bilo u redu, a kad sam popodne došla po njega, opet mi teta kaže da se mlatio (doduše uvijek ista, a ostale su govorile da to nije ništa neobično za tu dob :/ ).

Koliko se god ja trudila ta ga je faza držala 2-3 mjeseca i ništa nije pomagalo, dok danas eto više uopće ne mogu zamisliti da bi on bio taj koji bi iz čista mira započeo svađu. Možda je tada u toj grupi i bio nečime frustriran, pa je to bio njegov način da ispolji frustraciju, možda je stvarno bila samo faza, pa kad su drugi malo ojačali i počeli mu vraćati, skužio je poantu, a možda je konačno i pomoglo to moje silno pričanje....ne znam, ali danas je po tom pitanju drugo dijete!