NATTIE2 prvotno napisa
![]()
![]()
navikni se, al zna biti i gore
![]()
haribo dobra si mi sa svojim postovima kad kreneš
![]()
MB pa već sam se pitala kad ćeš se prijaviti :?
Stijena jao sjećam se te gladi s Kalom. ja sam ujutro za doručak znala pojesti cijeli kruh ( cijeli bijeli sendvić, skoro cijeli mali kalnički ) i bila bi gladna jer nisam niš osjetila šta sam pojela. MM me znao pitati : " Pa kaj ti to bacaš u provaliju? " doma zajedno jedemo i njemu oči :shock: koliko sam pojela i nakon 20 min krulji želudac koda danima nisam jela on je znao umirati od smjeha a ja plakala od muke, znate kak je bilo stalno biti gladan. sad kad se sjetim dobro sam i prošla samo 19 kg![]()
![]()
i sutra Kalu ostavljam doma. danas mi se žalila da ju boli iza uha, a uho ne. apetit joj nije kakav je inaće , ali nije da ne jede u principu je samo na juhama i bio aktivu i nenormalnim količinama vode. temperatura više nije ni lagano povišena. ali je neumorna koliko to moje djete ima snage, pa to nema nigdje, nema ona sekunde mira, ja kad nju gledam samo par minuta ja sam umorna ko pas nju se više pogledom nemože pratiti.
Kiar ima novu foru diže se na noge da stoji i onda se umiri i pusti se, uspije koju sekundu održati ravnotežu i onda se baci, samo šaltam za njim jastuke da si nerazbije glavu. a nakog li su tako šašaviljubi ih majka pogotovo sad kad spavaju
![]()