Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 147

Tema: ZPB 2005/6 (21. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mala ~~~~~~~~~~
    mislim da si sve dobro napravila... mišeku

mm i mene je smlavila neka boleština... mm kuri 38, ja ~37,5, ali mene još i trese zimica a kašljemo ko slonovi

srećom F je ok, valjda će dobiti nšto AT od mene dojenjem, pa da se ne razboli...

a u subotu smo htjeli rođendan slavit
    niš, drugu subotu...

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Svizac Čestitam!

Opet ću ja malo o dojenju. Zadnjih nekoliko mjeseci Max je dojio odmah nakon jaslica, prije spavanja, koji put po noći i prije jaslica, a vikendom i češće. Maxu je sve osim pokojeg noćnog podoja pravi obrok, ne može se nagutati, mlijeko mu curi na sve strane kao kad je bio beba. Ne želim prekinuti dojenje, nadam se da ćemo još dugo dojiti. Ima par super priča na produženom dojenju o ukidanju noćnog. 3. noć je bila malo teža za nas jer se budio 6-7 puta ali ni ovu noć nije bilo plača. Bila bih sretna kad bi mu cika ostala za uspavljivanje (tata ga ako ništa ne uspije može staviti u auto da zaspi i prebaciti u krevet), a po danu kad god smo zajedno mi je ok, a kad nismo isto nema problema ni u jaslicama ni kod bake.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

[quote="Ivček"] Ne želim prekinuti dojenje, nadam se da ćemo još dugo dojiti. quote]
    Je l se ti onda vidiš u tandemu ili ne planiraš još drugu bebu?
    Meni je dojenje kao dojenje ok, mogla bih tako tj ovako dok god treba, ali zamisao da sam trudna a da me ova ispija mi je malo A kamoli da ih dvoje dojim, mislim da bi me to skroz iscrpilo i psihički i fizički.
    Kako je Maxu u jaslicama sada? Nisi dugo pisala, daj malo detalja

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mala - mislim da si sve super napravila. Javi nam kaj je bilo kod pedi.

Meni se mucnine pojacavaju. Muka mi je od kad se probudim dok ne idem navecer spavati. Ne povracam. Sa Emom mi uopce nije bio mucno. Kada radim i krecem se onda mi je gore, kada se smirim i legnem onda je bolje ali uz Emu je to nemoguce.

Inace Ema se pretvorila u malog vrazicka. Ispipava granice non-stop. MM i ja se stalno potajno dogovaramo kako cemo reagirati na sljedeci test. Do sada prilicno uspjesno savladavmo Emine testove ali tko zna sto ce nam pripremiti u sljedecih nekoliko mjeseci. Veselim se ljeto i moru iako je to jos daleko ali moci cu s Emom biti od polovine lipnja pa sve do rujna na moru i pomisao na to me drzi kada mi je jako mucno.

Magriz - saljem vibre ozdravilice tebi i TMu i drzim fige da nas mali Fran nis ne pokupi.

Pusica

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Ivček prvotno napisa
    Ne želim prekinuti dojenje, nadam se da ćemo još dugo dojiti.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bubice - u pravu si: da je baš lako dojiti u trudnoći i sad poslije i nije.
    Ja stalno svodim Gabrijela na 1-2 podoja dnevno jer on se baš primi posla. A dogodila se i jedna interesantna stvar: kako su me u trudnoći jako boljele bradavice, a i postala bih jako nervozna kada on dugo doji, sve smo sveli također na 1-2 puta dnevno. I čini se da je on na te moje nabrekle cice, i relativno rani kolostrum, pomalo izgubio tehniku dojenja jer me je sad na ovom novom početku prilično grizao. Morala sam mu na njegovom prstiću pokazati što znači gristi, a što znači lijepo dojiti. (pa onda on to tako objašnjava npr. didu ). Sad mi je o.k. podojiti ga, ali stalno pregovaramo kada će to biti. Jedno vrijeme smo to vezali na spavanje: ali onda bi već u 4 poslijepodne počeo: "Mama, cica, spavanje..." I to tako do iznemoglosti. Pa ako bi to i bilo npr. u 9, onda bi me još bar sat vremena mučio u krevetu jer u biti uopće nije pospan, već je samo htio cicati. Sad nam je dogovor poslije kupanja, tako da ga više ne uspavljujem cicom, ali moram ja leći pored njega i zagriliti ga (imamo pozu). A opet kada popustim pa im dam obojici skupa... Fakat mi je lijepo gledati kako se oni gledaju!

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Dorian, sretan rođendan!

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mala,kako je Sven?

Ovdje baš ne znam jel netko ima kakvu proljetno-ljetnu bebu kakva će biti moja curica,ali me zanima kaj vi mislite o moru ovo ljeto.Mala će bit rođena na samom početku 6. mjeseca,znači polovicom 8 će imati negdje 2,5 mjeseca,a Grga 2 godine i 8 mjeseci.Mislili smo otići na more u drugoj polovici 8. mjeseca.E,sad to je teorija ali ne znam jel će to uspjeti i u praksi?
    Jel imate kakav savjet ili nečije iskustvo?
    Najviše mi je do Grge,on obožava more,kad gleda slikice i snimke s mora odmah se sprema da odmah i demo na more.A hoće li ona biti premala?Mislim,meni je isto ležala ja s njom doma i dojila ju i nosala i vozila u kolicima ili na moru isto je.Mm će više biti s Grgom i tako smo mi to nekako mislili.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

bobaibeba - po meni nije nikakav problem ako znaš gdje ćete biti i da ćete imati dovoljno hlada i za vas dvije... S Gabom se ja nisam usudila ići prve godine samo zbog toga.

Doriane, sretan ti 2! Snoopy, kućo stara, nadam se da gradite istu!!!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Doriane, sretan ti 2! Snoopy, kućo stara, nadam se da gradite istu!!![/quote]

X

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Doriane, sretan ti ročkas!!

bobaibeba ja bih išla ali ne u nepoznato. Svakako će i bebi dobro doći svježi morski zrak, duge šetnje uz more...ma uživancija! Koliko će to naravno biti moguće uz Grgu. ALi i on će već biti veliki, ja kod Ivora stvarno vidim napredak iz dana u dan, tako da to što će Grga biti 2god i 8 mj je velika razlika u odnosu na Ivora koji još nije imao 2god kad se Sven rodio.

Mališa je inače ok. Pedica je rekla da ne bi smjelo biti nekih nuspojava. Sad svaki put gledam kaj stavljam iako sam sad hidrogen drugačije označila, postala sam paranoična

Svizac baš mije žao kaj ti je mučno :/ meni je bilo isto kao i sa Ivorom. Prva 3 mjeseca onak malo mučno, ali kad bih nešto pojela, bilo je ok. Glavno da ne povračaš. Probaj piti čaj od mente, meni su pomagali i bademi.

Joj, Ivor je isto postao pravi frajer... nesretna sam jer mi popusti koncentracija i onda reagiram onako kako znam da ne bi smjela i kako ne bih voljela ali umor i nespavanje čine svoje :/ . Onda se tu nađe MM, uvijek staložen i miran, pa riješi situaciju . Stalno si razmišljam kako malo vremena provodim s Ivorom, i onda još to što i provodim me dovede do takvog ludila da puknem. Ali najslađe mi je kad na kraju dana idemo zajedno u krevet i najviše voli ići sa mnom, malo se mazimo i to mi je super

Oli ja ti se stvarno divim kak hendlaš tandem ja sam i ovako toliko iscrpljena i umorna da fakat ne znam kak bi još da i Ivor traži cicu. Možda zato što mi je ovaj mali tak zahtjevan i stalno bi cicao?Valjda se netko tamo gore ipak pobrinuo da ti G2 bude dobra beba pa da možeš nastaviti s tandemom 8)

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Dorian, sretan drugi!!!!

danas smo mm i a ostali doma s temp (mene je noćas sat vremena držala strahovita groznica, ali je jutros malo bolje), ali sam F odvela u vrtić, da ne bude baš cijeli dan uz nas ovakve...
    mm samo leži i kuri >38,5, a meni se srećom ne diže preko 38

a sad nova vijest - u ponedjeljak potpisujemo predugovor za kućicu :D

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa
    a sad nova vijest - u ponedjeljak potpisujemo predugovor za kućicu :D

~~ za ozdravljenje, i da se maleni "provuče".

gdi kupujete kuću?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

mala - to ti i ja kompenziram manjak igranja i vremena za Gabrijela... Meni je krivo što se MM i Gregor još nisu kliknuli... On jednostavno dođe doma preumoran pa ga Gab pošteno izgnjavi i nema onog unutarnjeg mira za Gregora... Jednom sam rekla da sam Gregora rodila za sebe - malo su me čudno pogledali, ali ima u tome istine: Gaba svi razvlače na sve strane, a malime se samo ja bavim i imam osjećaj da će još dugo biti tako....

magriz: četitam za kućicu! Gdje, što, kako... Daj nam malo više info!

Mi potpisali napokon sve ugovore/kredite za naš stan! Ali treba još i prodati ovaj...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kuća u nizu u zaprešiću u kalamirima... jedva čekam...
    samo da prodamo ovaj stan :/

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ivor, sretan rođendan!

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ivoru sretan rođendan!!!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ivor sretan rođendan

mm i ja smo definitivno griopozni... kurimo stalno, sve nas boli, kašljemo užasno...
    jutros smo odveli F u rijeku baki da ga ne zafrcamo... nije plakao kad smo odlazili, i vrlo brzo se prilagodio - pojeo ručak, sad spava...
    ali sam ja skoro cijelim putem plakala... to je prvi put da smo bez njega...
    a još je i pred rođendan...

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

DORIAN, IVOR I MARIN, SRETNI VAM ROĐENDANI! BUDITE VESELI I RAZIGRANI!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dorijan, ivor i Marin - sretni roćkasi!

Mi smo mislili da imamo gripu - temp- 40 tri dana, doživljaj iz Klaićeve je više nego jadan (otišli smo tamo u 2 ujutro nakon neuspjelih pokušaja spušt. temperature) i dočekao nas je striček dr. hladno. Vjerojatno joj je od njegova pogleda pala temperatura (zbilja - na 38). Ja sam mu morala reći da mu nedostaje ''uvoda'' i kontakt s djecom jer mi je bilo koma gledati svoju curku kako je tip u bijelom pipa, ona plače a mama mu to dopušta. grozno . Naravno da sam krenula tamo nabrijana,a sa spremljenom torbom za svoj ostanak, spremna na veliku frku ako im padne na pamet zadržati Elu u bolnici bez mene - no chance! ( ja sam kao klinka uvijek imala 41 temp. koja nije reagirala ni na što i uvijek završila na hitnoj) No, kako su joj izvadili krv (ništa ljubaznija teta br. 2) i urin (srećom brzo se popiškila) koji je bio sterilan - poslali nas doma. Ne trebam ni reći da sam bila sama s Elom ta tri dana, neispavana, rihtala budilicu svakih sat da se ne uspavam a temp. nastavi rasti.... Nakon tri dana, padne temp, Ela ko da ništa nije bilo i pojavi se osip - mi opet kod pedice - i sad veli da je to bila 3-dn. vrućica ''dječja zarazna bolest'' poput drugih, više je ne može dobiti u životu.... Znate li vi išta o tome? Osip je trajao dva dana (ja namazala mljekecom). Inače, Ela je bila super ta tri dana pod temperaturom, nešto mirnija, ali je super podnosila, ali treći dan je podivljala... nikad nije bila tako nervozna, bacala stvari i sl. Dobro da mi je pedica rekla da s osipom dolazi i jača nervoza - inače ne bih znala što joj je... Sve točkice nestale. Ona je super, ali nitko nije imao vrućicu u našoj blizini. Vjerojatno je polizala koji tobogan!

Danas smo bile u Maloj sceni na ''Priči o kotaču''- kod Bucke. Bilo je super!
    Više volim interaktivne predstave u malim kazalištima nego big scene.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Marine sretan rođendan!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Zvrk, mislim da je to tzv. trodnevna groznica, rozeola! Sad imate jednu dječju manje. Ako ćemo tražiti pozitivnu stranu. Glavno da je sve dobro prošlo!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Marine, Ivore - sretni vam rođendani!

ste vidjele naslovnicu foruma?

djuli avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dorian ,Ivor,Marin sretni vam rođendani

nadam se da nisam nekog zaboravila

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dečki, sretan rođendan!

Oli,

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

koliko slavljenika! dečki, sretni vam drugi :D :D :D
    sutra je Franov, da sve upozorim kako su mama i tata magriz? šmrc, baš mi je žao da vam je tako uletilo baš za rođendan. i mi smo Milin proslavili ko pravi rekonvalescenti. nas je skršilo za novu godinu ali ona još malo kurila dan prije roćkasa i bila je sva malo slabašna na sam roćkas.
    oli, čestitamo na naslovnici Rode 8)

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

svi smo kući :D

mm i ja smo zdravi i danas poslije posla smo odjurili u rijeku...

F se tamo skroz udomaćio, pa nas je prvo (još malo ljut) poslao pa-pa, a onda rekao da idemo malo u šetnju i malo kući...

kako su prošla >2 dana nedojenja, prestrašila sam se da li će htjeti jer mu je moja sister pričala kako je to bezveze za tako velikog dečka , ali mališa se još u ri nacicao, pa opet čim smo stigli doma, pa prije spavanja opet

Oli - kakva naslovnica?

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sretan ročkas svima.

Oli nam je zvijezda dana, opet sam išla čitati priču, baš je super.
    Oli, da li ti mlijeko curi onak u vodskocima samo od sebe i kako Gab reagira?
    Mene baš zanima Maxova reakcija kad bi vido ciku iz koje leti mlaz.

Nakon 3. noći nosanja, pjevanja i maženja, 4. noć je spavao kod bake (prvi put, mi bili na svadbi) mi stigli u 4 ujutro, tražio tada ciku i dala sam mu da se baka ne probudi.
    Sinoć prespavao cijelu noć. :D

Bubica, pitala si za vrtić. Već sam neko vrijeme jaaako zadovoljna. Dobio je konačno drugu tetu koja je super (bila je čuvalica jednoj Rodi ). Obje ga obožavaju i on njih. To su zagrljaji po 5 minuta svako jutro. Obožavaju ga čistačice i kuharica i glavna sestra i djeca mu se vesele kad dođe. Ima curu Veroniku s kojom se poljubi čim dođe i drže se za ruke kad su vani. Samo je jednom rekao da ne bi išao u vrtić, ali se za 5 minuta predomislio. Sviđa mi se što je mala grupa (ukupno 11, dolazi ih manje) i mješovita od 1-3 g.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ivček, možemo mi k vama u tu grupu?

Ja ostala doma. Keti mi lagano kuri. Jučer sam na brzinu dovršavala stvari na poslu i ranije otišla. Popodne i noć je bila više-manje ok. Ujutro sam se već spremila ići na posao, i skužila da je od 5-7h ujutro zakurila. Sad je pojela pola naranče, i leći na krevetu pored mene. Nemre se pomaknuti, jadna.
    Možda joj je opet uho (sve tak izgleda). Naručili smo se popodne privatno, pa ćemo vidjeti.
    Malo moje.. samo joj je bilo bitno da ja ne odem na posao.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ivček - ne curi baš jako (ukupno puno manje nego s Gabom), ali čim dignem majicu i on bi, tako da smo stalno u nekim pregovorima. Jučer ga spremam za baku (u pidžami, a bradavice na juriš), a on mi s dva prstića pipka bradavicu, pa veli "mala cica", a onda dlanom potapše cijelu pa dubljim glasom veli "veeelika cica"

Keti - ozdravi nam!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Sretan rođendan Fran

(na naslovnici portala mi je objavljena priča s poroda)

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

sretan roćkas Fran! :D
    ivček, vi ste to uspjeli prestati s noćnim sikanjem? idem si i ja onda malo čitati na produženo dojenje kaj piše...mislim da bi i mi mogli pomalo...mili kako kad pa bi možda išlo lako.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa kao prvo da ne zaboravim ročkase.. nije me bilo nekoliko dana pa zato SRETAN ROĐENDAN MARINU, FRANU i princezi PETRI (i vi slavite Bubica, zar ne?)

Hvala svima na čestitkama... bilo je lijepo, proslavili uz bake i dede, bratiće i tete... maskirali se i Ivor je bio smješan jer kad su ljudi dolazili maskirani samo je stajao i gledao kaj se zbiva Stavim slikice pa ćete vidjeti.

Oli :D čestitke i tebi na naslovnici! Priča je cool, nema što. Tak ti isto i kod mene svi Ivora navlače, i njime se bave. ALi ne mogu ni očekivati drugo kad ga dam bakama i dedama da ga čuvaju prek dana, pa ne mogu onda još i Svena.. malo mi je to krivo, ali kaj da radim. MM navečer isto hendla Ivora, ali zna i Svea uzeti i malo ponunati jer bi se ja malo igrala sa Ivorom pa onda to tako "kompenziramo"

Inače, mi smo isto svi nešto bolesni (mislim na sebe, bake...). Ivor je srećom ok, Sven isto (bar za sada).

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

SRETAN ROĐENDAN FRANU!

Vrtić: danas ne baš super vijesti. Idem večeras kupati Maxa i vidim mu groznu masnicu na ruci ili ugriz ili od štipanja. Pitam kaj mu je to i kaže on: Adam me tuče!
    Zašto?
    Srušio sam toranj od Adama.
    Jesi rekao teti?
    Da, teti Idi, rekja je ne smije se tući i složi strašno tužnu facu. Moram sutra vidjeti s tetom što se dogodilo i da li se to ponavlja.

Koko, u skoro tjedan dana noćnog necicanja prvu jednu i jedinu noć je prespavao, ostalo isto samo bez cicanja. Jedino je super što me manje bole bradavice a ja i dalje ne spavam. Mislim da je tu ključan tata koji bi me trebao malo zamijeniti al Max neće ni čut za njega po noći.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pred točno 2 godine je kinez na sv.duhu porodio mog malog anđela...
    sad kad se tog dana u rodilištu sjetim... od 4 ujutro do 20 navečer bez trudova, a plodna voda curi, i onda je polako krenulo...
    u 22.10 mi ga je kinez stavio na prsa, još onako krvavog, mokrog, samo umotanog u plahticu... tako je bio mali, ljubičast...
    a sad je skoro duplo duži, tri puta više kila ( i malo više), ali osjećaj kad glavicu nasloni na mene je isti...

baš sam nešto cmoljava večeras...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Magriz

Max za bubanu rukicu

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Mala01 prvotno napisa
    Magriz

Max za bubanu rukicu
    X

Mi bili kod dr. Keti nema upalu uha (tog me baš bilo frka), već samo virozu. Ostajem s njom još sutra, pa ćemo vidjeti.. Nije mi se dalo navlačiti je našoj dr i čekati satima među bolesnom djecom, pa ću uzeti godišnji.

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Magriz !Prekrasno si to napisala.

I Grga spava cijelu noć već 2,3 tjedna,više ni ne brojim.Totalno sam odmorna i još uvijek se budim tu i tamo i gledam ga kako spava (luda mama).I iznenađena sam kako je to glatko prošlo baš zato da svima oko sebe pokažem da nije cica kriva za sve.Svi su me pilili s tim prestankom cicanja kad sam ostala trudna.I mislim da je i Grga osjetio moju nervozu i načuo te razgovore pa je počeo cicati cijele noći kao lud.A kad sam se opustila i svima zabranila da govore o prestanku to je došlo samo od sebe.Ustvari,on cici za uspavljivanje i ponekad oko 7 ujutro povuče par puta i dalje nastavi spavat.
    Mislim,i svako dijete je drugačije i što kod nekoga pali kod drugoga ne možeš ni pokušati.Ja sam nekako pokušala pratiti njega i vidjeti kako bi njemu bilo lakše i evo srećom uspjela sam ga "pročitati".
    I još sam van sebe od toliko prospavanih noći a znam da neću još dugo !

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

magriz -

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kasnim jedan dan, ali našem najdražem blizancu od srca želim sretan drugi rođendan!!

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sretni 2. rođendani!!

Jako vas volim čitati, obično je baš zabavno i dosta mi blisko jer mi je Patrik tu negdje ko i velik dio zimskih. Ali danas jedem, čitam i grcam Valjda hormoni. No, rasplakala sam se i na priču s portala i na Magriz i kineza (sjećam ga se i ja) i bubanu Keti..

Svima velika pusa i

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

he, he Tiwi to su ti trudnički hormoni... ja sam plakala na sve živo dok sam bila trudna, kao da sam u predporođajnoj depresiji

Sretni vam rođendani mali zimski vršnjaci!!!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pa vas puno tu škica!
    (i ja sam često na vašoj temi )

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jesam rekla da je F zdrav?
    dakle, kuri od sinoć, počeo je kašljati... ipak so ga razbolili mm i ja...
    bili smo danas kod naše ped - veli da čuje krepitacije na plućima, a i lijevo uheko je lagano crveno... pa nas je poslala u vinogradsku...
    cijelo popodne smo bili tamo, vadili krv, slikali pluća, pregledao nas balavac s glupim opaskama (tipa - da li je na ventolinu? )
    rezime - pluća čista, KKS - viroza

ostajemo ovaj i slijedeći tjedan doma...

mrzim boleštine

sanja, kako je keti?

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa
    sanja, kako je keti?
    Keti se jutros probudila skroz zdrava. Provele smo dobar dio dana na Boćarskom, zabavljale se.. i sad je još nažicala crtić Trnoružicu.
    (pa ja mogu na net )
    Uvalila sam joj jučer malo nekog homeopatskog lijeka, ne znam jel to pomoglo..

~ F.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A joj Magriz baš bad.
    Tako mi je žao kad čitam kako su vam dječica bolesna i sve si mislim kak će nama biti od ove jeseni kad smo mislili Ivora upisati u predvrtičku grupu Njega pogledaš, dobije temp! Ali srećom sve su to do sada bile viroze, no kako će biti kad krene među ostalu djecu, to ćemo vidjeti. Sad se ipak ne kreće toliko među djecom...

Puse ozdravilice

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo i mene da se javim. Ja sam u ponedjeljak ujutro na poslu skuzila smedkasti iscjedak i prepala se. Odmah sam nazvala dok i ona me poslala doma. Sada sam na mirovanju i pijem dabroston i normabel. Sutra idem na posao na kratko srediti papirologiju jer sljedeci tjedan imamo praznike.

Sa zakasnjenjem zelim svima slavljenicima SRETAN RODENDAN.

Kuc, kuc nema vise iscjedka ali meni je i dalje strasno mucno. Ova trudnca mi je skroz drugacija od Emine. S Emom nisam ni znala da sam trudna dok nisam isla roditi. Uf. Puse ozdravilice bubanima.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

oooo vibrice za F ~~~~~~~
    drago mi je da nam je Keti opet svoja i da uživa s mamom po parkićima :D na ovako sunčani dan bi mame trebale biti slobodne!
    Svizac, drž se! sva su djeca različita pa tako valjda i sve trudnoće meni je bilo JAKO mučno s Mili prva četiri mjeseca. tolko da sam smršavila 5 kila u startu jer sam sve povraćala, preskakalo mi je srce tu i tamo a tlak bio nizak - totalni kaos! u četvtrtom mjesecu se smirilo...kad sam počela s mirovanjem ozbiljnim. eto. možda se jednostavno treba smiriti do kraja.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Koko prvotno napisa
    na ovako sunčani dan bi mame trebale biti slobodne!
    potpisujem!

koma mi je sad biti na poslu! samo razmišljam kako bi s K. landrala okolo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •