Mala ~~~~~~~~~~
mislim da si sve dobro napravila...mišeku
mm i mene je smlavila neka boleština... mm kuri 38, ja ~37,5, ali mene još i trese zimicaa kašljemo ko slonovi
srećom F je ok, valjda će dobiti nšto AT od mene dojenjem, pa da se ne razboli...
a u subotu smo htjeli rođendan slavit![]()
niš, drugu subotu...![]()

mišeku
a kašljemo ko slonovi
Čestitam!
A kamoli da ih dvoje dojim, mislim da bi me to skroz iscrpilo i psihički i fizički.
). Sad mi je o.k. podojiti ga, ali stalno pregovaramo kada će to biti. Jedno vrijeme smo to vezali na spavanje: ali onda bi već u 4 poslijepodne počeo: "Mama, cica, spavanje..." I to tako do iznemoglosti. Pa ako bi to i bilo npr. u 9, onda bi me još bar sat vremena mučio u krevetu jer u biti uopće nije pospan, već je samo htio cicati. Sad nam je dogovor poslije kupanja, tako da ga više ne uspavljujem cicom, ali moram ja leći pored njega i zagriliti ga (imamo pozu). A opet kada popustim pa im dam obojici skupa... Fakat mi je lijepo gledati kako se oni gledaju!
ja sam i ovako toliko iscrpljena i umorna da fakat ne znam kak bi još da i Ivor traži cicu. Možda zato što mi je ovaj mali tak zahtjevan i stalno bi cicao?Valjda se netko tamo gore ipak pobrinuo da ti G2 bude dobra beba pa da možeš nastaviti s tandemom 8)
. Naravno da sam krenula tamo nabrijana,a sa spremljenom torbom za svoj ostanak, spremna na veliku frku ako im padne na pamet zadržati Elu u bolnici bez mene - no chance! ( ja sam kao klinka uvijek imala 41 temp. koja nije reagirala ni na što i uvijek završila na hitnoj) No, kako su joj izvadili krv (ništa ljubaznija teta br. 2) i urin (srećom brzo se popiškila) koji je bio sterilan - poslali nas doma. Ne trebam ni reći da sam bila sama s Elom ta tri dana, neispavana, rihtala budilicu svakih sat da se ne uspavam a temp. nastavi rasti.... Nakon tri dana, padne temp, Ela ko da ništa nije bilo i pojavi se osip - mi opet kod pedice - i sad veli da je to bila 3-dn. vrućica ''dječja zarazna bolest'' poput drugih, više je ne može dobiti u životu.... Znate li vi išta o tome? Osip je trajao dva dana (ja namazala mljekecom). Inače, Ela je bila super ta tri dana pod temperaturom, nešto mirnija, ali je super podnosila, ali treći dan je podivljala... nikad nije bila tako nervozna, bacala stvari i sl. Dobro da mi je pedica rekla da s osipom dolazi i jača nervoza - inače ne bih znala što joj je... Sve točkice nestale. Ona je super, ali nitko nije imao vrućicu u našoj blizini. Vjerojatno je polizala koji tobogan!

)
)