Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 147 od 147

Tema: ZPB 2005/6 (21. dio)

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Sa zakašnjenjem, Fran, Petra sretan rođendan Vam želimo!!!

djuli avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Vodenjak prvotno napisa
    mi isto

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Upravo smo se vratili od pedijatra.
    14,2 kg
    90,2 cm

Pitam ja: Ništa me ne pitate za dojenje? Do kad Vi preporučujete dojiti?
    Pedijatrica: Do škole.
    Sestra: Zato Vas ni ne viđamo ovdje.

I eto, naša pedijatrica je prodojeća .

P.S. Imao je majicu Mogu biti sve što želim i kaže da je super.

Srce mi je kao kuća..

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

:D Vodenjak!

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj djuli prvotno napisa
    Citiraj Vodenjak prvotno napisa
    mi isto
    Sorry,

Klara, sretan rođendan ti želimo nas dvoje!!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Klara, sretan rođendan s malim zakašnjenjem

moje dijete je dobilo autić od Bria, koji se sam slaže, s čekićem i šarafićima... bolju igračku nisam mogla poželiti... jučer je cijeli dan sastavljao i rastavljao i uživao...

a, da, biser - bili smo u crkvi i objašnjavam mu ja, a on veli nema misisatića (ministrantića)

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

sretni rodjendani svima kojima su bili
    ne stizem vas pratiti, sorry

magriz, kakav ti je decko u crkvi? moja Lana prica naglas, trci okolo, vristi, pjeva, ... uglavnom sam vise ispred crkve, nego unutra

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj NatasaM... prvotno napisa
    magriz, kakav ti je decko u crkvi? moja Lana prica naglas, trci okolo, vristi, pjeva, ... uglavnom sam vise ispred crkve, nego unutra
    pa uglavnom izdrži 2/3 mise... ponekad i cijelu...
    najsretniji je kad sjednemo u prvi red da ima pogled na dečke koji sviraju gitare i kontrabas (naravno da su motivacija gitare, imamo 2 doma ), i na misisatiće i onda je happy...
    povremeno se dšeće do dečki s instrumentima i gleda ih, pa do oltara, prekontrolira da li je zvonce na mjestu i vrati se natrag meni... kad mu dosadi traži da idemo pa-pa...

danas me skroz iznenadio - oprali smo zubiće nakon večere, oprali guzu, obukli piđamicu i veli on mm-u, tata ja noć, idi u bovak, a fjan i mama majo cici i majo u maji kevetić nanati... i tako je i bilo, podojio, i tražio da ga stavim u mali krevetić, legao na trbuščić i zaspao :shock: :D

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ooooo, brzo raste!
    uglavnom jedva cekam da mi narastu, a ponekad mi je tako zao ...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Magriz, kakav je to autić? Gdje se može nabaviti? Zvuči mi kao da bi se Ivor oduzeo da to vidi 8)

Ja sam sinoć isto ostala u šoku kako je Ivor bio dobar, sve me slušao, stalno sam ga pitala jel ga što boli fakat sam mislila da ima temp i da će se razboljeti kak je bio poslušan i miran. Očito nam malci rastu i to prebrzo ako mene pitate ali ja imam još jednog malog na prsima pa mi je lakše to podnijeti

Vodenjak- bravo za pedijatricu i velikog dečka. Ja nemam pojima koliko je Ivor težak ali mislim da je jaako težak (nakon Svena on mi je kao vreća kamenja, a ni Sven nije mrvica ). Nismo već dugo bili kod pedijatrice s njime pa nemam pojima. Doma nemam digitalnu vagu pa mi je teško procijeniti.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Svizac - ne moj piti normabel, pojačaj si Magnezij do 600gr dnevno smiješ...

I ja sam s Karlom imala nesnosne mučnine i smeđkasti iscjedak na početku, ali nisam se dala u mirovanje. Bit će sv ok

Puse svima slavljenicima, i mamama.... mi smo isto zaljubljeni u dojenje (zar je to čudno )

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Mala01 prvotno napisa
    Magriz, kakav je to autić? Gdje se može nabaviti? Zvuči mi kao da bi se Ivor oduzeo da to vidi 8)
    to ti je švedska linija drvenih igračaka BRIO
    za klince 2+ ima autić i kamion
    za 3+ ima puno veći izbor, ali su neto manji dijelovi...
    a kakvih vlakića i tračnica ima... jedva čekam da F malo poraste :D pa da mama uživa

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Već 7 (sedam) dana ne dojimo i ne mogu doć k sebi.. ne pitajte kako, lako lako

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Bubice, spontani prestanak?
    Magriz, gdje ima to za nabaviti?

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj NatasaM... prvotno napisa
    Magriz, gdje ima to za nabaviti?
    Brio ima u Milleru u CC1, barem vlakića, nisam baš gledal za autiće

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

hmmm, miller je neki shoping centar u Zg?
    ocito moram zapamtiti marku/kutiju/izgled igracke i traziti po St

nasla sam stranice (http://brio.knex.com/) i igracke su mi super

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa
    Već 7 (sedam) dana ne dojimo i ne mogu doć k sebi.. ne pitajte kako, lako lako
    :shock: Daaaaa?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

BUbica?? Kako? i mene zanima
    Vidim ja da se vi žestoko pripremate za još jednu bebicu :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Eh drage moje..
    I ovom prilikom zahvaljujem NatašiM.. što me podržala u dojenju kad mi je bilo najteže, kad sam pisala zbunjene postove,a ona je imala strpljenja sa mnom "brojati" popiškene pelene, hvala ti puno
    Ovih dana sam bila bolesna i iscrpljivalo me dojenje. Doktorica mi propisala antibiotik a ja odbila zbog dojenja.. Kad nije u jaslicama ona nije spavala po danu ako mene nema. Nakupilo mi se par "detalja" i odlučila ja prestat, tj probat barem pa vidit kako reagira.
    I tako sam joj pričala kako je ona velika cura, nabrajala male bebe koje doje i bla bla.. i polako umjesto uspavljivanja u našem velikom krevetu stavila je u kinderbet, i pjevala joj..
    plakala dvi tri minute, ja je pitala je li ljuta, ona rekla Da, prestala plakat i legla.. nastavila ja pjevat, a ona se digla i tražila da je zagrlim, pa smo se grlile i izljubile i ona legla (valjda mi je htjela pokazat da više nije ljuta)..
    onda je nabrajala pjesme koje želi da joj pjevam..pjevala ja, pjevala, ona zaspala.. sutradan isto.. treću noć mi rekla da ja idem u kuhinju a da tata pjeva
    Tata ponosan, mama sretna, a ona zaspe svaku večer sve brže.
    Stavim je u kinderbet, ona kaže da će legit i legne, "mama pevaj Kad si setan!" i ona tone u san.. Spava cijelu noć!
    Jučer poslije jaslica smo se mazile i ona se naslonila i glumila da doji, igrala se da je mala beba, ali nije tražila da joj dam!
    Eto, mene je ovakva njena reakcija baš ugodno iznenadila, sve sam čekala da sama smanji i spontano prestane dojit (kako je Nataša pomislila), ali mislim da takav film ne bismo gledali da nisam odlučila.
    Vjerojatno ne bih inzistirala na prestanku da je drugačije reagirala, već sam prestajala pa odustajala ali ovo je izgleda kraj.
    A moje tijelo.. kao da nikad ni nisam dojila.. nikako se nisam trebala izdajat, kad sam rekla gotovo, kao da me i tijelo poslušalo

[/i]

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Bubica
    Super je kad dojenje tako nježno završi.Sad će i bebica brzo,vidjeti ćeš

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Bubica - super...
    ja si sve nešto želim da F sam prekine, ali bojim se da neće...
    dođe do mene na kauču, sjedne mi se u krilo i veli - mama daj cici...
    a navečer, noć i ujutro su nezamislivi bez nacicavanja...
    i koliko mi je užitak, toliko bi htjela da prestanemo, da se moja leđa malo oprave, da možda F odspava noć u komadu (ili barem 5-6 sati u komadu)...

ne znam, još ću ga malo pustiti, pa probat smanjivat prema ljetu...

Brio - da u CC1 u Mulleru... ima i autića i vlakića, i još nekih njihovih igračaka tipa puzzli...

mi imamo neku knjigicu s prozorčićima ispod kojih je lik, pa ga treba imenovati... dakle, F ju lista kao i svaki drugi put i "čita": a ko tu živi? esim (eskim), a ko tu živi? konjić, a ko tu živi? pu muž (puž muž), a ko tu živi? (a na slikici bik s karikom na njuški) bik - dudu ko beba ima

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bubice - :D super, super, super!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

bubica :D super!
    Moje je mišljenje da ne bi još dugo prestala sama od sebe... jednostavno joj je trebalo malo "poticaja" sa tvoje strane, puno priče i razumijevanja i eto kako je lijepo to završilo. Ma baš prekrasno.
    Sad čekamo od tebe vijesti o novoj bebici
    A što se tiče tvog tijela... meni je isto tak bilo, kao NIKAD nisam dojila. Sve se samo izreguliralo i uopće se nisam morala izdajati. To je valjda tako kad se postepeno prestaje.
    A najsmješnije mi je bilo kad smo pred kraj 2. trudnoće išli na tečaj u VŽ i kad je bio sat o dojenju, ja mislila kak će mi biti dosadno i kak ja to znam, kad ono slušala sam tako koncentrirano kao da nikad nisam dojila totalno sam bila zbunjena kad sam na filmiću vidjela malu bebu kako doji hehe

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja već tjedan dana spavam :D .
    Max se budi jednom noću i zove tatu, tata ga pomazi da mu vode i nastavlja spavati. Oko pola 6 viče: Jel dan, jel se cika probudila, jel se napunila i doji 20-ak minuta.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jako me dugo nije bilo na zimskim bebicama...
    Zadivljena sam kako su vec veliki vasi klinci,mnoge ste vec 2.put rodile ili ste trudne...
    A ove price o tako lijepom i laganom prestanku dojenja jednostavno OBOZAVAM i cini mi se da su samo bajke.
    I ja sam povremeno Lauri pokusala pricat i objasnjavat,ona ozbiljno gleda, klima glavicom kao da razumije i onda veli-Daj cicanu!
    Valjda jos nije sazrela za to. Bit ce valjda...do skole 8)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Ivček prvotno napisa
    Max se budi jednom noću i zove tatu, tata ga pomazi da mu vode i nastavlja spavati. Oko pola 6 viče: Jel dan, jel se cika probudila, jel se napunila i doji 20-ak minuta.
    Jesam ti rekla! :D

Ela jop pd jeseni kad se probudi noću prvo pogleda na prozor i ako vidi svijetlo - koja sreća ozari njeno lice! ''Dan je! Daj ciku!'' U fazi odvikavanja je bilo ''Dan je , može cika?''

Maloprije sam pogledala onaj filmić na produženom - o proooduženom dojenju i Ela mi se ne čini više tako velika.

Ja mislim da ćemo mi još duugo. Prije neki dan bile smo same doma i došao MM-ov tata koji je Arap. Inače, ja normalno dojim pred svima, moj tata čak i uživa dok nas gleda i govori Eli - ''samo ti gutkaj, gutkaj'' pa ona to poslije i oponaša, dok je svekiju uredno uvijek neugodno, ili okrene glavu ili ode u drugu sobu. Sada smo prvi puta bili sami u stanu i Ela naravno hoće ciku. On se sav izbezumio, poznavajući mene, znao je da ću izvadit ciku pa je pokušavao odgovoriti Elu : Ti, tako velika... čekaj dok ja odem...ili...ako hoćeš cikiti kad sam ja tu ja ću otići... a Ela njemu: Idi, Ela hoće cikiti, idi van, ja cikim... Onda je otišao u drugu sobu i sigurno si milsli - kako se svijet promijenio od njegove mladosti! Da je to moja žena...! Ma dobar je sveki, samo si nekad ne može pomoći.

Idemo u ponedjeljak na docijepljivanje, valjda.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

bubice

kod nas nista posebno, sveki je jos uvijek bolesna (lezi vec mjesec dana s teskom upalom pluca, pretpostavljam da ce lezato jos barem toliko), kuham za sve, cistim i svoj i njen stan, Lanu mi cuva mama (udaljena je od nas pola sata voznje), Leda je u vrticu

kako mi je sveki sve bolesnija i bolesnija, vidim da cu morati Lanu upisati u vrtic godinu dana prije nego sto sam planirala i sad se raspitujem za vrtice u Splitu, blizu mog posla (Ledin vrtic mi je isto nezgodan za odvozenje/dovozenje)

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

A kak Gab gleda kad hoće cice To je onak kombinacija zavođenja, umiljavanja, pa i "je'l smijem" sve pomiješano u tom jednom pogledu, ispod obrve! Ak' tak bude cure zavodio - ne znam koja neće pasti

Nataša -

Zvrk - super on to i podnosi: nekim domaćim muškima je neugodnjak a kamoli nekome iz potpuno druge kulutre , A Ela je zakon!

Ivček - :D

Nina -

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bok cure! Sa zakasnjenjem sretan rodendan malisanima. Ja sam inace okay. Nema iscjedka ali mi je i dalje strasno mucno. Vratila sam se na posao (imali smo tjedan dana praznika) i okay sam.

CEKI- nisam pila normabel. Kada sam procitala upozorenja i cula druge cure odlucila sam definitivno NE.

Brio igracke ima u Austriji u Grazu u Toys R Us. Super su. Ema ih isto ima i voli se njima igrati. Necacima uvijek kupujem one za starije i super im je igrati se njima.

Ema stalno ljubi moj trbuh i govori da hoce spavati sa bebicom. Tak mi je slatka. Nikako da se uzivim u ovu trudnocu u potpunosti jer mi stalno zlo. Ne povracam ali mi je cijeli dan mucno. Probala sam sve: jesti, ne jesti, bademi i kojekakvi drugi babski recepti ali ne pomaze. Valjda samo treba proci dovoljno vremena.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Ivček prvotno napisa
    Super Ivček! Tak je i nama bilo... kad smo ostali na samo jutarnjem dojenju

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

F nakon dva tjedna pauze ide opet u vrtić s veseljem :D
    mene isprati na posao (mm ga vodi ovaj tjedan), tako razumno i odraslo, i u vrtić žuri...
    poslijepodne smo sami i na raspolaganju sam mu... jučer smo usisavali skupa

Ivček - super za spavanje

Zvrk - moj otac uživa gledati kako F doji, ali mojoj sestri je neugodno

neki dan smo F i ja bili do Bundeka i sreli Malu s ivorom i Svenom... Ivor mi je bio presladak - došao do F, zove ga dođi, a F se samo odmiče od njega - lopuža mali...
    a Sven - kako je medeni
    Mala - super mi izgledaš

Olivija - kad malo zatopli - baš bi te voljela vidjeti... negdje oko CH?

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Nas više nitko ni ne vidi da dojimo jer Grga doji samo za uspavljivanje i pred jutro.U javnosti više ne.Ali ga mama obavezno pohvali kako mi još dojimo makar se i ne vidi.
    A jučer sam bila kod svog ginekologa na redovnoj kontroli,cura je super,snimio mi je kako me udara nogicom u mjehur.To radi već dugo a ja sam mislila da je okrenuta naglavačke pa da joj je to glava a ona petom udara po maminom mjehuru pa je mama non-stop na školjki.I jako je živahna čak mi je i on rekao,na pregledu ju nije mogao pohvatat šta je radila.A kad sam sjedila na kraju za njegovim stolom vidim mu na stolu Rodinu brošuru o produženom dojenju a i uvijek mu je bilo super kako ja još uvijek dojim.Kad sam mu pričala kako bi htjela opet ostat trudna,on mi je rekao da možda neću dok ne prestanem dojit ali da mi on ne želi reći da prestanem dojit,a Grga je tada imao 1,5 godina.Bilo mu je skroz normalno kaj ga još dojim,više mi se pedijatrica čudila.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

bobaibeba: 3x :D za tvog ginića!
    Magriz - može

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Petra velika pametna djevojčica...

Joj, kako sam vas se svih poželjela.... stalno sanjam o ponavljanju onog Bundeka

Ja pregovaram s MM da odem na seminar 3 dana u Rijeku, i to je prilika da se prekine noćno dojenje.... da, da u mojoj glavi realno tako stoji, ali ja nisam spremna, nisam, nisaaaaaaam. Nije mi teško, uživam, a nekako mi razum govori da bi trebao biti uskoro kraj. Razmišljam, ako ukinem noćno dojenje, da će dvnevno biti samo dudanje, jer će biti manje mlijeka, a to mi je tek glupo. Dok god ja čujem da on pije, nemam problema s tim.... Što da radim, ne znam :?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa
    neki dan smo F i ja bili do Bundeka i sreli Malu s ivorom i Svenom... Ivor mi je bio presladak - došao do F, zove ga dođi, a F se samo odmiče od njega - lopuža mali...
    da, to je bilo tak slatko! Ivor mu se unosio u facu i zvao ga dođe vidjeti njegovog bracu, a Fran ni makac 8) Onda smo morali ići jer je tak puhalo da me skoro odpuhalo hehe
    Magriz, hvala na komplimentima, odmah se bolje osjećam kad malo izađem van na zrak pa makar i bio tako vjetrovit dan kao taj..
    Sven je pravi bucko, idemo u pet na cijepljenje pa me zanima kak je napredovao. Sve me strah koliko će biti težak

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

E Ceki, baš sam jutros mislila na tebe, Enu (Bruno) i Snoopy... Je'l se čuješ šta s ove dvije?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Sa snoopy chatam skoro vaki dan, a Ena se javi samo kad je Bruno bolestan :/

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ceki i pozdravi Snoopy i Enu.

Okay cure pomoc. Spremamo se Emu prebaciti u njenu sobu tako da ne bude sok kada dode beba. Gdje kupiti krevet i kakav?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj svizac prvotno napisa
    Okay cure pomoc. Spremamo se Emu prebaciti u njenu sobu tako da ne bude sok kada dode beba. Gdje kupiti krevet i kakav?
    tak smo i mi napravili prije Svena i Ivor je to super prihvatio 8)
    Što se tiče kreveta, mi smo ga dali raditi, 90x200, pravi krevet sa normalnim madracom (cca 1000kn madrac, a krevet ti ne znam točno reći koliko smo platili jer je bio u sklopu sobe).
    Pogledaj u Kiki, Solidumu...

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Slažem se odmah pravi veliki krevet s poštenim madracem...

I hrabro, Emaaaa mudrice mala

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

F je definitivno počeo voliti vrtić :D večeras mi veli - spemi pejene za vutić, Fjan ide suta i pesuta, a pesuta ne (spremi pelene za vrtić, fran ide sutra i preksutra, a preksutra ne)

glavna fora je da nakon vrtića moramo žuriti doma jer je gladan (a tete vele da jako dobro jede :/ ), i kad ga pitam što će jesti veli meseko, bjokujice, kafijoja, juhicu i pašta-šutu... ždero mali
    a u dućan idemo kupiti - banane, kiwi, bi-ti (bioaktiv) i pu-ša (puter štangicu)

cekana - javi se češće... napiši malo, stavi slikice...
    pozdravi snoopy...

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cekana, moraš češće navratiti!
    Ja imam puno više mlijeka i podoji su dulji od kad nemamo noćno.
    Svizac, mi smo isto u potrazi za krevetićem. Za sada mi se najviše sviđa u Lesnini !flexo nešto! jer ima raznih kombinacija i ima stranice koje se mogu skinuti, a krevet je normalnih dimenzija.
    U Solidumu niš posebno, u Kiki nisam bila u zadnje vrijeme, znam da su prije nekog vremena dječji kreveti bili skuplji nego u Lesnini.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Spremamo se Emu prebaciti u njenu sobu tako da ne bude sok kada dode beba.
    ovo smo i mi napravili i Leda je jedva docekala, bas je bila sretna i ponosna zbog svoje sobe

medjutim, vrlo brzo se zbog bolesti vratila u bracni krevet te sada spavamo ja, ona i Lana u bracnom, a tata u drugoj sobi tijekom zime i proljeca

ona stalno ima brohnitis, a ja ovako lakse osjetim kad je moramo voziti na hitnu, obicno je noc kriticna, pogotovo svibanj

ljeti i u ranu jesen je normalno u svojoj sobi

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Danas mi je malo bolje manje mucnine. :D Cula sam za te flexo krevete sve najbolje tako da se bacam u potragu.

Ivcek: gdje je lesnina u zagrebu?

Ema me svakim danom izluduje. Definitivno je full u "terrible twos" testira granice na svakom koraku. Obzirom da sam prilicno razdrazljiva zbog mucnina moram priznati da tu i tamo izgubim zivce i povisim ton i kazem nesto pre ostro. Tako me sram poslije i grozno se osjecam kao da nisam sva svoja. Pocela sam se pitati da li sam dobra majka. Jedva cekam ljepse vrijeme i dulje dane da mozemo dulje biti vani.

Jucer kada sam Emi spremila veceru dosla sam po nju da ide jesti a ona s knjigom u ruci mi je rekla: "Pusti me, vidis da citam." Eto i sto reci.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ivcek, nama se isto svidjala flexa zbog sistema slaganja (tipa lego kockica), ali smo se na kraju odlucili za nesto drugo (i prezadovoljni smo, soba mavrica)

medjutim, kad kupujes namjestaj u vise navrata, moze ti se dogoditi da ti bude razlicite nijanse (ako nije obojan bijelo), jer drvo koje je odstajalo u sobi obicno malo potamni u odnosu na ono koje si novo kupila

meni takve stvari ne smetaju, ali prijateljica mi je bas zbog toga jako nezadovoljna

znaci, razmisli hoce li ti smetati takvo nesto, kad vec toliko placas

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

vidima da sam gore izbrisala dio teksta - komentar o razlicitim nijansama se odnosio na neobojanu flexu

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Je, zato ćemo mi odmah uzimati na krevete na kat jer će dečki sigurno još neko vrijeme biti zajedno u sobi.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •