-
Tjelesna temperatura
U 16 tjedan trudnoce. I bolila me glava izmirila sam fibru bila mi je 37,4. Ostala sam doma 4 dana. Doktorica mi je rekla da nemoram, samo da izbjegavam gužve, da se kupam u mlakoj vodi i da ne pijem lupocet jer je to niska temperatura. Ali sam ipak ostala kući. Ne kašljem, nos mi ne curi vise nego inace- dakle nikakve promjene.
E sad ja sam bas mirila kako mi se krece ta temperatura. Ujutro je nemam, onda popodne pocne rast (sto je i uboicajno kod fibre) i oko 20-21h dođe do 37,45 i tako sva 4 dana ni makac ni gore ni dole.
Moja tjelesna temperatura je od kad sam prebolila mononukleozu dode do 37,2 je li ovo sve sto mi se desava samo povisenje temperature u trudnoci.
Hvala!
Pozdrav iz Splita
-
neznam. I ja sam imala jedan dan tmpt 37.2 i tak me to prepalo da sam htinu zvala. ali rekli su mi da nije bed a ako bude rasla da uzmem lupocet. nije rasla na sreču i drugi dan je prošla.
nemoj se brinuti, mislim da je beba u kupoli maternice sigurna od svega ali raspitaj se kod stručnijih za svaki slučaj.
sretno
-
Vjerovatno je samo "reakcija" na trudnoću ali ako si baš zabrinuta neka ti doktorica malo prekontrolira krv,leukocite....
Najvažnije je da se ne živciraš i opterećuješ jer to tvoja bebica osjeti.
Zato drži se i vidjeti ćeš da to nije ništa.
-
Hvala vam curke.
Bas ste super. Bila sam jucer u ginića i rekla je da se ne brinem ali da ipak ona zeli da izvadim leukocite i mokracu.
pusa vam
-
Sam ti njih izvadi za svaki sl.
Mene baš brine to što mi već skoro 2 mj ne kontroliraju ni krv ni mokraču a u 40. sam tjednu. Ali valjda znaju kaj rade...
-
Ja izgleda isto imam problema sa sustavom za termoregulaciju!Stalno mi je vruce,da poludis!Hodam po kuci bosa jer ne mogu podnijeti ni carape!Ista stvar je i nocu!Noge mi moraju biti otkrivene jer mi inace bude prevuce!Nedavno sam radila urinokulturu i nalaz je u redu!Vjerovatno imam previse slaufeka na sebi!Hah
-
i meni je vruče non stop pa stalno otvaram prozore. Nikad mi dosta zraka. to je zbog kisika koji nam sad treba u ogromnim količinama
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma