Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Tjelesna temperatura

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Tjelesna temperatura

U 16 tjedan trudnoce. I bolila me glava izmirila sam fibru bila mi je 37,4. Ostala sam doma 4 dana. Doktorica mi je rekla da nemoram, samo da izbjegavam gužve, da se kupam u mlakoj vodi i da ne pijem lupocet jer je to niska temperatura. Ali sam ipak ostala kući. Ne kašljem, nos mi ne curi vise nego inace- dakle nikakve promjene.

E sad ja sam bas mirila kako mi se krece ta temperatura. Ujutro je nemam, onda popodne pocne rast (sto je i uboicajno kod fibre) i oko 20-21h dođe do 37,45 i tako sva 4 dana ni makac ni gore ni dole.

Moja tjelesna temperatura je od kad sam prebolila mononukleozu dode do 37,2 je li ovo sve sto mi se desava samo povisenje temperature u trudnoci.
    Hvala!
    Pozdrav iz Splita

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

neznam. I ja sam imala jedan dan tmpt 37.2 i tak me to prepalo da sam htinu zvala. ali rekli su mi da nije bed a ako bude rasla da uzmem lupocet. nije rasla na sreču i drugi dan je prošla.

nemoj se brinuti, mislim da je beba u kupoli maternice sigurna od svega ali raspitaj se kod stručnijih za svaki slučaj.

sretno

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vjerovatno je samo "reakcija" na trudnoću ali ako si baš zabrinuta neka ti doktorica malo prekontrolira krv,leukocite....
    Najvažnije je da se ne živciraš i opterećuješ jer to tvoja bebica osjeti.
    Zato drži se i vidjeti ćeš da to nije ništa.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala vam curke.

Bas ste super. Bila sam jucer u ginića i rekla je da se ne brinem ali da ipak ona zeli da izvadim leukocite i mokracu.

pusa vam

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sam ti njih izvadi za svaki sl.
    Mene baš brine to što mi već skoro 2 mj ne kontroliraju ni krv ni mokraču a u 40. sam tjednu. Ali valjda znaju kaj rade...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja izgleda isto imam problema sa sustavom za termoregulaciju!Stalno mi je vruce,da poludis!Hodam po kuci bosa jer ne mogu podnijeti ni carape!Ista stvar je i nocu!Noge mi moraju biti otkrivene jer mi inace bude prevuce!Nedavno sam radila urinokulturu i nalaz je u redu!Vjerovatno imam previse slaufeka na sebi!Hah

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i meni je vruče non stop pa stalno otvaram prozore. Nikad mi dosta zraka. to je zbog kisika koji nam sad treba u ogromnim količinama

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Drage mame,

dobila sam nalaz i skroz je uredan (fala Bogu) .

A ja i dalje imam 37.4

Necu se vise brinit.

Ali sta je je meni je isto puno toplije nego prije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •