Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: Prvasici i vikend zadace

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Niš se nemoj živcirati. I kod nas je vječito kaos, ali naš moto je " treba puno toga, pa bolje ništa", zatvorimo nered, nenapravljeni posel, obveze i planove, čvrsto u kuću i odemo na utrine na kupanac ili jednostavno van na zrak, pa sve ono gore navedeno lakše podnesemo kad dođemo doma.
    Vrhunac je bio prošli tjedan kad sam ujutro od šest do sedam prije posla skuhala bolonez, oprala suđe od prethodnog dana, objesila oprani veš koji je stajal u veš mašini najmanje 24 sata,oprala kosu i otuširala se i juriš na posel. Ponekad se osjećam ko robot.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znaci SAMO prvasici
    jel imate vi prek vikenda zadace
    Da, imamo. Po 3-4 lista (ukupno) iz raznih predmeta.
    Medjutim, nama je uciteljica rekla da ih prema HNOS-u ucenici ne moraju napraviti preko vikenda (u biti, po njoj, prema HNOS-u uopce ne bi trebalo biti zadaca preko vikenda) jer je vikend rezerviran za obitelj, ali da ona daje jer smatra da je dva dana vikenda jako puno vremena bez ikakve zadace i da njena savjest nalaze da je da, ali da te zadace nece biljeziti kao da nisu napravljene.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme ovo za savjest

Mukice, eto imaš HNOS kao argument za razgovor s učiteljicom.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme sva sreca pa ima i nesavjesnih uciteljica

kako joj se savjest bori sa npr proljetnim praznicima? o ovim duljim da ne govorim

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Irena23 prvotno napisa
    I moj Vid ima cca toliko zadace preko vikenda, ne uvijek, ali skoro uvijek. Ja ga vec u petak pitam sta ima za zadacu. Uglavnom ga vise nista ne pitam do nedjelje navecer kad ga samo pitam: Jesi napisao zadacu. Par puta je otisao bez zadace jer mu nisam dala da u 8 navecer u nedjelju pise zadacu. Nije mu bilo svejedno ali je prihvatio. I nista nisam pisala uciteljici zato sto znam da ona ide logikom nadrade i jos ih ne kaznjava kad nemaju zadacu i slicno. Sad vise ne zaboravlja.
    ja nemrem tak
    oskar nece uope pocet pisat zadacu ako ja ne sjedim mirno i gledam ravno u njega, ni mm lijevo ili desno - a melita ni pisnut ne smije
    onda me pita nek mu objasnim nesto sto ne razumije
    onda mu ja objasnjavam
    onda on place da ga JA zbunjujem (a on, dok ja govorim doslovno okrece s ocima i broji muhe po plafonu) i kad ja zavrsim on pocne PLAKAT, suze mu teku ono za najozbiljnije, da ja ne obasnjavam dobro (a ja ne znamjel bi se smijala ili plakala ili uzela njegovu torbui knjige i perbnicu i sve hitila kroz prozor)
    ja reko sorry dragi, al ja NE ZNAM!!!! drugacije
    a tko ti bolje objasnjava
    uciteljica!!!
    pa onda nju moras pitat, nisam ja uciteljica, ja sam obicna mama koja hoce djetetu pomoc da napise zadacu

i onda on izjavi OSTAVI ME NA MIRU!!!!!!
    i od pernice torbe i knjiga napravi zid da ja ne bi slucajno vidla sto on pise, a on malo pise, a malo prati sto ja radim i vice NEMOJ GELDAT!!!
    STO TE BRIGA!!!
    OSTAVI ME NA MIRU!!!

nece da gledam, a zapravo hoce
    jer kad ja kazem ma daj nemoj zezat koko, daj da mama vidi sto si napisao, brzo sve odmakne i pokaze mi

i nije to tak samo u pol 9 navecer
    to je tak u bilo koje doba dana kad mi pisemo zadace, samo sto je jucer bilo malo nabrijanije jer je on fakat bio uzasno umoran i nije mu se dalo pisat, a s druge strane ne zeli ici u skolu bez zadace i vrtimo se u zacarnom krugu

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme mukice valjam se

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa buduci da su ti umanjenik i pribrojnik jednaki, nije ni cudo sto gradi kineski zid prema tebi

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako joj se savjest bori sa npr proljetnim praznicima? o ovim duljim da ne govorim
    Ne znam kako s proljetnim, ali zimska savjest joj je bila podmirena... dobili su jedno 10 listova raznoraznih zadaca da naprave.

Mukice, ne znam sto bih ti rekla, osim poslala Mi smo imali kratku epizodu urlanja i plakanja oko zadace i smirilo se to. Ja sam se postavila jos u prvom polugodistu (ziheraski, dok nema ocjena) stavom "to je tvoj posao, tvoj zadatak i tvoj eposljedice ukoliko odlucis ne napisati" i preuzela je brigu oko njih. Sad dodje kuci, ili napise odmah ili se prvo malo "ide opustiti" (njene rijeci) i napise. (kuckuckuc)

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

muki, i mi smo imali tocno toliko zadace, i tako svaki dan i vikend (a i za praznike nesto da). Sto je najgore, B je najspremini za pisanje zadace u osam sati navesec, biti ce nocni streber

mi smo neki dan imali raspad sistema oko zadace, tj. hrvatskog, desetak recenica je prepisivao dva i pol sata. U ta dva sata ja sam mu i spakirala biljeznice i rekla da ne mora napisati zadacu, da ide u skolu bez ali on krokodilskim suzama place da ne zeli dobiti minus ali niti napisati zadacu. Pa ti vidi...
    Od te svadje zatisje, uredno smo ovu zadacu napisali jos u petak :shock:

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa
    ali on krokodilskim suzama place da ne zeli dobiti minus ali niti napisati zadacu.
    aaaaaaaaaaaaaaa, ovako će isto nola, već znam

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:shock: :shock: :shock: kolike zadace?!

idem ljubit onu moju uspavanu durilicu - ja bi pozvizdila da nije revna i odgovorna ko sto jest

a dodje mi i da odem ucitelja izljubit jer im nikad, n-i-k-a-d, dao ovakve megalomanske zadace, ni u tjednu ni vikendom...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •