ja nemrem takIrena23 prvotno napisa
oskar nece uope pocet pisat zadacu ako ja ne sjedim mirno i gledam ravno u njega, ni mm lijevo ili desno - a melita ni pisnut ne smije
onda me pita nek mu objasnim nesto sto ne razumije
onda mu ja objasnjavam
onda on place da ga JA zbunjujem (a on, dok ja govorim doslovno okrece s ocima i broji muhe po plafonu) i kad ja zavrsim on pocne PLAKAT, suze mu teku ono za najozbiljnije, da ja ne obasnjavam dobro (a ja ne znamjel bi se smijala ili plakala ili uzela njegovu torbui knjige i perbnicu i sve hitila kroz prozor)
ja reko sorry dragi, al ja NE ZNAM!!!! drugacije
a tko ti bolje objasnjava
uciteljica!!!
pa onda nju moras pitat, nisam ja uciteljica, ja sam obicna mama koja hoce djetetu pomoc da napise zadacu
i onda on izjavi OSTAVI ME NA MIRU!!!!!!
i od pernice torbe i knjiga napravi zid da ja ne bi slucajno vidla sto on pise, a on malo pise, a malo prati sto ja radim i vice NEMOJ GELDAT!!!
STO TE BRIGA!!!
OSTAVI ME NA MIRU!!!
![]()
![]()
nece da gledam, a zapravo hoce
jer kad ja kazem ma daj nemoj zezat koko, daj da mama vidi sto si napisao, brzo sve odmakne i pokaze mi
i nije to tak samo u pol 9 navecer
to je tak u bilo koje doba dana kad mi pisemo zadace, samo sto je jucer bilo malo nabrijanije jer je on fakat bio uzasno umoran i nije mu se dalo pisat, a s druge strane ne zeli ici u skolu bez zadace i vrtimo se u zacarnom krugu

Odgovori s citatom