Tikva
ma i ja sam jednom pala dok smo MM i ja u dvorani vjezbali neke fore i samo sam rekla "jako sam pala, idemo doma" beskrajno tuzna. sad mi je to smijesno. a jednom sam se u dvorani full brzinom zaletila u gimnasticku klupicu. kad sam pokazala doktorici sljivu samo je otvorila usta i razrogacila oci, ali nista nisam slomila. to mi jos uvijek nije smijesno
mozete doci na parking od carneta, nije los asfalt, a nema zive duse vikendom (Ul. Josipa Marohnica, kod Kockice na Prisavlju).
mi smo vani zivjeli pa smo po pravim rollerskim stazama rolali, a dvorana je od sveucilista bila i mogli smo nedjeljom ujutro vjezbati. a u tjednu igrati nogomet ili hokey na rolama. poslije smo bili prava ekipa skatera. isli smo naprosto iz jednog gradica u drugi uz rijeku po stazi za bicikliste i skatere. ovdje sad imamo manju ekipicu, ali smo u IVF-u trenutno pa sam malo ogranicena. ali ak se ne ulove...
al imas i za "pozadinu" stitnike, hokejaske hlace. ja sam si ih htjela nabaviti, ali su skupe. al to je za obicno rolanje ipak superpretjerano
danas je dan za rolanje! (al ne za mene)